w planach na razie mam zostać przy czerwieni... potem sprać go ( chociaż będzie to trudne)
znów blond... i na koniec niebieski ^_^ ale to za jakiś czaaaas bo w tym czerwonym czuje się dobrze :P
Printable View
w planach na razie mam zostać przy czerwieni... potem sprać go ( chociaż będzie to trudne)
znów blond... i na koniec niebieski ^_^ ale to za jakiś czaaaas bo w tym czerwonym czuje się dobrze :P
a ja dziś byłam u fryzjera i na głowie mam coś takiego:)
milenka_olsztyn - śliczny kolor :love: i widac że włosy wyglądają bardzo zdrowo ^_^
Milena oddaj mi Twoje wlosy :D
Ja tez tak chce...Bardzo mi sie podoba :love:
milena - o wow! bardzo fajne wloski jesli chodzi o kolor, no i swietnie ułożone;) tak jak napisała germana - wlosy wygladaja na zdrowe;)
Jak dawno mnie tu nie była, ja również z avatarowej brunetki staje sie pomału blondynką, ale nie jestem zadowolona bo widzę w jakim stanie są moje końcówki :( Znacie może jakieś dobre odżywki lub maseczki które odżywiają włosy?
No jakoś zdrowiej te moje włosy wyglądają:D
Jeśli o końcówki chodzi polecam gorąco L`Biotica, Biovax A+E, Serum wzmacniające - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
Mam już 2 buteleczkę i powiem ci że działa cuda naprawdę. Jedwab się chowa.
a ja nie wytrzymałam patrzenia na odrosty przy czerwonym i utleniłam... ^_^
w trakcie ( mokre dlatego takie paskudki)
ale uzyskałam śmieszny efekt tęczy...
Załącznik 42471
od biało żółtego czerwony i gdzieniegdzie w środku resztki fioletu których tu nie widać xD
a tu już po pierwszym tonerowaniu...
na razie strasznie wali po oczach ta czerwień ale jeszcze raz tonerem i będzie głębsza...
Załącznik 42472
germana, miodzio kolorek;] ae teraz tak nie na temat - masz super kolor oczu!
Germana a jaki to toner ???
Germana, piękna ta czerwień, pasuje Ci ;)
germana ,swietie to wyglada!! :ok:
katsumoto -
La Riche Directions - kolor POPPY RED
dziękuje :przytul:
co do oczu to one to są w ogóle dziwaczne...
raz bardziej brązowo-zielone, bardziej zielone, raz w piwne wchodzą...
zależy od światła i od dnia :P
Germana, Ty to odważna laska jesteś :ok:
Cudowne :love:
chcialabym zrobic sobie trwala ondulacje,taka zeby miec loczki,nie styling,jesli macie jakies doswiadczenia,albo fotki,napiszcie
Zrobiłam trwałą dobrych pare lat temu tak dla spróbowania. Niestety przez prawie rok męczyłam się z tymi włosami... Podkreślę, że miałam je b.długie. Fale przestały być falami po ok 2 miesiącach i pozniej to juz siano.. :/ Raczej nie zrobię tego więcej, choć moja wymarzona fryzura to właśnie fale w stylu Kim Kardashian :love::love: ,ale niestety samemu się tak nie zrobi. ;)
Tu macie pokazane jak zrobić piękną fryzurkę:)
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=frVKwBqnQnI[/ame]
O! Ja bym chciała właśnie taką fryzurkę jaka jest w filmiku, ale mam bardzo gęste włosy i grzywkę, więc średnio by to wyszło i średnio by mi to pasowało, ale wybieram się do fryzjerki, żeby mi przerzedziła włosy a grzywkę można spiąć :skacze: Za niedługo wypróbuję :D
Próbowałam to zrobić na koleżanki włosach i jest strasznie ciężko :( Sama sobie to nie wiem czy bym była w stanie w ogóle to zrobić. Można coś takiego zrobić takimi dużymi wałkami? Wie ktoś?
to i moja fryzurka...wczoraj podcialam koncoweczki i walnelam szamponetke, marzy mi sie rudy ale nie chce słyszec o farbie...mam troche za ciemne wlosy i wychodzi mi zawsze taki bardzije braz niz rudy ale zawsze to jakis blask:D:skacze:
Kolor bardzo ładny:)
paulka super fryzurka pasuje do ciebie:ok:
aj tam, wlosy nie ulozone i w ogole...jkabym zrobila fote jak wyszlam zaraz od fryzjera to moze i byloby ladnie... :torba:
germana ile myć Ci się ten toner trzyma ?? ja mam niebieskie i rózowe pasemko też tym tonerem ale mi bardzo szybko schodzi :/ oststnio przez 2 tygodnie zeszło wszystko :O
u mnie właśnie długo... a miałam motywacje zejść z czeronego na rzecz niebieskiego :P ale na razie chamsko szoruje i nic!!
