zdobienie jest zrobione konadem.
Ślicznie dziękuję i cieszę się, że przypadły Wam do gustu.:)
Printable View
Ivonko śliczne pazurki... genialny pomysł na zdobienie...:good:
Popołudniowe zdobionko miał być french i przemyciłam kwiatki co się berdzo spodobało:DPłyteczka baardzo szeroko,pazurki na tipsie wiem wiem ze lepiej na formie ale daawno nie robiłam na tipsie i się stenskniłam;p za latwizną:skacze:
http://images46.fotosik.pl/195/dd5deaeccaebae6dmed.jpg
Hi hi hi, ja jak możliwość to też idę na łatwiznę. Nie jest wcale źle, a kwiatuszki śliczne!!
A to moje dzisiejsze zrobione na młodych dłoniach.
piekne Iwonko,wzor boski
Ivonna idealny frenczyk:)
dziś miałam pierwszy dzień szkolenia i "frenczyk" (nie pierwszy)
Załącznik 8160
Bardzo ładny:good::)
wiekszy usmieszek jak dla mnie i jest super:good::good:
Iwonko ... prześliczne .. jak zawsze zresztą :)
a to moja dzisiejsza praca... komentujcie i podpowiadajcie co do poprawy ...
no fotkach widać jak by miały nierówny brzeg ale jest "na żywo" prościutki , nie wiem dlaczego na fotkach tak widać ...
bardzo ladne,troche boczki do wypilowanie,moze sa troche plaskie ale to moze fotka tak zmienia:good::good:
no właśnie ona nie chciała ich bardziej piłować ... bo próbowałam i tak cud ze tak dała ... bo chciała mieć łopaty :) i wywalczyłam tylko tak :)
Patrycja ładna linia uśmiechu, choć trochę zakrywają ją ozdoby. Boczki troszkę do wypiłowania i nigdy nie słuchaj klientki, nawet jeśli ona mówi, że tak chce, bo jak ktoś ją skrytykuje, to nie powie - tak chciałam, tylko że Ty jej tak zrobiłaś. Przyglądałam się jeszcze na krzywą C i na niektórych paznokciach wygląda ok, a na innych mam wrażenie, że jest za mała, ale może to faktycznie przez zdjęcie. Ogólnie bardzo miłe wrażenie:good::good::good:
dziękuję kochane jesteście dziewczyny ... :) buziaki dla was :*:*:*
a tu pierwszy akrylowy frenczykZałącznik 8276
Załącznik 8275
a to moje stare.. Mam nadzieję, że cosik widać...
:wstydek::wstydek::wstydek:
Szpileczko bardzo ladne
sliczne te wasze prace coraz bardziej dokladniej sie staracie..estetyczne,przejrzyste czyste prace..gratuluje wam..
taki sobie frenchyk :
http://images50.fotosik.pl/198/e27577e448876011med.jpg
taki sobie to on nie jest,zdecydowanie sliczny:D:D
piekny ten french!! i to zdobienie miodzio!!
frencz jest prze cudowny:)
ja też uważam że jest prześliczny ...
a ja takie zrobiłam tydzień temu mojej "przyszłej teściowej" która po prostu nigdy nie chciał o czymś takim słyszeć .... po prostu nie było mowy o czymś takim ... ale jednak
znalezione początki
Załącznik 8346
Załącznik 8345
Załącznik 8344
Załącznik 8347