owszem, ale nie wiem jak długo wytrzymam..
dziękuję..
Printable View
owszem, ale nie wiem jak długo wytrzymam..
dziękuję..
Trzymaj się, trzymaj ! Będziemy Cię dopingować :)
Meg - super fryzurka :)
Lusil - swietnie wygladasz w blond wloskach i z krotka grzywka , poprostu bomba
Emilia - wow sama farbowalas ? jak tak to gratuluje talentu.
Emilia no to zaszalałaś z kolorem dla mnie bomba !!!!
Lusil bardzo fajna fryzurka :)
nutella nie u fryzjera (kwestia rozjaśnienia dołu ) sama wole nie ryzykować :D
ale ten kolor ma jeden minus-farbuje wszystko :/: ale i tak mi się podoba :D
Nutella-propozycje ktore podalas sa super.
Ja uwielbiam fryzjera i pewnie fryzjer mnie, od jakiegos czasu dwa razy w roku obcinam wlosy na krotko (ale nie na chlopaka).Uwielbiam krotkie wlosy bo moje piorka nie nadaja sie na dlugie.Jak bede miec jaka fotke to wstawie.
ja się rozjaśniłam, mam włosy piaskowy blond z pasemkami rozjaśnionymi^_^ale nie mam aparatu aktualnie, żeby się pokazać
dobra mam kilka nowych (nie śmiać się :P ) i tak wygląda to bez tego blondu co tam był :)
Załącznik 32293Załącznik 32294Załącznik 32295
renatka ślicznie :ok:
Emilia B. - dzięki :P podobne kolorki mamy :D:D
odwazne kobitiki jestescie ;P !!
Emila no bez tego blond paska zdecydownie lepiej :)
na ostatnim zdjeciu swietna fryzurka, podobaja mi sie takie do gory zaczesane :)
i ten usmiech :D
Renatka mialam caly lepek w wieku 16 lat w takim kolorze jak masz na przedostatnim zdjeciu ( czerwony, tycjan dokladnie mialam )
akurat to zdjecie wzielam bo wyzej chyba ten sam kolorek ale wydaja sie rozowe jak u Emi :)
przy okazji to bardzo ladna jestes i masz przemila twarzyczke :) szczegolnie na ostatnim zdjeciu :)
na dwóch pierwszych kolorek to różowy toner ;) a na ostatnich to rudy:D ale ze na włosach rozjaśnionych to nie wyszedł taki mocny jak mial wyjść :)
rudzia1985 - dziękuję za miłe słowa :*
Renatka ten "siwy" z czerwonym/różem, wygląda pięknie ;) takie połączenie idealne wręcz ...
świetne fryzury i kolorki kobitki w końcu do odważnych świat należy:D
a tu moje na 2 pierwszych aktualne włoski a na ostatnim super fryzura mojej niuni:skacze:
Korcia to drugie zdjecie wymiata, przeslicznie na nim wygladasz, mimo ze masz na "pol otwarte" oczka...
rudzia ja mam zawsze takie oczka jak sie nawet leciutko uśmiechnę jak jestem poważna mam niewiele większe oczy takie małe kocie oki mam hahahha
Korcia śliczna z ciebie kobitka ;) Fryzurki super :ok:
Takie miałam fale na weselu:)
Kaja ale masz piękne długie włosy :slina: i ten kolorek :ok:
Kaja piekne włosy...ta długosc blask kolor super/....
ja w piatek smigam do fryzjera i albo wroce z poprawionym odrostem albo zmienie calkiem kolor...raz sie zyje heh ....
kaja..............ale masz wlosy kobieto..cudo!!
wrocilam od fryca.....był blond pasemka a jest.....
i powiem ci Nisia że 100 razy lepiej - inna dziewczyna zupełnie :) jak dla mnie rewelacja :ok: