wcale sie nie dziwie ze sie chwalisz :D ja tez dostalam paczki przed szkoleniemi oto co w nich było :skacze:
Printable View
łoooooooł...!!!! super!! kurcze czy tylko do mnie nie chce przyjść?????? inne paczki przychodzą a te paznokciowe nie chcą ;(
przyjdzie przyjdzie Asiu , ja to sie tych moich paczek doczekac nie moglam , ale i tak teraz czekam za kamuflazem od naszej Fox , ale cos mi sie wydaje ze nie dojda mi do szkolenia :(
no no Dzidzia jakie zakupy :skacze: ja nawet nie mam połowy Twojego zamówienia moich wszystkich rzeczy do pazurków razem wziętych ;P 3 akryle na krzyż, kilka ozdób zresztą zobaczysz w sobote;P przynajmniej nie będę miała problemu ze spakowaniem tych rzeczy bo zmieszczą się w malutkie pudełeczko :lol:
no ja sie zaczynam obawiac ze sie moge nie pomiescic , bo w sumie to co na zdjeciu to nawet nie polowa... a gdzie tu jeszcze ciuchy spakowac??
ale najlepsze to ze nakupowalam akryli a nic nie potrafie z nich sklecic... mam nadzieje ze na szkolonku sie naucze:skacze:
ej jak zaczynacie o szkoleniu to się robię zazdrosna...:)
hehe to zwijaj menele i przyjedz też :D
Dzidzia szalona daj połowe :skacze:
Dzidzia ma za dużo podzieli sie z nami w sobote troche hehehehe :D żartuje oczywiście:)
hehe wiecie co Wam powiem ze jak dla mnie powinni mi zablokowac strony ze sklepami internetowymi !! mialam kupic tylko lampke !!
u mnie też tak się to kończy. a z takimi grubszymi zakupami podobno lepiej jest na ebay niż allegro. a teraz czekam na hmm... 7 przesyłek? :) 3 gry, 4 x pierdoły do pazurków:)
a ja wczoraj wreszcie kupilam kurteczke jaką chcialam.. i słodkie majtaski:):skacze::skacze::skacze:
ohohohohooo :szczena: na bogato !! :D
---------- Dodano o godzinie 23:51 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:50 ----------
mam to samo.. moj brat tyle rzeczy zamawia, wysyła i wszystko idzie sprawnie ale jak juz ja sobie zamowie cos do paznokci to awiza w skrzyce nie ma.. i czekam.. i czekam :/:
__________________________________________________ ________________
Dziewczyny pomocy.. :( chciałam sobie kupić zestaw akrylowy ale sa jak dla mnie drogie.. i w sumie pomyslałam ze wszystko co tam daja to nie potrzebuje tego.. i chyba potrzebny mi tylko akryl i liquid? Bardzo chciałabym popróbowac i nauczyc sie lepienia kwiatków jakis.. lecz niestety nie mam za bardzo pieniedzy... czy uwazacie ze takie cos sUpEr ZESTAW STARTOWY akryl liquid szablony (744515499) - Aukcje internetowe Allegro by sie nadało czy nie za bardzo ? czy lepiej kupic u kogos osobno jakies kolorki akrylu, osobno liquid i jakis pedzel... ?
Wiem ze wiekszosc z Was używa tych droższych i lepszych rzeczy ale moze sie ktos sie spotkał z czyms tanim albo cos..?
Też szukam zestawiku akrylowego,. Ten z Sun flowera może i droższy, ale chyba bardziej się opłąca :D
ZESTAW DO METODY AKRYLOWEJ SUN FLOWER (753523450) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER ZESTAWIK AKRYLOWY ZA GROSZE SUN FLOWER (749151345) - Aukcje internetowe Allegro
Jak tutaj wszyscy się chwalą co kupili ciekawego to też się pochwalę swoim zakupionym towarem :) Kupiłam sobie bardzo ładne czółenka satynowe, czarne na 10,5 cm obcas - szpilki. Są przepiękne :skacze:
oo dziękuję Szpilka :* tylko własnie czy to wszystko potrzebne.. ja chce tylko jeden, ew. dwa jakies małe kolory akrylu, liquid i pedzelek tylko na spróbowanie.. a jak mi sie spodoba to bym juz kupiła cos lepsiejszego..
To nie moje zakupy ale nagroda z Nail Experta i Nfu OH !!! :love::love::love::love:
http://i167.photobucket.com/albums/u...g?t=1254130290
Booskoo!! Zazdroszczę i gratuluję:]
Dziękuje :*, wysłałam kuponik jest taki ranking na najlepszy produkt :P
Z głupoty wysłałam a cieszy jak cholera taki prezencik :)
lakierów zazdroszcze:):) to te z gorsetową zakrętką??
Tak to te gapa źle zdjęcie zrobiłam hihi
...oszalałam...
Kupiłam Załącznik 9197Załącznik 9198
Załącznik 9199Załącznik 9200
i Załącznik 9201