-
Odp: Forumkowe warsztaty?
Cytat:
Napisał
Kamis
po rozstrzygnięciu konkursu temat numer jeden to będą te warsztaciki i mam nadzieję że się uda coś zorganizowac ^_^
dzękuje, dziękuje, dziękuje:przytul::przytul::przytul::przytul::przyt ul::*:*:*:*
-
Ja ostatnio mam coraz więcej na głowie i mam nadzieję że mnie to nie przytłoczy (patrz moja sygnatura) dodatkowo tuż po ślubie będę miał obronę inżynierki i muszę się przygotować.. mam nadzieję że pogodzę wszystko ze sobą :good:
-
-
biedactwo.to odpuszczamy aż sobie wszystko załatwisz,ślub wesele i obronę prace. wznowimy temat jak już będzie po.czy mam kciuki za obronę pracy:good::good::good:
-
ziziz nie sikaj jakoś może się uda, byle jakieś lokum znaleźć, świetlice, stołówkę nie wiem co ;) żeby było gdzie lampy postawić podłączyć sprzęt i heja.
-
nie sikam tylko z bólu się zwijam. a co do dawania rady ty niezły spryciaż jesteś to rade dasz sobie.:good::good::good::good::good:
-
ja właśnie sobie przypomniałam, że mama kumpeli ma bar i tam cała góra jest wolna to może by dało radę. ok 13.08 powinnam wiedzieć
-
Cytat:
Napisał
farbstift
ja właśnie sobie przypomniałam, że mama kumpeli ma bar i tam cała góra jest wolna to może by dało radę. ok 13.08 powinnam wiedzieć
No to się dowiaduj :P
-
kurczę dodzwonić się do koleżanki nie umiem, więc chyba ten pub odpada. A ten Sosnowiec jak?
-
ooo Sosnowiec jasne:)....mysle gdzie tu jakis lokal a kontakt mam na GG z dziewczyna co pisala o salce to potem do niej skrobne:) ja bym mogla u siebie zrobic jakbys sie dzieci pozbyla i tak
, mysle ze ok 10 osob by sie spokojnie zmiescilo:P... gdyby zadnej salki sie nie znalaazlo:)ew u mnie na dole jest lokal do wynajecia moglabym zapytac ile by wlasciciel chcial za ten 1 dzien :D tam jest 50 metrow:)
-
to lajtowo, ja bym polatała po Katowicach ale zaś mam 7 dni po 11h w pracy:/ już rady nie daję, bo nerki nadal bolą;(
-
ze tez ja wczesniej nie pomyślałam ze ja mogłabym miejsce w przedszkolu znaleźć :/: tylko ze no w Warszawie.. ale niestety za późno na wpadłam ;( bo teraz jest dużur akurat tego przedszkola a potem juz normalnie :(
-
Cytat:
Napisał
natalia268
ze tez ja wczesniej nie pomyślałam ze ja mogłabym miejsce w przedszkolu znaleźć :/: tylko ze no w Warszawie.. ale niestety za późno na wpadłam ;( bo teraz jest dużur akurat tego przedszkola a potem juz normalnie :(
jakby jednak to ja się piszę:)
-
to chyba tylko w nastepne wakacje... :( ;P
-
o to nie wiem czy jeszcze bede w wwie mieszkac:)
-
ehh.. nie no ja chce teraz jakies warsztaty !! :(
-
udało mi się skontaktować z koleżanką i ona spyta swojej mamy co i jak z wynajęciem pomieszczenia i da mi znać :D
-
oni już nie wynajmują tego pomieszczenie, bo nie wolno a sanepid może przyjść:(
-
co tak cicho się zrobiło? trzeba pokombinować:)
-
nie bede zakladala nowego tematu bo nie mam wiele fotek
ale wczoraj bylam na warsztatach pazurkowych z niemieckiego forum
bylo wyczadzisci.niestety ze ja musiaalm szybko wyjsc bo obchodzilismy drugi raz urodziny malej to nie zdazylam zrobic pazurkow,ale za to zrobiono mi
to kilka fotek ze spotkania
-
A może by tak zrobić warsztaciki w Katowicach lub Krakowie? :)
-
Taaaaak!!!! Odwiedzicie byłą stolice!:) Kraków:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::ska cze::skacze:
-
Tylko, że trzeba byłoby znaleźć szkoleniowca ..
-
hehe ja tez jestem za Krakowem:D:D
-
na razie pomysł jest na etapie myślenia więc ukrywam:
-
ja sie pisze :skacze::skacze::skacze:
-
a moze by tak cos na dolnym slasku??
-
Jakie ładne te różowe paznokietki, normalnie landryneczki!!
