Ucieszne kwiatuszki, kojarzą mi się z wiosenną łąką... ^_^
Printable View
Ucieszne kwiatuszki, kojarzą mi się z wiosenną łąką... ^_^
taki chcialam
a mi sie podobaaaa w tym miejscu chcialabym różyczkę moze na feriach ;)
Dorotka podoba mi siee!!! :) wlasnie w takim miejscu chyba bede chciala róże:)
dorotka ... ale ladny:love:... daj ponosic :D
O tak! Prześliczny jest:love:, bardzo ładne miejsce na tatuaż. Trochę mi się z jesienią kojarzy:).
i mnie tez sie podoba;]
nie wiem czy wam juz pisalam ale mam wizje na tatuaz dla siebie, tylko nie wiem czy moja wizualna propozycja ladnie by wygladala i czy ktos by ja umial narysowac tak jak bym chciala
Otóz chcialabym tatuaz na nodze : kostka stopa jakos tak
a tatuaz to 2 albo 3 kwiaty najlepiej np roze i z ostatniego kwiatka opadaja platki i ostatni spadajacy platek sie rozlada na takie jakby czastki i zamienia w gwiazdy :)
pomysł super... bardzo ambitny i żeby fajnie wygląda musiał by być spory... ile miejsca możesz przeznaczyć? ;p na całość :cwaniak2:
pomysł super :skacze: :skacze: :skacze:
myslalam o miejscu nadkostka i konczy sie na stopie moze byc nawet przy palcach
Taki mam ja, na pleckach między łopatkami :) Zrobiony rok temu.
Dorotka, cudeńko!! Ja w poniedziałek też sobie robię na stopie :D Ale kompletnie nie wiem jaki wzór chcę :crazy:
Pysia ale cudeńko!!
Wyglada ja zywa :)
Gdyby bylo ciut cienia pod nia to juz w ogole odjechana by byla :D
pysia ale sliczny
oj u mnie sie na jednym nie skonczy;D
Kolejny bedzie na prawej stopie:D juz planuje wzor;D na pewno bedzie bez czarnych konturow, sam kolor;D rozyczki;D musze tylko posiedziec w photoshopie sie pobawic zeby to ulozyc jakos na tej nodze;D
chce w przyszlym roku zrobic... bo teraz w zimie i adidasy i kozaki i skarpetki i nie chciala bym, zeby mi sie cos uszkodzilo, a w przyszlym roku latem bedzie juz ok:D tzn albo wiosna juz jak cieplej troche bedzie;D zeby to sie pod skarpetka nie kisilo tylko zeby pokazywac;D
No dziewczyny fajne macie te tatuazyki.
GERMANA widze ze lubisz napisy tatuowac i naprawde wychodza ci niezle.
No to i ja sie pochwale paroma swoimi tatuazami ( ale ja je tylko zrobilam, nosiciele sa inni)
jolanta - robię co chcą dane ofiary :P
ucieszne łapeczki chociaż dość widoczne stopnie cieniowania i chyba gdzieniegdzie nierówności (nei wiem czy tak miało być czy "tak wyszło" :P) ale i tak sympatyczne
tribal fajny kolorysztycznie.
co do orzełka, ciężko mi ocenić czy skóra tak oszukuje czy to osocze czy "tak wszyło" :P ale widzę drobne nierówności ^_^
od kiedy dziubdziasz?
i na jakich igłach robiłaś te prace?
No to w końcu i ja się dorobiłam :D robiony w moim saloniku :)
Oto on
kachna suuuper... idealnie rozświetlone bielą :love: Opalona stópka tez dużo daje.
Bardzo mi się podoba! mimo że nie lubię ptaków ^_^
Kachna, śliczny!! Pięknie wykonany :)
Mnie też się podoba i ten koliberek taki ucieszny:P.
kachna boski :love::love::love: