nie widziałam tego ryzu, musze poszukać:D
ostatnio w biedronie był Ariel 7,2 kg za niespełna 40 zł..nigdzie nie widziałam tak niskiej ceny......... aaaaa i zestawy lenora tez są w przystepnej cenie:]
Printable View
nie widziałam tego ryzu, musze poszukać:D
ostatnio w biedronie był Ariel 7,2 kg za niespełna 40 zł..nigdzie nie widziałam tak niskiej ceny......... aaaaa i zestawy lenora tez są w przystepnej cenie:]
asia slodyczy nie jem wogóle od paru lat to chociaz w tej kawce lubie kalorie ;)
kocham czipsy te w takim kartonowym opakowaniu okragłym za ok2zł
kosmetyki z BeBeauty- tworzę recenzję na bloga i po testach się pojawi
kawę mrożoną
drożdżówki
ostatnio kupiłam takie pudła materiałowe na ciuchy za 11zł:)
haaa wczoraj kupiłam ten ryz w białej czekoladzie <mniam> super jest :D I jak tu sie odchudzać ?
Farbi, też mam te pudła, są świetne!
I ja jeszcze lubię bąboladę z biedry :D
Słyszałam, że w biedronce mają wino bardzo podobne do Martini ale dużo tańsze:) Wiecie może jak się nazywa??
ja ostatnio zakochalam sie w kurczaczkach w panierce ..mmmm.. :slina: normalnie takie same jak z kfc, jak te z kubełka. Pyyychooootaaa.. moglabym jeść codziennie
(do kupienia w biedronce)
zapamietam natalko
Aguś hm... niestety nie ma wina podobnego do Martini w biedronce. Wierz mi na slowo.
Za to samo Martini jest sporo tańsze niż w innych sklepach :P
---------- Dodano o godzinie 23:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:24 ----------
Nie wiem czy wiecie ale wszystkie produkty Biedronki są produkowane przez znane firmy, tylko opakowania zmienione co daje niższą cenę towaru.:)
---------- Dodano o godzinie 23:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:27 ----------
Hmm ale pamiętam, że ktoś mi mówił, że jest winko, które smakuje bardzo podobnie :)
Chyba wiem o jakie wino chodzi bo sama je kupuję, ale nie wiem czy dokładnie to jest to o które pytasz :) Nie jest do końca takie samo, jest trochę słodsze i nie ma tego goryczkowatego posmaku jakie daje prawdziwe Martini. Nazywa się La Torina Vermuth i jest w wersji białej i czerwonej. Jak dla mnie lepsze jest białe, no i właśnie ono wg mnie przypomina Martini ale może to rzecz gustu :)
Dziękuje:kwiatek: o białe właśnie mi chodziło:) jak będe w biedronce to na pewno się w nie zaopatrzę :)
u mnie w domu jest faza na hamburgery biedronkowe, składniki są gotowe, wystarczy je poskładać i tak za ok. 15zł wychodzi ok. 10 hamburgerów i radość, że tak tanio:D
POLECAM zmywacz z Lidla :love:
http://www.iv.pl/images/14633298588415066822.jpg
źr.: anusiakowyswiat.blogspot.com
czy ma zapach lilii to bym polemizowała, ale zapszek cudowny :) i świetnie zmywa i w ogole.. aj...
i cena kusząca - 5,99zł
Jest jeszcze różowy, ale nie testowalam
tez kupuje czesto ten zmywacz a pozniej butelki wszystkim rozdaje . Fakt ,pachnie dosc przyjemnie !
No a myślisz ze przez kogo poleciałam do lidla po niego ? Wszystko przez Ciebie :D
Oczywiscie musiałam nabyc ten zmywacz:D Zapach super i co najlepsze, ta buteleczka jest z pompką!!!!:love:....potem bedzie jak znalazł do cleanera:D
Ooooo ... nigdy nie widziałam takiego zmywacza w LIDLu, ale jutro pojadę, poszperam po półkach i jak znajdę to kupię skoro tak dobry :skacze:
zmywacz bardzo mi znany:P
Ja kupuję sporo rzeczy w lidlu, i nie sądzę, że są one jakiejś gorszej jakości....
Pozatym idzie kupić różne fajne rzeczy,nie tylko spożywcze artykuły. Np. akcesoria do różnych sportów:do nurkowania, jazdy na rolkach czy rowerze itd., które są dobrej jakości i kosztują mniej niż w normalnych sklepach - więc jak tylko pojawiają się w gazetkach, to ludzie się o nie zabijają:leze: tak z mojego doświadczenia...:)
ja tez kupuje rózne rzeczy w Lidlu, ciuszki sa bardzo dobrej jakości......tylko szkoda, ze u mnie jest tylko 1 Lidl, jak juz cos rzuca, to znika w tempie błyskawicy:/:
w poniedziałek gnałam po leggisy 3/4 na szczecie jeszcze były^^
Ja z Lidla używam do demakijaży chusteczek dla dzieci :D i rewelacyjnie się sprawują :D
A jak się sprawują te chust5eczki przy cerze z problemami takimi jak trądzik????
