to i ja pochwale sie moja Dianką, ma 2,5 miesiaca (bernenski pies pasterski) :D
Printable View
to i ja pochwale sie moja Dianką, ma 2,5 miesiaca (bernenski pies pasterski) :D
Ja tam nie mogła bym mieć chrapiącego psa:) a ten mojej ciotki to chrapie jak traktor :D
goslava przeuroczy!! strasznie mi się te psiaki podobają :)
honey śliczna kiciulka:)
mała, goslawa cudowne szczeniaczki... zwierzaki dają masę radości:D
Goslava bardzo ładny piesek, jak pluszowy ^^ aż chciałoby się do niego przytulić :)
Mala, a moja Mimi też shih tzu nie chrapie, ale jak ma za długie włoski przy pyszczku to mlaszcze a ja tego nienawidzę... :/:
Ale uroczy ten Twój maluch. Kochana rasa !
Gosava, piękny !! A zostawia sierść w sensie, czy kłaczy?
nanami nic nie zostawia poki co:) jest boska i wyglada jak niedzwiadek:)
Goslava ja Ci ją podbiorę:cwaniak2:, jest cudowna i ma taką kochaną mordunię:love::love:. A na tej 2 fotce wygląda jakby miała afro na uszkach, hi hi. Kochana psinka.
dopiero wyrośnie Ci ten niedźwiadek ;P
natalko ja mam warunki na to zeby trzymac 100 takich psinek wiec o to jestem spokojna:) dzieki ze wam sie podoba moja Dianka:)
goslava ale słodki ! Niby maluszek a już taki duży :D
To ja się jeszcze pochwalę - moja rodzina ma łącznie 8 psów, w tym cztery olbrzymy i cztery miniaturki. :> Wszystkie to sznaucery, tylko w różnych kolorach.
Niestety nie mam ich zdjęć tutaj, ale później chętnie wstawię, by się Wam objawiły ich śliczne mordki!
A berniaczek śliczny! ^^
hej :) to mój zwierzyniec:
suczka siberian husky
kotka maine coon
i chomik :D
na 2 i 3 foto są mamuśkii :love:
mam jeszcze rybke ale nie mam niestety żadnego foto :/:
chomik gigant:D
jak duży jest twój main coon??... zastanawiam się nad tą rasą...
polecam tą rasę :ok: rasa jest dość rzadka, koło mnie na odległości 50 km jest tylko 1 maine coon i to ojciec moich wnuczków :D o są koty giganty ^_^ teraz tylko czekam z niecierpliwością jak przyjdą na świat :love:
a wielkość to:
w kłębie 29cm
długość 101cm - mierzone przed chwilą
waga 6 kg-jak na razie, bo ma dopiero lekko ponad rok i jest dość szczupła. musze ją podpaść troche a poza tym te koty osiągają wage prawidłową do 2 lat więc jeszcze się jej przytyje :D jej mama ważyła 13 kg, a tata aż 16 ale wcale nie widać tego po nich
hehe no mi właśnie o wielko...kota chodzi:D
mój dachowiec (który nie był gruby i żył 16 lat) ważył 6 kg... więc wolałabym takiego byczka 16 kg... ale nie w tym roku... najpierw mój teraźniejszy kot trochę spoważnieje;) ale tobie życzę żeby twój jeszcze podrósł :ok:
zamierzam ją po kociętach wysterylizować żeby na mase poszła :D ale naprawdę gorąco polecam tą rasę :skacze:
moja kotka się budzi czasem i zaczyna miauczeć i mruczeć. tak miauczy żeby zwrócić na siebie uwagę a jak nikt do niej nie pójdzie to sama przychodzi i chce żeby ją głaskać, zwłaszcza po brzuchu czego na co dzień nie lubi. dziwne trochę ;s
zastanawiam się czy to że nie miała kotków jeszcze mogłoby wywołać taką reakcję. kotka ma już dwa lata, więc powinna już się okocić, bo podobno trzeba chociaż raz dopuścić - tylko po co mi małe koty, co ja z tym zrobię? utopić mam? - w życiu!
http://images47.fotosik.pl/1355/be58413a155490edmed.jpg
W niedziele bylismy na spacerze nad morzem, Mentos ubrany w sweterek a na wasach wisialy jemu sopelki lodu. :D:D:D
ana_zaba, fajny psiutek. ^^ A ten sweterek jest przezabawny, praktyczna rzecz. Może kupię też moim. :>
Herbaba dziekuje za mile slowa
ana_zaba imię Twojego psa jest świetne! Oryginalne, jedyne w swoim rodzaju. Nie znam żadnego psa o takim imieniu :D Psiak słodki i nawet na fotce się uśmiecha :leze:
A to moja schroniskowa córcia, mam ją od 2008 roku :D szczeniak warzyła 250 gram, teraz ok 20 kg, miała już małe, zostały oddane.
sztynka twoja psina wygląda jak rozmarzona... słodki pysio:]
A to moj model :D Smieje sie, ze wyglada jak owca w tych dlugich klakach...
Jak tylko do niego sie powie "piesek" to zaraz chop na kanape i w oknie go szuka :P
jaką sierść ma :) jak pięknie lśni ^^ przez okno to chyba wygląda jak pluszak :)
Mowisz o moim asie ?
Ja bardzo czesto go scinam bo w krotkich wyglada lepiej, a mimo ze nie ma pchel to sie drapie z kazdej strony i robia sie koltuny. Czesto tez go myje bo jak wyjdzie na dwor kiedy pada to zaraz sie szary lub czarny robi :D Moze dlatego sie tak swieci...
nom :) białe zwierzaki szybko się brudzą jak chodzą po dworze, dobrze że jest mały to łatwo go umyć :D
trochę podrosłam - Dianka 5 m-cy
Goslava, normalnie z mordki jakbym moją MiMi widziała ;) identyczne spojrzenie w stylu "co by tu spsocić".
Taki głupolek :P urocza !
Jaka slodka :) Na tym przedostatnim taka kochana psina :)
Podrosła podrosła i to sporo :) ale dalej jest piękna:)
to moj nowy lokator w domku, albo lokatorka hehe jeszcze nie wiem jak ja nazwac:)
ale piękny słodziak :):)
no slodziak slodziak, tylko narazie boi sie na wszystkich warczy i szczeka, schowal sie za swoim domkiemi nikomu sie nie pokazjue:)chyab sie wstydzi:)
Paulka ale kochany misiaczek :D Tylko tulić maluszka :D
Paulka śliczny jest...chciałabym takiego mieć:D
Nowe otoczenie to jak ze szczeniakami jest ale szybko sie przyzwyczai :)
Milusi piesek...Rasowy ?