ja miałam natłok pracy ale specjalnie jutro wszystkich odwołałam żeby mieć chwile :D i zdażyć...
Printable View
ja miałam natłok pracy ale specjalnie jutro wszystkich odwołałam żeby mieć chwile :D i zdażyć...
czekam z niecierpliwością na efekty waszych pomysłów :) skoro nie mogłam ja zrobić to chociaż popatrzę i po podziwiam ;)
germana trzymam kciuki i produkuj :ok:
1lonka - mam nadzieję, że w kolejnym konkursie dołączysz do zabawy :)
tak to jest jak sie zostawia wszystko na ostatnią chwile :)
miałam siąść dzissiaj,nie miałam kiedy
jutro tez nie siądę bo mi coś wypadło, ehhh a taki fajny pomysł obmyśliłam;(,
następnym:cwaniak2: razem
Coraz bliżej :D
uhuhuh wysyłać :p będzie się fajniej głosowało :D
ja swoje pazury właśnie kończę... 2 dni prawie nad tym siedziałam :D
Mi też sporo zajęło, ale jak dla mnie to jestem z nich dumna :p
światło trochę mnie rozczarowało.... ;(
trudno... ale poszły...
aż szkoda je ściągać...
Świetnie dzieweczki, świetnie, czekam z niecierpliwością aż zobaczę te cuda :cwaniak2:
Kto jeszcze ostatnim rzutem na taśmę ? kto, kto? :D
Wysłałam, jako chyba jedna z ostatnich a moze i ostatnia. nie jestem zadowolona z jakosci zdjęc ,ale co bedzie to bedzie. tak to jest jak sie pstryka zdjecia, zdejmuje sie w biegu paznokcie ,a potem dopiero wrzuca na kompa i wielkie rozczarowanie,ale paznokci juz nie ma i nie ma jak powtórzyc zdjęc. za szybko wszystko robię a potem żałuję. ale co tam ,jęsli nie będzie dyskwalifikacji to juz będę to uwazała za sukces, bo na nic innego nie liczę . chcę juz oglądac cuda naszych uzdolnionych kolezanek :)
Joysta będzie git :D za 3 dni obejrzymy prace :D
szkoda ,ze nie mam takich zdolnosci ,żeby zrobic choc raz takie paznokcie z których byłabym mega dumna. nie wiem czy Wy tez tak macie ,ale ja zawsze mam sobie cos do zarzucenia. nigdy nie pomyslę :wow ,ale ekstra. dzięki asiek za słowa otuchy, było -minęło. teraz tylko czekac i podziwiac cuda innych. :)
joystynka - nie ma nawet takiej opcji... :kwiatek: ja pierwszy raz startuje i strasznie się namęczyłam żeby zrobić np zdjęcie tunelu.
damy rade ^_^ mam nadzieje...
i czekam z niecierpliwością żeby obejrzeć Wasze :cwaniak2:
Dla mnie każde nowe pazurki przeze mnie zrobione, to "wow ale ekstra" ;) trochę wiary w siebie :P
no z tunelem było najgorzej. a mi to zdjęcie wyszło bardzo źle i z trzech ktore zrobiłam wybrałam jedno ktore jest tylko mniej straszne od innych i wcale nie można go nazwac poprawnym :) oj sierota ze mnie... :) ale juz przestałam przezywac. poszło. co ma byc to będzie.:) Życze wszystkim powodzenia !!!!!!!!!:)
---------- Dodano o godzinie 20:37 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:21 ----------
no i stało sie :( moja praca nie weźmie udziału bo w dniu ogłoszenia konkursu byłam za mało aktywna tj nie miałam 1% aktywnosci. więc juz nie mam co się martwic o zdjęcia bo d...a ze wszystkiego :( przykro mi strasznie ,ale zostawiam Was i będę dopingowac jako widz ;(
joystynka ale za to możesz Nam ją pokazać już dziś:ok:
joystynka- czekamy na prace:D nie martw się nastepnym razem napewno się załapiesz:*
a ja zrezygnowałam, jestem strasznie rozczarowana i zawiodłam samą siebie:torba: Co z tego, że burza pomysłow jak wykonanie marne, podchodziłam 3 razy i za kazdym razem totalna porażka...oj ja to juz chyba na żaden konkurs sie nie nadaję...przykre;(:placz::zly:
Z niecierpliwością czekam na Wasze prace, powodzenia kochane:D
Ja też nie wziełam udziału choć chciałam;( Było dużo czasu a ja oczywiście zabrałam się ze wszystkim na sam koniec, wyszła masakra. Zdjęcia są anonimowe więc nie musiałabym się przyznawać że to moje:cool: ale stwierdziłam że w porównaniu do Waszych prac to najzwyczajniej wstyd. :leze:
Czekam teraz żeby te wszystkie cudeńka zobaczyć:slina:
U mnie z czasem niestety było kiepsko. Ale nie mogę się doczekać Waszych arcydzieł :)
Joystynka :kwiatek: praca na pewno śliczna :)
Dziewczyny czy Wy czasem nie przesadzacie? Co to za porównywanie się do kogoś lepszego? no i co z tego, że jest tu pełno dziewczyn robiących śliczne pazurki, że aż dech zapiera, i żebym nie wiem jak chciała, nigdy nie zrobię takich pięknych paznokci :D tu chodzi o zabawę i o to, że się ćwiczy przy okazji...przynajmniej ja tak mam, a nie o to, że wstyd wstawić swoją pracę! ja się nie wstydzę, brałam udział w dwóch konkursach, i widziałam czego brakuje moim :D oj dużo brakowało :D ale przynajmniej wiem co robię źle itd. Więc więcej wiary w siebie! Przecież tu nie chodzi o to, że wystawiona zostanie praca na wyśmianie! eh, tyle.
asiek ja co prawda jestem po kursach ale paznokci na codzień nie robię (nawet sobie), nawet na forum o rangę się nie staram bo - "z czym do ludzi" ;) Gdzieś tam w duszy coś gra że bym chciała, ale nie mam czasu, materiałów itp. Pamiętam że na szkoleniach fajnie mi się robiło bo miałam cały stolik żeli, akryli, farbek, ozdóbek i innych pierdółek:nie_powiem: a w domu dwa przeterminowane akryle, na ostatnią próbę mialam nawet nowy żel (gdzieś tam z gratisu) tylko jak go otworzyłam to się okazał galaretką:( a ja już paznokcie na w pół gotowe i rzadkiego potrzebowałam... ech... jeszcze listki które myślałam że troszkę będą kryły a one przezroczyste całkiem się stały... cały plan runął a ja nie miałam czym się ratować :huh:
Te pazurki miały być na konkurs ale nie zostały dokończone i zdjęłam je zanim zdążylam je wypiłować:D
A Wasze wszystkie prace uwielbiam oglądać, może mnie kiedyś w końcu zmobilizują do działania:kwiatek:
Załącznik 63448Załącznik 63449Załącznik 63450
A ja Wam zaraz nakopię chyba w wiadome miejsce :aty:
Chociaż mieszkacie daleko to się normalnie przejadę i każdą po kolei spiorę.
Najlepiej się ćwiczy właśnie robiąc konkursówki i porównując się z innymi pracami, dzięki temu wiemy co jest do poprawy, bo zauważasz różnice między tym co sama zrobiłaś, a na co zwracają uwagę inne dziewczyny, mało tego, zaczynasz zauważać też czego brakuje innym pracom i wiesz już co następnym razem poprawisz u siebie (jak masz krótką pamięć - rób notatki ;))
Żadna z prac nie jest doskonała (wierzcie mi ja zawsze znajdę coś do czego mogę się przyczepić :P), ale to naprawdę nie o to chodzi....
ech dzieweczki mam nadzieję, że to tylko chwilowy spadek nastroju, przez pogodę za oknem i w ogóle....
Izi - no kurde świetna praca, zupełnie nie wiem czemu nie dokończyłaś, wystarczyło opiłować i tu gdzie widać pazurek np szarfę / wstęgę maskującą namalować, budowa niczego sobie, ładne tunele, zbyt szybko się poddałaś noo.
Przecież wiecie, że jestem z Was dumna, i wcale nie za to, że zrobicie nagle coś super, tylko za to, że się staracie, uczycie i próbujecie nowych rzeczy. Nie wychodzi jak chciałyście? A komu wychodzi? Ten kto tak twierdzi na pewno kłamie.
A jeśli mimo usilnych starań nadal nie jesteście pewne gdzie tkwią Wasze ew. błędy - zapraszam na priv ;)
Izi ja mam kurs, ale pazurki robiłam może 2 lata, teraz to jak raz na pół roku się ktoś trafi, jest dobrze. Produkty kupuję, i sobie ćwiczę, nieważne że mi się nie zwraca, kupuję najtańsze, bo i tak tylko do konkursów i do ćwiczeń, ale robię to bo to lubię :) i o to chodzi :D
taki tam mały off :P
no Izi paznokcie wystarczylo tylko troszke dopracowac i bylyby super. U mnie to wszystko padło....nie bede juz marudzic:P
Sami to zapraszam do mnie na to ,,spranie" może przy okazji cennych wskazówek uzyskam:* heheheeh
Już jutro ankietka :skacze: nie mogę się doczekać :tuptup:
ja nie biore udzialu ,ale mi sie udziela ta atmosfera .... czekam z niecierpliwoscia na prace:)
Tak dawno nie brałam udziału w żadnym konkursie że też mam lekkiego nerwa i nie mogę doczekać się prac :)
Długo jeszcze do wystawienia prac? :P
Zapraszam:
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...too-nails.html
oraz uwaga: na głosowanie macie tylko 3 dni !!
chcemy zdążyć z wynikami jeszcze przed świętami, więc sprężać doopki i oddawać głosy :)
:ok::brawa::brawa::brawa::brawa::brawa:
Fajowe prace jak zwykle. Wybór trudny bo różnorodność powala, ale postawie chyba na trafność tematu:) nom i oczywiście piękne wykonanie - chyba się domyślam czyje te pazurki na ktore będę głosować;]
... a jest co oglądać :) :ok:
cieszę się, że tyle prac bierze udział w konkursie :skacze:
zaglosowane ,na ta najladniejsza :skacze:
świetne prace ,ale jedna..........rewelacja zagłosowane:)
super!!!!:Dzaglosowane!!!! :skacze:
O matko! jakie prace! wow, 3 mi wpadły w oko, bo są wręcz zaje******* ale zagłosowałam na tę najlepszą i mam nadzieję że zajmie pierwsze miejsce, bo jest fantastyczna :)
O WOW.Jedne to mnie zwaliły. Talent roku, serio.
Trzy są cudne i powaga nie wiem czym się zasugerować i na którą zagłosować,muszę się z tym przespać :P głosik oddam jutro :)
mi tez trzy rzuciły sie w oczy,ale zasugerowałam sie starannoscia wykonania i dokładnoscia . ale myślę ,ze wszystkie trzy będą na podium :) piękne:)
Mnie tez trzy najbardziej się podobają :D Żałuję, że nie zdążyłam zrobić swoich (miałam pomysł który się tu nie pojawił), pomimo że na pewno nie miałyby z waszymi szans :)
Zagłosowane :)
zagłosowałam, na taką która jest zgodna z tematem
dużo prac, ale mam wrażenie że niektórzy wysłali byle tylko brać udział w konkursie :)