Zagladam czesto rzadko sie udzielam.... nie oceniam bo przede mna duzo pracy....;)
tutaj wklejam swoje
Printable View
Zagladam czesto rzadko sie udzielam.... nie oceniam bo przede mna duzo pracy....;)
tutaj wklejam swoje
Cześć dziewczęta, dawno mnie nie było tu :) Trochę ciężko pogodzić studia, szkołę policealną i klejenie rzęs i paznokci, ale daję radę :) Oto co niedawno zrobiłam. A teraz dostałam z EVO dużo nowych fajnych rzęsek i będę kleić dalej. Dziękuję dziewczyny za gratisiki, śliczne te rzęski, pamiętacie może jakie mi podesłałyście? Te czerwone wymiatają!
Załącznik 60240
Wrzucam moje dzisiejsze.
Odrościk chyba 2 lub 3 tygodniowy, chyba ładny co? Dużo się trzyma...
żartowałam. Przyszła dzisiaj do mnie dziewczyna z TYM. Stylistka przyjmująca na tej samej ulicy jej TO zrobiła. Mam pewne obawy, że ta sama ulica może sprawiać że będąnas mylili...
Po ściągnięciu założyłam SilkiD. i kurcze powiem wam, że nie sądziłam że 16to 14 i walnęłam jej 16 wedle życzenia sądząc , że będą podobne do tych 17stek z którymi przyszła, które mogły być 0,25 albo nawet0,3 jak takie coś istnieje. Nie powiem, była w szoku na końcu bo o nieo krótsze. Jutro kupuję 17 nie wiem czy można jej teraz podoklejać w formie 2:1 czy muszę odczepiać i na nowo?
Ostatnio mam kryzys "twórczy" więc wybaczcie. Dodatkowo mam problem z profilowaniem rzęs. Dżizzzasss ciężkie dni :Dhttp://pliki.wzorki.info/images/rg6Wl.jpg
gonia1203 Nasze Evoskie Mink Premium 0,15 B dł: 10-12
jeju jak ja tu dawno nie zagladalam! swietne prace dziewczynki!:*
a to takie dzisiajsze 1:1 krociotkie silki 8mm 0,2
jezu.. Gorzka.. czy ona wylała jej klej na rzęsy i rzuciła po prostu te syntetyki? i jak się przykleiło tak zostało..
MASAKRA!
a oto moje dzisiejsze:
Mink Premium, Skręt B, Grubość 0,15, Długości: 8-12
Kobieta wcześniej miała robione rzęski w salonie (!). 1:1 zostało wykonane przez "profesjonalistkę" w 40 min. rzęski były źle dobrane pod względem grubości, obciążały rzęsy naturalne. Jak nie trudno sie domyślić, były szorstkie, posklejane, w czasie wzrostu sklejone rzęsy wyrywały się wzajemnie, przez co rzęski były w masakrycznym stanie. jednym slowem tragedia
Załącznik 60258
Masakra? :D mam nadzieję że nie moje hihih :)
Tu lepiej widać. Dziewczyna mówiła, że pierwszego dnia wyglądały ok, ale zastanawiam się jak to możliwe.
http://pliki.wzorki.info/images/U4F9.jpg
Tu nawet lepiej widać.
A powiedźcie mi, co sądzicie o takim odroście po 3 tygodniach?
http://pliki.wzorki.info/images/TZbp.jpg
Nie no kochana, pewnie że nie Twoje, mam na myśli tamte paskudztwa. Rzęski po 3 tyg bardzo ładnie wyglądają! :)
Moje prace powinnam nazwac : Kanapowe Rzesy :) bo poki co takie mam warunki jak nie u siebie to u kogos:) wiec jak zakupie lozko i bede miala je gdzie postawic to mam nadzieje ze zaczne smigac i szybciej i bardziej poprawnie tak cudnie jak Wy to robicie dziewczyny. Marza mi sie takie proste pieknie wyprofilowane rzeski poki co kleje 1:1 i nie moge sie doczekac 2:1 i 3:1 :D:D:D
To teraz moja najnowsza ;)
Oczywiście Evo silk diamond B, gr. 0.2 i 0.15, dł, 12, 11, 10, 8.
ogólnie - wszystkie prace są na bardzo dobrym poziomie, widzę duże postępy :brawa: oczywiście, są też prace, od których nie można oderwać oczu, są świetne :respekt:
Teraz ja:) EVO Silk Brown (choć na zdjęciach nie widać) C 0.20 8,10,12
cięzko było bo jasne cieniutkie rzęski, to mi uświadomiło, że czas rozglądać się za mniejszymi grubościami. U tej dziewczyny przydałoby się 2:1, więc trzeba tez się rozwinąć w tej metodzie. Tymczasem 1:1.
edytkowe, szkoleniowe, norkowe, 2:1 :) zakochałam się!
brawo bombel!!!!:skacze: ponoc szlas jak burza
Dodam tylko, ze modelka ma na sobie wszystko co mozna miec :) hehe
Jest to uzupełnienie metody 1:1, wiec i te rzeski sie tam znalazły plus
-cieniowane
- silki
- minki
- nory Evo z każdej paczuszki po troche (jednak głownie piórko)
i zauważcie ze tego nie widać :)
tak taaak :) na oczach absilutnie wszystko :D:)
bombelkowa piękny ten mix :wow: :brawa::brawa:
Sliczny wachlarzyk!
Oj i mi się baaardzo podobają, tym bardziej że takie artystyczne/oryginalne nie do podrobienia:kwiatek: