A ja czekam juz ponad tydzien na paczkę z prezentem dla Potfora i nie ma;( co ja mu dam jak do jutra nie dojdzie???:(
Printable View
A ja czekam juz ponad tydzien na paczkę z prezentem dla Potfora i nie ma;( co ja mu dam jak do jutra nie dojdzie???:(
ok, tylko nie wiem kiedy go wypróbuje, ale klaska mi mówila ze ona sama wprawdzie na nim nie pracuje bo wcale nie robi paznokci, ale dziewczyna do której chodzi tylko na nim pracuje... spytałam czy moge zerknąc i powiem wam że odrost miała spory ale zero powietrza, co do nabłysczenia to byłoi dużo słabsze niż po moim (fikusowym) bo miała nabłyszczone finishem z alle...
więc na oko widze że bedzie ok. i nawet zapach fajny, mnie sie bardzo podoba (pachnie tak jak biały żel PAZURKOMAII- chyba z ACTIV) ale ja jestem odmieńcem bo mnie to nawet farba, benzyna i spaliny ładnie pachną :lol:
nie tylko Ty jestes tym odmiencem ;P
a ja dzisiaj ide na zakupy :skacze::skacze::skacze: w końcu :D
mnie własnie przyszły buty trekkingowe, ale krcze na zdjęciu wyglądały troche lepiej
żeby tylko nie przemakały :)
hm... mysle ze lepiej na biodrach..
chociaz po dłuzszym zastanowieniu... nie wiem :skacze:
biodraaaa!!!!:]
U mnie dzisiaj boxing day wiec wybralam sie z corkami na zakupy.Glownie do new looka.A wiec moje zakupy to dwie pary skinny jeansy niebieskie i czarne,dwa sweterki do kolan jeden ciemny roz z rekawkami reglan i duzym golfem,drugi szmaragdowy z kioszonkami,dwie koszulki dlugie z krotkim rekawkiem i maziajami z przodu,czarne,zegarek:)
kochana foto bys pokazala ;P
A mi sie niechce zdjec robic:(
oj Ty leniuszku hehe no dobra rozumiem Swieta sa ;P hehe
ok ide zrobie te fotki ale niewiem ile mi to zejdzie i czy jeszcze bedziesz?
Spodnie tylko jedna para bo akurat mam na sobie,druga taka sama tylko czarna.No a bluzki napewno ladniej by wygladaly na mnie ale nie chcialam sie przebierac:)
Śliczne ciuszki:] Moze ja jutro sie na wyprzedaże rzuce?:]
Jade fajne fatałaszki :)
natalia268 wszystko się kiedyś przyda :) fajne zakupy :good:
Natalia, te niebieskie błyskotki są przepiękne :) jak zrobisz pazurki z tym to pokazuj, bo chętnie zobaczę jakto wygląda :)
no nieeeee normalnie szaleństwo...
ja dziś zamówiłam ŁUCZNIK AKSAMITNE TERMOLOKI - SUPER PREZENT (857083477) - Aukcje internetowe Allegro ...
po 3 dniach stania nad lustrem z lokówką 2 ray dziennie stwierziłam że jednak termoloki będą lepsze :)
interesujące, daj znać jak przyjdą i jak się sprawują
mam podobne termoloki.. ale jednak wole jakos lokówke ;]
ja nareszcie kupiłam sobie pojemniki na ozdoby i wszystko już będzie poukładane
TACKA NA OZDOBY + 50szt. pojemniczków (861994359) - Aukcje internetowe Allegro
muszę powiedzieć ze są fajne ,dosyć ciężkie bo tacka zrobiona z drewna
ale domówiłam jeszcze bo bardzo mi się spodobały :)
Dzisiaj zamówiłam sobie trochę ozdób do paznokci, farbki akrylowe i akryle. Ostatnio kupiłam tylko prezent dla chłopaka i mamy no i zwykły szary sweterek.
A jutro idę na polowanie jakiejś bluzki na Sylwestra, bo nic nie mam.
a ja kupiłam wczoraj tramposzki :)
http://images43.fotosik.pl/182/d1d72ddde1c38042.jpg
Paczucha od doberka !!! :skacze:
Akryle, ŻELE! co by nie zapomnieć z czym to się je :)
pazłotka, muszelki szklane, folia <333 ale to twarde jakieś jest :P
polerka, pędzel
Super zakupki!
Ja wczoraj pojechałam kupić bluzke na Sylwestra a kupiłam to Załącznik 13381 :P:P:P
Uleńka furorę zrobisz, a nie będzie Ci za zimno ? :D
ula... zwsze lepsze to niż nic.. to znaczy ubrać sie za dziere w zębie... :lol:
hehe dziewczyny jak ubiorę ten strój na Sylwetra to bede Gwiazdą Wieczoru....ale chyba bedzie mi trochę zimno:P:P A bluzkę i tak muszę kupić...Jak zwykle przed sylwestrem nie ma nic ciekawego:P
Ja też pojechałam kupić bluzke na Sylwestra, a kupiłam komplet bielizny :P
jade super ta 2 bluzka jest :D
byłam dziś w paru sklepach super wyprzedaże są, chyba jutro na wieczór skoczymy:)
Potwierdzam, ja wczoraj zakupiłam sobie beżową dzianinową sukienkę z długim rekawem w orsay za 6 dyszek.
jutro i ja ruszam na wyprzedaże:D
ja dzis z tata byłam po sklepach... (jejjuuu dziwnie sie z samym tatą oglada ciuchy xd haha)
no ale zakupiłam żółty sweterek i dresik :skacze: ... bo tata rano naooglądał sie w tv jak mowia ze są wyprzedaze...:P ale podobno po nowym roku mają być mega wiec wtedy sie wybiore ;] aleeee jutro jeszcz ide z kolezankami po szmateksach ;] one nie wiem co poszukują ale ja szarą, grubą, bawełnianą bluze :love: .. albo inny klor.. ale no wolałabym szara :) ajjj... oby mi sie trafiła.. a w środe sobie pokupuje jeszcze cos do pazurów... bo mama ma ochote mi cos kupic za swoje pieniadze.. wiec poki ma taka ochote to musze szybko to wykorzystać ;P
natalia, dokumentacje fotograficzna poprosze:P:D
Super zakupy dziewczyny:)ja to narazie pas do nastepnej wyplaty,hihi:)U mnie to teraz szal takie obnizki ze glowa boli no ale po jaki grzyb mi tyle lachow,wiec dla odmiany suszarke do naczyn hromowana kupilam i gre na wii:)