-
Odp: [Warszawa 22.09 i 30.09 2012] Warsztaty Forumowe !! reaktywacja :)
wiem wiem autostrada w miare sie leci:)
a wiadomo ile same warsztaty beda trwaly??:]
4h?? wiecej ??
-
ja pewnie nawiedzę Asie na 9-10 :) jak się znowu nie zgubie hehe :P
oj sie doczekać nie mogę :D
PS.a czemu mnie na liście nie ma :aty:
-
jestes na liscie, zdrobnilas mi sie :D
godzina zalezy od dziewczyn dojezdzajacych, 9-9.30-10? jak wam najbardziej pasuje. czas trwania przewiduje na 7h bez przerw dluzszych, ale bedzie czas na podjadanie etc;) malutka, 4h to zlecą zanim mrugniesz :D
-
-
ale się ludzi zebrało ! :) super
-
pojechalabym jakbym miala jak ... chcialam faceta namowic ale jak trwa to 7h biedny ni ebedzie mial co robic:P
-
mnie tez facet wiezie i bedzie na mnie czekal:D mowi ze sie cieszy bo odpocznie, wyspi sie w samochodzie...:D a pozniej jeszcze obecal zawizc na zakupy:D
Twoj tez sobie da rade, a takie spotkano czesto nie jest wiec trzeba korzystac;)
-
edusia co za facet:o ja pitole skarb:D
-
Asiu a beda zroznicowane programy bo w sumie duzo jest dziewczyn i na sob i nd ? czy raczej beda podobne tematy?
dostalam propozycje upieczenia ciacha na ta cudna okazje wiec jak cos bedzie moj wypiek xD
aaa to juz w sobote <3
-
heheh "dostalam propozycje" dobre:):):D chociaz na 3 godz ale musze sie z wami zobaczyc, bardzo bym chciala :/:
-
a dalej nie wiadomo co z ta szkolą?
-
napisalam w tortach zamiast tu, musze dowiedziec sie jak oni podchodza do sprawy braku jednej godziny, kosmetologi nie mialam na poprzedmin zjezdzie teraz mam za to 5 godzin i to 3 w sobote:/:
-
sporo osób, fajnie się zapowiada:)
-
dziewczyny, moj chlopak zawsze ze mna wszedzie jezdzi, czeka w samochodzie (albo hotelu jezeli wiecej niz 1 dzien) oraz zwiedza miasto...wiec... da sie :)
Paulka, organizuj sobie jakies zwolnienie lekarskie czy cos ;) a jak niedziela u Ciebie?
Germana, na razie nikt się nie pokrywa, chyba ze Natalia sie skusi, dlatego też na razie nie planuję rozbieżności, jakbys-cie wpadla-y bedzie zadanie specjalne dla 'weteranek':D
-
niedziela mi nie pasuje bo musze wracac do domu, poza tym nie bede wstanie skupic sie na malowaniu bo bede myslal o tym ze musze wyjsc wczesneij zeby zdazyc na busa do domu...nie wiem, moze wyrwe sie, pojade do szkoly na dwie godzinki i wroce, nie mam pojecia jak to pogodzic, strasznie mi zalezy zeby sie zobaczyc z Wami:)moze odpisza mi ze szkoly...
odpisali....
no i niestety wole nie ryzykowac, glupota byloby zawalic cala szkole przez brak jednej godziny zajec, poroniona szkoła!! jestem taka zła ze szok...jestem pewna ze znajda sie takie gwiazdy co godzina w te czy w te im sie upiecze, ale ja wole nie ryzykowac bo znajac moje szczescie napewno mialabym z tego wiecej nieprzyjemnosci...
jesli nie bylby to zaden problem to wpadłabym na warsztaty na 2,3 godz w zaleznosci od tego o ktorej zaczniecie, o 12 musialabym juz wyjsc bo do szkoly mam 40minut
a wiec myśle ze skusze sie na e trzy godzinki warsztatow i ploteczek z Wami, moze chociaz kreseczki i koronke zdaze przyswoic:)
a dla forumowiczek nie posiadajacych kart miejskich niespodzianka:):) w sobote w warszawie jest akcja dzien bez samochodu, w zwiazku z tym nie ma obowiazku kupowania biletow, wiec jezdzimy za free:):)
szczegoły tutaj:)
http://www.ztm.waw.pl/aktualnosci.php?i=819&c=100&l=1
-
to się Asia wpasowała w termin :D hahahahahha Pewnie to wszystko dla Nas zrobiła :love: kochana !
