roznica jest :) a o reszcie dziewczyny sie juz wypowiedzialy... ;)
Printable View
roznica jest :) a o reszcie dziewczyny sie juz wypowiedzialy... ;)
do mnie też nie przemawiają szpice z tipsów.. bylebyś szybko nabrała wprawy w przedłużaniu na szablonie, będą wyglądały o niebo lepiej. :)
królowa- ale frezareczka Ci nie potrzebna, ja nie mam a robię właściwie tylko na formie. Masz doświadczenie, więc pójdą Ci szybciutko a efekt na pewno Cię zadowoli:*
ja też nie lubię na tipsie szpiców, bo schodzą w dół. Przekonałam się o tym na własnej skórze ... :)
także jakbyś robiła na szablonie, to pewnie efekt byłby lepszy :).
mojej zapracowanej w ogródku siostruni
rewelacja :ok:
uuuu, nie ma porównania:)
chyba siostra prędko nie pójdzie do ogródka pielić???
Rewelacja Iza:*
Chylę czoła woszczurku :)
Woszczur nie ma sobie rownych :D :P zawsze piekne pazury :)
super pazurasy:good:
metamorfoza pierwsza klasa. :ok:
super przemiana :D ksztalt mi sie bardzo podoba :)
przemiana rewelacyjna:)
a co do szpiców na tipsie nie zawsze muszą schodzić w dół:P
woszczur raczki nie do poznania :) śliczny frenchyk :)
jej... dziewczyny bardzo wam dziękuję za miłe komentarze... aż sie zarumieniła normalnie :wstydek: nikt mnie nie skrytykuje ?? a błędy są :P
już nie bądź taka skromna :) ;)
woszczurku bardzo mi się podoba twój frenchyk. Delikatny i i na maksa dopracowany.:ok:
woszczur, jak zwykle swietny french, no co tu duzo mowic... mistrzostwo
A tera... hehehehe, cos dziwnego. Sama nie wiem o co mi w tych pazurach chodzilo i jaki mialam zamysl i jakby to widac:/: Jak, ze tak powiem-na dloni.. wmowilam dziewczynie, ze sa super.. matko, kura jest klamczucha. Dnia byl nie przelazila z czyms takim na pazurach:/:
Wygladaja jak male waginy...:/:
szczerze kurko ? nie podobaja mi sie :/:
a mi sie podobają:]....nie zadne waginy tylko wariacja ze wzorkiem paisley:P
He He ale ty masz kurko pomysly. No po wypiciu piwa to bym nawet powiedziala, ze to pawie piorka :tany2:
Qra liczą się chęci ;)
a mnie się podobają kurko :D
hyyy, no Emilka, zebys wiedziala... przysiegam, checi byly;]
nie licząc abstrakcji Picassa to pazurki superaśne ;):kwiatek:
Kurka, Ty jesteś niemożliwa. :P
nie jest źle. :) powiem więcej.. nawet mi się podobają. :)
hehe no ciekawe sa :)
Dzieki dziewczyny, ale wszystkie wiemy co widzimy, a widzimy kupe;] ale grunt to miec do siebie dystans;] Jak nie wyszlo tez trzeba pokazywac a nie:oto moje pierwsze paznokcie(a tam wywalone w kosmos edwardy np)... bez oszukanstwa i klamstwa... waginy rulez;] Sa takie dni w tygodniu, gdy nic mi sie nie uklada.. jak spiewala..(nie pamietam kto);]
kura ale my lubimy waginy i pipki więc :ok:
moja metamorfoza z wczoraj :P
nanami rewelacja!!
Dziękuję Emi :*:)
Nanami to Twoje pazury ? :)
nawet jesli nie Twoje to jestem pod wrazeniem naturalnej plytki :)
piekna metamorka :D
Rudzia, to mamci pazurki :)
nanami, super-naprawde pieknie, takie delikatne
a tu takie
dzikakura, piękna metamorfoza :) śliczne zdobienie, a kwiatki już w szczególności :love:
Qra mi się bardzo podobają i nie mam zastrzeżeń :ok:...ale żeby cię uszczęśliwić powiem "oj nie ładnie, tu źle tam niedociągnięcie-proszę się bardziej starać i popracować nad budową" :P :D he he:haha: