Ja tez jutro wysyłam, ale nie obiecuję że raniutko, bo mogę nie zdążyć :P . W każdym razie postaram się przed 15.00 :)
Printable View
Ja tez jutro wysyłam, ale nie obiecuję że raniutko, bo mogę nie zdążyć :P . W każdym razie postaram się przed 15.00 :)
Ja właśnie zapakowałam - nie zmieściło się do koperty, więc będzie paczka :P Jutro wyślę ;)
Ahaha wisienka to coś Ty tam naprodukowała? Mój leci baaardzo daleko, więc muszę dobrze zabezpieczyć, ale poleci w bąbelkowej. Ja także zakupiony prezencik, bo nie ma zdolności, choć może dziś jeszcze coś wymyślę :D
:mml: TO JUŻ JUTRO ! :tany:
Mam nadzieję, że wszyscy pamiętają :)
Oczywiście dajcie znać od razu jak dostaniecie prezencik :cwaniak2:
ja też już mam gotowy, ale nie zmieści się do koperty w życiu karpia, jak zwykle paczuchę zrobię ;) mam nadzieję, że się spodoba :kwiatek:
:D jak małe dziecko nie będę spać w nocy dopóki mój prezencik nie przyjdzie :P
sasasa mój prezencior gotowy ;)
mój prezent też juz gotowy :) ręcznie wykonany ;)
Mój prezent tez juz jest gotowy :) kombinuje co by tu jeszcze dolozyc :)
hihihi ja tez na szybciocha dołozyłam do koperty małe co nieco ;) ale juz zakleiłam i rano na poczte śmigam :)
mój prezencik równiez gotowy :skacze: mam nadzieję ze się przyda i spodoba :yess:
Mój tez gotowy i Zaraz pedze wyslac.
Mój już poleciał mam nadzieję że się spodoba bo oszaleję :(
moja poleciała :) fotki cykniete bo zapomne :)
Wyslalam :)
A ja właśnie się zbieram na pocztę :P
ja tez wysłałam priorytetem :D
ja miałam małe wyzwanie, ale powiem Wam po wszystkim dlaczego ;)
poszło o 10 rano priorytetem :)
Wysłane :skacze: Oby tylko poczta nie zmasakrowała przesyłki
Wysłane, potwierdzenie nadania jest :) powinno dojść w całości :D
Ja też wysłałam. Ale przyznam się szczerze , że wysłałam wczoraj późnym popołudniem. Byłam blisko poczty a dzisiaj mi niestety nie po drodze...
Chyba lepiej wysłać wcześniej niż za późno....
moj tez wyslany... o 7.30 przed szkola
boje ze sie nie spodoba
Kasiu, ja mam jednak nadzieję, że w zabawie biorą udział fajnie dziewczynki, a nie potwory i docenią każdy prezent, poświęcony czas i pomysł :) Wierzę, że wszystkie będziemy zadowolone :)
Dziewczyny przestancie, chodzi o swietna zabawe, o to ze lecimy na poczte i wysylamy, o to ze wklejamy zdjecia i podziwiamy prace innych ...
Prezenty to maja byc drobiazgi, cos co sprawi nam przyjemnosc i sie przyda (mniej lub bardziej).
Wiec nie o to chodzi ze cos sie nie spodoba, bo na pewno sie spodoba !! :D
Mój też już poszedł :D
Słuchajcie nanami bo dobrze gada :P
Ach jak niezwykle przyjemnie czyta się ten właśnie temacik :):)
ja również czekam na Wasze fociaki :cwaniak:
A ja tym razem kupiłam:wstydek:, miałam taki misterny plan na zrobienie "czegoś":cwaniak2:, nawet zaczęłam, ale w momencie otrzymania e maila z adresem gdzie ma pójść przeraziłam się, że nie dojdzie w całości:/:.
To taka radocha komuś coś dać i otrzymać jakąś niespodziankę:skacze:.
mój też poleciał, ale ma niezły kawał drogi do przebycia :)
Zobaczymy kiedy dojdzie :D
Ciekawe która pierwsza dostanie :D
okaże się, która była najgrzeczniejsza :D
Ciekawe czy już jutro któraś dostanie czy dopiero w poniedziałek :)
hihihi każda ciekawa :D
właśnie dziewczyny nie piszcie takich rzeczy, że komus pewnie się nie spodoba itp...jesli ktoś ma takie podejście że mu sie nie spodoba to niech nie bierze udziału w zabawie. to nie sa prezenty za...ileśset zł , to sa drobiazgi i samo czekanie na niespodziankę jest przyjemnością i daje dreszczyk emocji ;)
A mój prezencik nie poleci tak znowu daleko. Dosłownie do sąsiedniego województwa. A mam rzut beretem do granicy województw :D. Tak się złożyło jakoś. Fajne jest to czekanie na niespodziankę. Nie ważne co dojdzie ważny jest sam fakt że to będzie coś... Niespodzianka :)
Nie stresujcie się , czy się spodoba , czy będzie praktyczne czy nie... Liczy się gest , sam fakt otrzymania prezentu i cała otoczka. Czyli choćby nawet to , że tu teraz piszemy :).
Ha ha czyżby w tym roku Justynka była najgrzeczniejsza? :skacze:
Oto mój prezencik od Diana Wnukowska (proszę się przyznać forumko, bo bez nicku to ja nie wiem której dziękować)
Dostałam ozdóbki, próbeczki perfum, w moim przepadku wystarczą na długo, płyn do kąpieli, który tak ładnie wygląda, że gdyby nie napisali "nie nadaje się do spożycia" to chyba bym go zjadła :leze: no i lakier z Mistero Milano niewinny róż. A wczoraj na fejsie oglądałam jego fotki :o telepatia?
Bardzo dziękuję za prezencik, miło i to bardzo, bo to pierwszy prezent w tym roku i taki przydatny. :love::przytul:
Świetny prezencik :D i jak szybciutko :D
Super prezent :D no to mamy najgrzeczniejszą forumkę :D
Która zajmie drugie miejsce? :D chwalić się :D u mnie jeszcze Pana listonosza nie było ;p
Ja jestem nastepna. Asiek dziekuje bardzo. Jak otworzylam paczke to geba mi sie usmiechnela jak u malego dziecka. Dzieki :kwiatek:
http://pliki.wzorki.info/images/FbmJN.jpg
Czekoladki jeszcze byly w mojej paczuszce ale zanim dojechalam do domu to je zjadlam wiec nie ma na zdjeciu :skacze: Potem wszystko rozpakuje i dodam jeszcze jedno zdjecie bo teraz dopiero co do domu wrocilam, ale musialam sie odrazu pochwalic
Sztynka ja byłam Twoja mikołajką ;)
No dziewczyny piękne prezenciki, widać kto tu był grzeczny :] :) u mnie dziś chyba nic nie będzie czekam do poniedziałku :)
Ciesze się bardzo że już doszedł mój prezencik i że się podoba :D mam nadzieję, że się przyda, sama sobie też coś takiego sprezentowałam :D
a i jeszcze chyba pomyliłam miejscowość :D ale jak widać dotarło na miejsce :D