Bardzo ładnie sobie urzędujesz, oby jak najprzyjemniej - tego Ci życzę.
Printable View
Bardzo ładnie sobie urzędujesz, oby jak najprzyjemniej - tego Ci życzę.
Super Edyta!! Maluski bo maluski ale swoj!! Lubie polaczenia z biela, jak widac wyzej hehehe. Powodzenia!!!:ok:
Edytko extra gabinecik, zazdroszczę :slina::slina::slina:
Tosiaczek, Sztynka piękne kąciki - ciasne ale własne i to najważniejsze :)
Edytko piękny schludny salonik :ok: Nie liczy sie wielkość a jakość a ty kochana trzaskasz pazury jak mało kto :D :)
Edytko masz cudny salonik:)taki ze smakiem
Edyta piekny salonik:ok:
sztynka ,tosiaczek ,Edytka śliczne saloniki życzę wam dużo klientek :)
Tosiaczek ,Sztynka ,Edytko wszedzie bardzo ladnie !I tak jak Emilia napisala nie "opakowanie jest najwarzniejsze,a to co jest w srodku" ,wiec zycze zeby klientki przychodzily "tabunami" i wychodzily z cudownymi pazurkami
Edytko śliczna kolorystyka! Ja się pochwalę, że niedługo zmieniam lokal :D znalazłam ładniejszy z lepsza lokalizacją, ale o tym wkrótce :P
Dziewczyny wszystkie macie PIĘKNE saloniki, kąciki i gabinety , zazdroszczę .:ok:
mówię WAM salon Edyty na żywo jeszcze ładniejszy... byłam nawet korzystałam z usługi zazdroszczę jej:slina:
No to ja też, a co tam :)
Chociaż stanowisko paznokciowe wygląda teraz trochę inaczej
Urbanka, wow cudnie tam masz!!
No urbanka tez bym sie tam dobrze czula ;)
No piękny salonik urbanka - ślicznie :ok:
Edytko piękny salonik i te kolorki..:)
Urbanka cudnie tam masz:) tak elegancko:)
urbanka sliczny masz salonik i bardzo podoba mi sie tego typu oswietlenie:)
urbanka sliczny salonik :)
ubranka bardzo ładny i elegancki salonik :)
urbanka dla mnie idealny ;kolorystyka ,obrazy ,taki klasyczny gdybym miała swój własny właśnie taki chciałabym mieć :ok::love:
Urbanka bardzo fajnie i schludnie.
Każdy kącik wygląda ekstra. Każdy ma cos w sobie ! Widać że urządzone z głową i pasją ! :)
Tosiaczek sliczny kącik :)
Edyta 1064 super salonik:)
Dziękuję bardzo za miłe słowa :)
Jak patrzę na Wasze cudne saloniki to myślę sobie, że też bym chciała prowadzić taki śliczny gabinecik ;) nie tylko gustowne, ale przede wszystkim czyściutkie i uporządkowane :)