20 lipca ze sztuczną plastikową grzywko więc się nie śmiać :P wyglądały tak:
po ponad miesiącu bez farbowania i robienia odrostu:
zdjęcie w oknie i z lampą.
przy odroście mocno czerwone a potem przechodzą w jasno różowe.
a jak często myjesz włosy?
paulka super ci w tych wloskach
germana :o dlaczego masz ta plastikowa grzywke .... a mi to sie podoba wlasnie ten zmyty kolorek jasno rozowy :)
no mi tez się nieruwnomiernie zmywa :) a teraz jak mam dwa kolory to wogule jest pomieszanie z poplataniem na jednym pasemku mam trzy kolory :) zaczyna się niebieskim, potem fioletowy na koniec ciemny róż i jasny tez się znajdzie :)
Pewnie tobie się dłużej trzyma bo masz rozjaśniaczem robione a ja farbą :/ na rozjaśniaczu się wszystko lepiej trzyma :)
a włosy myję co drugi dzień :) chyba że mi się bardzo nie chcę to w kitkę je capnę i mam dwa dni przerwy , ale nie za często :/
asiekfr - Plastikowa grzywka była dla zabawy kupiłam za niecałe 20 zł :leze: a że wysłali mi nie ten kolor co chciałam to wygląda potwornie sztucznie :P
katarynka89 - fakt wypalone rozjaśniaczem ^_^ no ja myje tak średnio raz na tydzień więc to też robi swoje,
bo moje strąki tego wymagają
1. ciężko je rozczesać po myciu :huh: 2. są suche mimo odżywek... ( po mamie takie mam ) 3. nie używam pianek lakierów itd 4. związuje codziennie ;p więc nie musze układać
germana a myslalas o takiej masce i szamponie stapiz...ja kupuje je w internetowym sklepie maxel-cosmetics takich szamponow uzywaja w salonach, ja tez mam problemy z rozczesaniem wlosow po umciu ale ta maska mi pomaga:D
no na takie wloski popalone rozjasniaczem to pomagaja tylko .... nozyczki :D
wiem to z autopsji niestety. wlos oddycha koncowka, jak koncowka jest spalona to nie ma czym oddychac wiec slabnie i wypada. odzywka nic tu nie pomoze dopoki sie ich nie obetnie.
moje jak umylam byly jak guuuuuuuuuuuuuma arabska a jak wyschly to sie lamaly. Wiec radykalnie obcielam i jestem przeszczesliwa :)
u mnie problemem głównie są te włosy nie farbowane ^_^
mam niby kręcone i suche z natury + dość długie:
fotka z jeszcze troche mokrymi
Załącznik 46093
kiedyś używałam wax'a tylko tego dobrego pomagało
ostatnio trafiłam na tego drugiego i się uprzedziłam...
a teraz czaje się na osmo...
piekna dlugosc, tez mi sie taie marza ale jakos nie chca mi rasnac;( mialam jeszcze jesna mleczna maske to ona tez byla super w domu zerkne jakiej firmy byla, kupilam ja w salonie fryzjerskim zaplacila 14zł za taka mega puszke...
moge Ci polecic wszelkie maski i odrzywki goldwela , może nie sa najtańsze ale za to działają :) Ja terroryzuje moje włosy od x lat najpier rozjaśniaczem, teraz farbą ale nadaj rozjasniającą, prostownicą, lakierami , przedłużaniem itd. używam kosmetyków golwela , ostatnio dostałam jeszcze maskę EKS fakt cena jest jak dla mnie kosmiczna bo 150ml. 49zł ale na allegro są po niższej cenie
nad kupnem goldwella tez się zastanawiałam. Jakoś w przyszłym tygodniu albo w następnym może w końcu coś ogarnę w tm temacie. ;)
A ja kupiłam ostatnio szampon odżywkę i maskę z tej nowej linii Ziaj Intensywna odbudowa i jestem bardzo zadowolona:) a na suche i łamiące się końcówki polecam serum z wax
ja mam takie coś na głowie, bo wczoraj robiłyśmy,
ale jestem przed okresem i kolor nie przyjął.
Pokazuję, bo tak też mi się podoba, no ale wizja była inna więc farba przyjdzie jeszcze raz na te rozjaśnione:)
Moje też były rude nawet mimo braku okresu :P i strasznie mi się podobały,
Twoje też są fajniusie tylko wygląda jakby nie dokładnie były umalowane przy głowie ^_^ chyba że tak ma być :P
tak ma być właśnie :P
zaraz będę miała robione poprawki;)
wrzuc fote jak wyszlo :):)
to pokazuję w końcu co mam na głowie. Pod spodem mam też czerwone, tylko bym musiała spiąć grzywę do góry :)