-
Cytat:
Napisał
dor@
a moze by tak cos na dolnym slasku??
popieram ;)
-
Cytat:
Napisał
Emist
popieram ;)
popieram i ja:]
-
Cytat:
Napisał
chocolata
popieram i ja:]
i ja, ja!! Najlepeiej tak przy granicy z Niemcami ;P Hehe
-
Tak przy granicy prawie to Wrocław jest.. nie?:-:D
-
Cytat:
Napisał
chocolata
Tak przy granicy prawie to Wrocław jest.. nie?:-:D
"prawie".. robi WIELKĄ różnice :D i tak mam do Ciebie ponad 100 kilometrów :D
-
Cześć dziewczynki.Dawno mnie tu nie było za co przepraszam,bo wypaliłam z pomysłem o spotkaniu i tyle mnie tu widzieli :/: Ale teraz całkiem na poważnie.W Dąbrowie Górniczej,na ul. Kasprzaka 46 restauracja-pizzeria ADRIA. Tam w każdą środę od godz 17:00 chciałabym spotykać się ze wszystkimi "Tipsiarami" :P Będziemy mieć rząd stolików i każda przyniesie swoje bogactwo,podzielimy się doświadczeniem i umiejętnościami,a dodatkowo możemy zrobić dzień promocyjny dla klientek i robić tipsy np za 40zł. Wjazd na to spotkanie to 10zł. Do tego jest bar(drineczki :D ),objady już od 10zł i tak samo pizza.Zaczniemy od 25.11.2009. Tylko mam do Was GORĄCĄ PROŚBĘ!!!!! Niech każda z Was zadzwoni do mnie,albo chociaż wyśle eska,czy będzie,czy dotrze,żebym wiedziała ile nas będzie i ile miejsc ustawić. Mój fonik . Każdą dzwoniącą wpiszę na listę i będziemy wiedzieć czy to wogóle się uda. Aaaaa,jeszcze co do kosztów-czemu 10zł? Jak mówiłam,lokal jest brata,więc jak to stwierdził-chociaż za prąd i wodę niech będzie miał :) Jeśli macie jakieś koleżanki,które odrazu chcą przyjść np zrobić pazurki,to oczywiście zabierzcie je ze sobą i będą naszymi pierwszymi klientkami.Ja bardzo bym chciała,żebyśmy w ten sposób zrobiły sobię reklamę.Dziś "Tipsiarek" jest dużo,więc konkurencja też jest nie mała,ale w taki sposób chyba mało kto działa i jeszcze jak będziemy miały tanio,to może będziemy miały więcej chętnych.A do domu też nie każda pani chce przychodzić,więc może do lokalu prędzej się skusi :) To taki mały pomysł i czekam na odzew :tuptup: Jeszcze podam ale częściej złapiecie mnie pod telefonem.Pozdrawiam gorąco i cóż...życzmy sobie sukcesu :good:
-
dziewuszki no i co z tym dolnym slaskiem zystkie popieraja i cisza :(
ja moge zaproponowac spotkanko u mnie w domu jezeli bedzie ktos chetny to mozna cosik zorganizowac
-
hej dziewczyny ja bym byla bardzo chetna ale dopiero zaczynam ale dla wlasnego doswiadczenia jestem za zeby cos zorganizowac:) cos o tym ucichlo ale jak bysmy sie wziely mozna nad tym pomyslec np na lato jak bedzie cieplutko odpadna nam media i platnosci:) jak czytalam to duzo osob jest z okolic katowic ja osobiscie jestem z krakowa wiec mozna nad tym pomyslec a jak kamis z ta ankieta?? :*:*:*
-
A może są jakieś dziewczyny z okolic Leszna?Jeżeli tak to byśmy może coś zorganizowały?:)
-
Diewczynki, czy nadal jesteście za warsztacikami?? Ja mam ostatnio ciągle maturę i pracę na głowie i pomyślałam, że muszę się oderwać od tego i zaczęłam sobie o jakiś forumkowych warsztatch myśleć i mam troszkę pomysłów. Fajnie byłoby coś w marcu zorganizować na wiosnę:D
-
ja jestem chetna na zorganizowanie jakis warsztaciko..ale niestety marzecx odpada bo mam operacje corci :(....pozniej jak najbardziej:)
-
to o odbędą się jakieś forumkowe warsztaty ja jeszcze nie byłam na żadnych i bardzo bym chciała się wybrać na jakieś a niewiem nigdy gdzie sie odbywają i jak sie onich dowiedzie może mi coś powiecie gdzie co jest proooooszę najlepiej Wrocław albo okolice bo ja mam do wrocka 100km to jak jeszcze kawałek pojadę to nic sie niestanie hehe