Dziewczyny dajcie znać jakoś do jutra czy z kimś gdzieś się umawiać, bo później nie jestem pewna czy będę miała dostęp do neta.;)
i Asieńko napisz, o której dokładnie się widzimy i do której to potrwa :kwiatek:
-
Ja i Zen będziemy na centralnym 8.36 fajnie,żebyś Natka na nas poczekałą :)
-
czyli nie jedziecie samochodem ? :)
Macie coś przeciwko by mój chłopak Nas zawiózł ? ^_^ Czy wolicie komunikacją miejską ? :)
Chyba, że ktoś jeszcze się pisze to wtedy zostaje tylko komunikacja :)
I niech któraś poda do siebie nr. :]
-
hmm jak 8.36 + mobilna Natka, to możemy zaczać o 9.15 mniej wiecej,
wszystkim pasuje?
-
a jak robimy z lampami uv i oświetleniowymi ? bo chyba bez sensu by kazda brala ? czy źle myślę ? :P
-
mi pasuje :) nawiedzę cie o 9 :) wezme lampke (albo dwie) bo jade samochodem wiec mysle ze ci co sie będą tluc autobusami lub pociagami niech nie dzwigaja niepotrzebnie :)
jakby ktoś był z mojej strony warszawy (otwock, falenica itp) to moge zabrac :)
-
Ja też pewnie ok 9 bym dotarła. Ja mam niedaleko busem bo z Marek wiec lampkę mogę wziąć w torbie na kółkach ^_^
a ja mam pomysł może weźmiemy swoje wzorniczki hybrydek i innych pierdółek co kto by chciał i miał i pooglądamy :skacze:
bo na foto to co innego ;)
-
Lampek uv myślę że starczy, ja mam 3 chyba tez. oświetlenia też trochę jest, ale tego nigdy malo wiec jak ktos autem jedzie, to lampa oswietleniowa sie przyda ;)
Germana tak, bierzemy wszystko co fajnego ci na mysl przyjdzie :D:D
-
to ja nie biorę oświetleniowej, najwyżej po ciemku będę malować ;), a UV i tak chyba bedzie za dużo. Bo w sumie to po co konkretnie one nam będą?
-
Ja niestety nie mogę przyjechać chociaż bardzo bym chciała ale mieszkam w Holandii więc siła wyższa :( Ale myślę o tym aby zorganizować warsztaty w Holandii, może mi się uda :)
-
lampy uv do hybryd etc, pewnie bedziemy tez robic sporo rzeczy roznych innych niz w temacie..:D
-
Asiu ja to na pewno muszę zobaczyć te hybrydki RA :cwaniak2: UVke tez mogę w razie czego swoją wziąć...
-
Cytat:
Napisał
asia
lampy uv do hybryd etc, pewnie bedziemy tez robic sporo rzeczy roznych innych niz w temacie..:D
to co mamy jeszcze zabrać ? :)
-
skręca mnie kurde z zazdrosci :) ale bawcie sie dobrze robaczki :*
-
Biorę lampę UV i oświetleniową, a co tam ;)
-
ja bede dopiero za tydzien ale juz szykuje swoje pazurki jako "plotno" na na te cudenka co bedziemy tworzyc:D
-
ja niestety musze zrezygnowac z niedzieli :((((((((
-
-
Ja się już szykuję :tany: :ave: wreszcie Was zobaczę !!
a kilka z Was wreszcie poznam - fajna ekipa, będzie zabawa :D
-
-
No wreszcie ta sobota nadeszła ;P
-
-
a ja mam nadzieje ze katerina się do mnie odezwie, bo jak naazie nie wiem nic w sprawie naszej wspólnej podrózy a nie mam jej nr ;/
-
A ja Was muszę bardzo przeprosić ;( wczoraj mi dowiedziałam się że mój kierunek studiów mgr nie rusza, bo jest za mało chętnych i dziś na szybko szukałam jakiejś innej uczelni zastępczej :( Udało mi się znaleźć jedną, ale już dziś nie zdążyłam i pocałowałam klamkę. Juto mam ostatnia szansę i do 14:00 muszę złożyć papiery. Teraz dopiero wróciłam do domu... Bardzo Was przepraszam. Liczyłam na to że dziś uda mi się wszystko załatwić. Rozumiem, jeśli za zamieszanie dostane ostrzeżenie lub zostanę zbanowana, ale na prawdę nie mam wyjścia :(
Życzę udanej zabawy
PS. Dziękuje Zen za zainteresowanie
-
Mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja żeby się spotkac ;):kwiatek: