a ja mam ochote na truchawe albo kokos:D a te cudo?Lakier Do Paznokci i Wzorków 15ml - MATOWY NR 00 Hurtownia Produktów Do Stylizacji Paznokci do metody konad bedzie ok?
Printable View
a ja mam ochote na truchawe albo kokos:D a te cudo?Lakier Do Paznokci i Wzorków 15ml - MATOWY NR 00 Hurtownia Produktów Do Stylizacji Paznokci do metody konad bedzie ok?
Jeszcze nie zdążyłam przetestować do konada ale zaryzykowałam i kupiłam. Chorowałam na matowy czarny bo w avonie widziałam :D Na początku jak malowałam tym lakierem paznokcie to myślałam, że w modenie się pomylili bo był jak zwykły czarny dopiero jak wysechł stał się matowy :) Ogólnie jest stosunkowo trwały mam go od paru dni na stopach i jestem bardzo zadowolona.
ja bym chciała do konadzika:) ale chyba sie skusze przy nastepnym zamówieniu:)
Zamówiłam ostatnio właśnie ten czarny mat i ogólnie jest gęsty odbija ale nie wychodzi czarny tylko taki hmmm blady (foto niżej) Mam wrażenie ze lakiery z Avonu lepiej odbijają
Mam też cover i jest rewelacyjny dobrze ze posłuchałam opinii dziewczyn
QF też mi odpowiada
przytulanka86 no faktycznie blado wyszły te pieczątki zupełnie jak by innym kolorem robione
a tu nowość w modenie Gel Strong Builder Blue 50g Hurtownia Produktów Do Stylizacji Paznokci, jak ktoś przetestuje niech da znać
no i na cholerę ja kupiłam zwykły budujący :D czekam na recenzję to również się zaopatrzę :)
no no to pewnie coś w stylu galaretki z PB PerfectBeauty wszystko do paznokci - CRYSTAL Builder Clear 30g
podejrzewam, że to jest "ten sam" co w Nails Company - z dodatkiem wapna co przyspiesza regenerację płytki i konsystencji galarety
a niebieskie zabarwienie sprawia podbicie koloru :ok:...
jeśli tak to rzeczywiście dobry żel
zapowiada się ciekawie ten żel, na pewno się skuszę przy następnych zakupach
kurcze a ja sie pospieszylam z zakupem ;/ kupilam uv wczoraj robilam kolezance i musze przyznac ze fajnie sie pracuje:) dodam foto:) zelik uv z koralem modeny .Cos mi jakos chyba nie wyszly;/
tu inne foto moze bardziej widoczne:) tyle czasu nie robilam pazurkow i albo mi sie wydaje albo sa kulfoniaste:(wy tez to widzicie?:placz:
nie piszemy post pod postem ! Używamy opcji 'Edytuj' !
no tak deczko za gruba linia włosa
smuklejsze krawędzie boczne
i wysoki french potęguje ten efekt
ale ogólnie czysto i schludnie
dziewczyny czy ja się wrzuci hybryde modeny to czy ona troche zgęstnije? Bo nigdy tego nie robiłam?
moze i zle zrobilam z tym wysokim frenchem;/ -ale sama chciala zeby odrostu nie bylo widac;/ i fakt linia wloska kiepska;/ i wyszly kulfony jutro jest nastepna juz sie poprawie:D
aby nie było widać odrostu
a french miał ładne proporcje
używa się covera - spróbuj a zobaczysz jakie dobrodziejstwo :ok:
syrenko ale jak wrzuci? bo chyba nie czaje:D :*
Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ ŁŁŁŁ Hurtownia Produktów Do Stylizacji Paznokci .......... Niech ktos mi powie czemu nie mam klientek zeby zarobic na ten zel... w ogole czemu ja nie jestem milionerem ? :D
wrzucić do lodówki- chyba ucieło mi sie słowo:)
Bo hybryda modeny mi sie rozpływa-szok
mi tez sie leją strasznie rzadkie są, ale do lodówki ich nie wkladałam hmm:)
Dziewczyny i co ja mam robić z tymi bąbelkami powietrza? W żelu modeny widzę je już w pojemniczku i na pędzlu. Nie wiem co z nimi robić :(
Wie ktoś czy nabłyszczacz z Modeny "świeci" w uv? Moje klientki nie lubią i szukam takiego bez fioletowej poświaty
ilonkjapazurek - nie mam pojecia ;) może zareklamuj go powiedz klientkom ze chroni płytkę ;) tak jak pisze producent- i czekam na recenzje jestem bardzo ciekawa nie długo bd robić zamówienie , może sie skusze.
he he dobre pytanie ;):skacze:
Gorzkajakmokka - któraś już o tym tutaj pisała. mieszasz żel w pudełeczku? staraj sie nakładać go w taki sposób aby nie odrywać pędzelka od pazurka.
Hania31n - osobiście nie używam ale nie wydaje mi się żeby świecił, napisz do producenta na pewno odp;)
Gorzkajakmokka nabieraj żel ze środka pojemniczka a nie przy ściance pojemniczka, wkładasz pędzelek pionowo do pojemnika i nabierasz żel jednym szybkim zdecydowanym ruchem bez zadnego merdania w żelu, następnie żel rozprowadzaj na paznokciu trzymajac pedzelek równolegle do paznokcia i po wierzchu żelu pracujesz włosiem bez odrywania, jeśli jakiś pęcherzyk ci się pojawi to staraj się go ściągnąć na bok pazurka w trakcie rozprowadzania żelu, ale żadnych drastycznych ruchów nie rób, nie próbuj wbijać pędzelka w żel bo to jeszcze gorzej ,albo na dół ściągasz ten pęcherzyk w zależności gdzie masz bliżej, moja instruktorka mi taki sposób pokazała i wierz mi że to działa
Polecacie firmę Modena, a cy ktoś używał tego nabłyszczaczahttp://www.modenanails.pl/pl/p/Zel-Quick-Finish-Nablyszczajacy-DUZY-15ml-/184 ?
Tak, używałyśmy i na wątku jest sto wypowiedzi na jego temat. Jest dobry-polecam, choć znam kilka lepszych.
sztynka a z jakich firm polecasz nabłyszczacze? ja mam teraz z modeny i nie do konca jestem z niego zadowolona :( moze byc na pw :)