Ja bardzo duzo rzeczy kupuje w Lidlu, sa tansze i nawet lepsze niz te z gornej polki :)
Uwielbiam frytki od nich, chleb tostowy bo ogolnie tylko ten mi smakuje, sosy z paczki rez super, ale dodaje smietane i jeszcze lepsze...Ogolnie polecam Lidla :ok:
dziewczynki dzis w biedronce roletki mini na okno po 19,99, zakupial sobie 3 sa roznej wielkosci i mozna je docina, co najwazniejsze nie trzeba nic wiercic w oknie tylko na takie plastkiowe zaczepy, ja jestem zachwycona, normalnie za takie cos zaplacilabym pewnie oklo 50zł za sztuke...u mnie w biedronce rano byly juz przebrane takze spieszcie sie:)
ehhh... pojechałam w taki upał po te rolety i co?? moja biedronka zamknięta bo mają przebudowę :/: ale to nic za dwa dni powinnam zakupić rolety :D
ja ostatnio przerzuciłam się na lidla, maja wiele fajnych rzeczy, dobrych jakościowo no i w przystępnych cenach :)
ja dzisiaj gnałam do lidla po nakładke żelową na siodełko i pulsometr...w ogóle duzo fajnych rzeczy było.....często zerkam na gazetke internetową
a dobre i niedrogie rolety bywają w Jysk, w promocji bywaja i po 20 zł i co wazne, duzo lepszej jakosci maja te plastikowe mocowanie, ktore zakładamy na okno
No to was zaskoczę. Ja za rolety pod wymiar na allegro, szerokość 50 cm, też bez wiercenia i wybrany kolor do tego, 4 sztuki zapłaciłam 132 zł razem z wysyłką, W tym było 25 zł kurierem:P Czyli roletki po jakieś 25 zł, ale jakie duże :P Z Biedry kocham keczup madero, pomidory malutkie w puszce, serek feta, parmesan, bagietki czosnkowe mmmm
te z biedronki mialy 150długosci i 4 rozne szerokosci, cztery albo 3...moje dzialaja bez zarzutu:)
Z biedronki polecam rurki z kremem kakaowym, są pyszne dosłownie rozpływają się w ustach, ostatnio kupiłam ich odpowiednik w Polo i były ohydne więc jak dla mnie jak rureczki to jedynie z biedronki :)
Ja w Auchan często kupuję te produkty z ptaszkiem, są dobrej jakości, zazwyczaj o większej pojemności i niższej cenie, czasami produkty z paluchem. Zawsze biorę Mozzarellę z ptaszkiem bo ma większą pojemność i jest najtańsza, i Ricottę z paluchem bo kosztuje jedynie 3zł za 250g! Także się opłaca :D Opłaca się też brać serki wiejskie z ptaszkiem, i paluchem, na jednych można zaoszczędzić grosiki, a drugie idą na skarbonkę :) Ogólnie zawsze robię większe zakupy w Auchan, wędlinkę też tam kupuję bo jest na wagę, świeża i pyszniutka :P Oliwki, bułeczki, pieczywo.. no jest wiele rzeczy tańszych, które opłaca się brać :) Pierożki że szpinakiem z paluchem.
W Biedronce zawsze kupuję Pieluchy dla małego te Dady, chyba że papmpers robi promocję, to kupuję Pampersa. Dobry jest tam płyn do szyb ten Clear, i Płyn do płukania tkanin różowy 2l w butelce. zawsze kupowałam Silan, ale ten też jest dobry i przede wszystkim tani :) Do Kauflanda jeżdżę kupować synkowi kiełbaski z fileta, prawie samo mięsko 22zł za kg, i to tyle bo się odnaleźć nie mogę w tym sklepie.. czasem w wakacje po warzywa wpadamy, po pomidory czy ogóry. Lidl, dobre ma parówki i kiełbaski, mają dużo mięska te pikok czy jakoś tak, opłaca się.. często mają w promocji łososia którego uwielbiam i jem tonami :D W tesco to kupuję te pewniaki, ale tylko mielonkę z kurczaka 3zł za 520g i prawie 70%mięsa z kurcząt więc nie ma tragedii, uwielbiam z tego pulpeciki.. sama je jem./ Często poluję na promocję proszków do prania, bo mój mały to tak się brudzi.. i właśnie często są w biedronce, i auchan.
Sama lubię chodzić do biedronki i się tego nie wstydzę. Moim zdaniem można tam kupić najlepszy chleb tostowy. Poza tym zawsze jest tam kilka fajnych rzeczy do obejrzenia, jakieś naczynia, dywaniki, bluzki. Strasznie lubię oglądać takie pierdółki.
Z biedronki najbardziej lubię wodę Polaris Vital red ma ekstrakt z melisy i z rooibosa :ok:
z biedronki polecam platki kosmetyczne niebieskie, sol do kapieli niebieska uzywam do pedicure krem do rak czerwony worki na smieci niebieskie uzywam do pedicure
lidl tabletki do zmywarki
tarki do stop rossman oraz reczniki papierowe
ja zawsze kupuje peelingi z joanny w biedronce ;)
Uwielbiam wszystkie rodzaje soli do kąpieli z biedronki
Jak jestem w Polsce samochodem to zawsze robię wielki zapas soli :P
Akurat te peelingi z Joanny są niczego sobie,ale to też kwestia rodzaju naszej skóry i nie do każdego okażą się tak dobre i skuteczne. Jeżeli chodzi natomiast o sam supermarket to jest tam kilka interesujących i co ważne: tańszych rzeczy.