A ja dzisiaj odebrałam prezenciki 2 w Rossmannie ... ale naprawde sie nameczyłam się przy tym co nie miara !
Cos strasznie ta ich str "zamula" :/::/::/: masakra...
Ale wazne ze sie udało !
Wiec dziewczyny badzcie dzielne i sie nie poddawajcie !:)
Printable View
A ja dzisiaj odebrałam prezenciki 2 w Rossmannie ... ale naprawde sie nameczyłam się przy tym co nie miara !
Cos strasznie ta ich str "zamula" :/::/::/: masakra...
Ale wazne ze sie udało !
Wiec dziewczyny badzcie dzielne i sie nie poddawajcie !:)
moja mamuśka też dziś odebrała nowe prezenciki a ja idę jutro :D
wrzucam fotkę prezenciku, a także kod na yves(dziś mi maila przysłali), antybakteryjny żel do rąk 100ml STOP -napisali że nie ma możliwości odbioru prezentu w sklepie, kod ważny do 29 listopada
w moim mieście już nie ma:( Kolejny raz:( Katowice są duże, są co najmniej 4 Rossmany a już nie można odebrać;(
asiu super to wygląda:D ja dopiero dzisiaj popołudniu wybiorę sie po prezenty do rossmana:yess::D
Mama mi przed chwilą odebrała prezent-fajniutki :) (szczególnie szampon i odżywka) A mam pytanko-ten Biosilk(odżyweczka) co była ostatnim razem to chyba jest spłukiwana no nie? Bo chciałam zużyć,ale nie wszystko rozumiem po angielsku :P
biosilk to jest jedwab :) i bierzesz 2-3 kropelki rozcierasz na ręku i wmasowujesz we włosy później spłukujesz :)
---------- Dodano o godzinie 10:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:37 ----------
aaaaaaaaaaaaaaaaaa !
miałam ikonkę prezentu, wszystko pozaznaczałam wcisnęłam pobierz kupon i mi zniknęło !!! :/::[:[:[;(;(;(
---------- Dodano o godzinie 10:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:44 ----------
jestem zła!!! już się nie pokazał prezencik :(:(:(
---------- Dodano o godzinie 11:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:49 ----------
nie ma już mojego miasta :/:
Mam nadzieje,że szamponu też nie 2-3 kropelki,bo mam baaardzo długie włosy :P
kurcze Asiek szkoda:( powinni coś zrobić z tą stronka rossnetu:[
ja jedwab wcieram w koncówki po wyprostowaniu włosów;) tak wykanczam fryzure;]
biosilk wprowadziło na rynek również szampony i odżywki z jedwabiem, jest też chyba kilka innych. na tej odżywce z rossmanna jest napoisane: po umyciu głowy szamponem nałuż odżywkę i wgniataj we włosy. zostaw na 5 min i spłucz:) ale nie martw się, większość odżywek można zostawić na włosach mimo tego że są do spłukiwania, szczegolnie na zniszczonych końcówkach (tylko nie rób za często bo może zacząć swędzieć, ale na końcówki jest ok). a faktycznie jedwab dosłownie ziarnko grochu, rozcierasz w rękach i nic nie spłukujesz:)
zrobiłam 3 konta jeszcze na mamę i tam też były prezenciki ale niestety nie w moim mieście :/: możę następnym razem :)
---------- Dodano o godzinie 11:40 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:30 ----------
wlazłam jeszcze raz i mam już kuponiki :D:D:D:D
Dziewczyny podajcie Mi link gdzie mozna dostać te kupony do Rosmana:)
Szukam i nie mogę znaleść
rossnet.pl - pierwszy portal doradczy - z nami sobie poradzisz! musisz sie zarejestrowac wypelnic dane i zapisac na newslettery:)
ja tez juz amm kupon,ale nie odebralam jeszcze prezentu
a ja już odebrałam dzisiaj i jestem mile zaskoczona :D tym bardziej że uwelbiam zbierać próbki bo kocham miniaturki :)
Ja dzisiaj odebrałam prezenciki z Rossmana. Już używałam odżywki Pantene. Moim zdaniem włosy są bardziej miękkie, świecące.
Ekspresowa a ja ją potrzymałam troszeczkę. Ma być nałożona i od razu spłukana.
---------- Dodano o godzinie 22:33 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:32 ----------
Czy ktoś zna jakieś firmy, które wysyłają na 100% próbki lub gadżety??
---------- Dodano o godzinie 23:09 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:33 ----------
Czy ktoś zrealizował kupon rabatowy, który był dołączony w paczce od Rossmana??
Ja dałam gdzieś link do darmowych próbek materiału które sobie można wybrać .. mam nadzieję że będą cienkie i da się je wtopić w żel
te z tkaninami:D i yves
Na pewno też wysyła Seni i Tena
mi dzisiaj doszły tkaniny :D kurde niektóre za grube,ale inne w sam raz na pazury :D
a ja dopiero ogarnełam ze prezenty sa w rossmanie... zaraz sie za to wezme i mama odbierze w piatek
Dziewczyny nie orientujecie się co będzie następnym prezentem w Yves po tych kryształkach i kremie do rąk?No i kiedy...Bo zamierzam zamówić 5,bo zależy mi na promocji na kosmetyki z serii Pur Desir
powinno być od 1 grudnia coś nowego,ale niestety nie wiem:(