a są dalej dwa rodzaje mixow mink? bo ja bym chciała zrobic zamowienie, a i kiedy obowiazuje rabat dla uczestnikow konkursu?
Printable View
a są dalej dwa rodzaje mixow mink? bo ja bym chciała zrobic zamowienie, a i kiedy obowiazuje rabat dla uczestnikow konkursu?
Tak, są dwa rodzaje mixów mink. Rabat obowiązuje od momentu zakonczenia konkursu i ogłoszenia oficjalnych wyników
a na czym polega różnica w rodzajach mixów mink ?:wstydek:
dlugosciami ;) jedne zaczynaja sie od 6mm a drugie od 8mm
w tych od 6mm nie ma dlugosci 9, natopmiast w tym od 8mm jest 9:)
który klej z evo nadaje się na blinka, czy expresa??
Wzorki to nie świat kosmetyki, nie powinnyśmy tutaj pisać, ale mam nadzieję, ze administratorzy mnie nie zabiją Ja mam dojście tylko tu, na świecie kosmetyki mnie nie ma, nie potrafię tam utworzyc konta nawet Nikt nam nie udostępnił maila na świecie kosmetyki niestety, prace wysyłamy na evolashes@gmail.com.
anastazja-praca doszła
malutka, proszę Cie o wiadomosc na pw, uciekło mi twoje nazwisko z głowy, przepraszam, więc być może mail jest, ale ja nie wiem od kogo
mysiaczeq- wysłałas jedno zdjęcie z zamkniętymi oczami takie przynajmniej dostałyśmy i nie możemy ci udzielać wsparcia pt: proszę wybierzcie za mnie zdjęcia z profilu, odpisałam na fejsie w tej kwestii.
Evelyn, do blinka odpowiedni jest klej AD, albo klej do oczu wrazliwych o przedłużonym czasie wiązania
kiwaczek-praca doszła
mysiaczek-poprawka, mamy więcej niz jedno zdjęcie
asiuniak-praca doszła
malutka pumcia-praca doszła
marchewkowy-praca doszła
śmieszna-praca doszła
przepraszam jeszcze raz adminów, bo to w ogole nie to forum, ale dziewczyny się denerwują i trzeba nerwy ukoić:)
Czy w sklepie evo są już tylko te nowe płatki?
Ja używam tych
http://clubnails.pl/environment/cach...3deff7a903.jpg
i kolejna klientka na drugi dzień ma przekrwioną gałkę oczną i panikuje strasznie. Przekrwienie schodzi po 3 dniach :(
mucha, już są. W uwagach proszę wpisz, ze chcesz nowe,dobrze?
Spokój na pokładzie Mysiaczeq, są foty:D
---------- Dodano o godzinie 18:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:57 ----------
mucha jesli kupujesz je na allegro to powiem Ci tak ( ja tylko u jednego sprzedawcy je widziałam): kupiłam pierwszy raz byłam zachwycona, bardzo dobrze się pracowało, domówiłam większą partię i każde następne powodowały po wypłynięciu zaczerwienienia oczu. Raczej już ich nie kupię. Do tego kilkakrotnie pisałam do sprzedawcy aby mi podał ich datę ważności ( nie ma jej na opakowaniu)- bez odzewu...
Dziewczyny naprawdę warto je wypróbować. Dziś Maria zakładała mi rzesy na raty i płatek nie wysycha,jest bezzapachowy. Nie powoduje podrażnień nawet na najbardziej wrażliwych klientkach.
---------- Dodano o godzinie 13:36 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 23:13 ----------
Dziewczyny na facebooku wstawiłysmy wszystkie prace konkursowe KOLOROWY ZAWRÓT GŁOWY. Zachęcamy do głosowania! :)
Juz nie długo sama sprawdzę te cudeńka :cwaniak2: tylko niech listonosz zapuka do drzwi...
Szkoda, ze tylko 8, a taki fajny temat... :(
Przyznam szczerze, ze też troszkę się zawiodłam :(
Faktycznie malutko :/: Leniuszki z dziewczyn...;)
ja siebie samą również zawiodłam , aż wstyd było wysyłać
no i mało fakt . jestem ciekawa dlaczego.
a dlaczego są tylko po 2 zdjęcia prac konkursowych zamiast 4?
Ja bym pewnie wysłała ale nie mam FB :mml: Mam nadzieję że na stronce sklepiku będą chociaż te z podium "bom ciekawa" :)
Marchewkowa mam chwilowo słaby internet i załączanie takiej ilości w tak dobrej jakosci zdjęć i tak graniczyło z cudem. liczy się efekt końcowy
Izi wstawimy wstawimy
:)
głosowanie trwa...
Pamietajcie wśród udostępniających osób rozlosujemy nagrodę :)
dziekuje za szybką przesyłkę !
śmieszna odpowiedź przeniosłam do polecane nie polecane
--------- Dodano o godzinie 10:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:03 ----------
O ja :) dziewczyny zaszalały z rzęsami :) Ja nie mam aż takiej wyobraźni ;)
I mam pytanie znów czy jak się ma dwa profile to można głosować dwa razy ? :cwaniak2:
;)
MUCHA myślę że tak :-D
dziewczyny napiszcie mi proszę czym różnią się Pinceta Vetus od Pincety "Vetus" no ,poza ceną oczywiście
Zastanawiam się nad drugą "awaryjną" parą i nie wiem co wybrać
Iosa głównie różnią sie precyzyjnością, ciężkością... Ja uwielbiam pincety SA według mnie nie do zdarcia, satynowane... mam je od samego początku (zagiętą) i uwielbiam ponad życie.
dziekuje za paczuszke, dotarla 4 dni temu ale nie mialam kiedy napisac.:yess::cwaniak2: