mi sie udało ankietke wypełnić ale na meila odpowiedzi nie dostałam:( a Wy na którego meila pisałyscie??
Printable View
mi sie udało ankietke wypełnić ale na meila odpowiedzi nie dostałam:( a Wy na którego meila pisałyscie??
Dziewczyny, w jaki sposób zamówić próbki z Yves Rocher? NApisałam do nich, po czym odpisano mi że oczywi¶cie mog± przesłac próbki ale "Do wysyłki próbek niezbędne jest założenie konta klienta przez konsultanta Centrum Obsługi Klienta". co to znaczy?
to znaczy ze sie wycfanili:D zapewne dużo osób brało próbki i ich olewało. ja na przykł±d sie zakochałam i juz u nich kupuje :D
Ja pisałam do nich już daaawno temu i odpisali mi to samo - po prostu wystarczy założyć konto.
jaki¶ rok temu bawiłam się w te bezpłatne próbki na innym forum i tam dziewczyny "rzuciły" się na jak±¶ firme (już nie pamiętam na jak± bo było to jak pisałam jaki¶ rok temu) no i w tej firmie musieli się zdenerwowac, że wszyscy chc± tylko za darmo a nikt nie kupuje:D wiec zaczeli odpisywac wszystkim, że próbek nie wysyłaj± i zaznaczyli to na swojej stronie;) tak samo tu dziewczyny, poczekajcie kilka dni czy np. tydzień i wtedy wysyłajcie maile:P bo tak to jest podejrzane, że nagle maj± wysyp maili o darmowe próbki:D a firma chce zarobic a nie tylko wysyłac za darmo;)
to nie o to chodzi ze maj± nawał maili albo że się wycofali po prostu oni aby wysłać ci te próbki musz± mieć cię w bazie chyba. Musisz się na ich stronie zarjesterować do sklepu i wtedy napisać maila do nich z pro¶b± o próbki. Ja tak zrobiłam i to już bardzo dawno. Tylko wystarczy się zalogować nic nie musisz kupować, i wtedy piszesz mail i dostaniesz próbeczki:) a opłaca się bo maj± fajne rzeczy ja jak w pazdzierniku ubiegłego roku się zakochałam tak jestem ich stał± klientka.polecam.
---------- Dodano o godzinie 21:37 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:35 ----------
http://forum.wzorki.info/kosmetyki/2...es-rocher.html a tutaj masz temat gdzie z dziewczynami wymieniamy się na temat tych kosmetyków i chwalimy się naszymi zakupami:) i prezentami od nich. Bo zawsze daj± jaki¶ prezent:)
To po co dajesz swój numer telefonu?:P
Jest konieczny do rejestracji
To najlepiej jakis fikcyjny wpisac, bo tak zawsze smsami zasypuja i telefonami:)
Swoj nr dałam tez do streectcom i wszystko jest oki jak dotad nie dzwonili a ta firma widac ,ze jakas nie powazna firma ja tylko ostrzegam inne dziewczyny z forum:o
Sęk w tym że nie jest potrzebny:)
To powinno byc karalne ja podaje nr do rejestracji a ktos bez mojego pozwolenia rozdaje go roznym firmom skoro loguje sie na danej stronie obdarzam ich zaufaniem i podaje własciwe dane..Tylko niektore firmy na to zaufanie nie zasługuja jak widac;]
Dziewczyny problem tkwi po Waszej stronie po nie czytacie regulaminu. A w regulaminie jest jasno napisane że przez rejestrację zgadzacie się aby ta firma przesyłała Wasze dane do innych instytucji... A poza tym akurat numer telefonu nie był tam potrzebny do rejestracji.
elaxx76 ja się na tej stronce zarejestrowałam i nigdzie numeru nie podałam
Mi pole od telefony podswietlalo sie na czerwono i pojawila sie gwiazdka z informacja pole obowiazkowe
Czy trzeba czy nie trzeba chodzi o to ostrzezenie reszty dziewczyn przed rejestracja tam
Dziewczyny ja się tam rejestrowałam wczoraj:D i nawet teraz sprawdziłam to ponownie, przy każdym polu jest gwiazdka oprócz numeru telefonu:D sory ale jako¶ nie wierzę w to że niektórzy musz± podać numer a ja akurat nie:D
ela no ja pisałam teraz o tej jednej konkretnej, tam gdzie trzeba podawać numer nawet się nie loguję:P
Ostrzegać dziewczyn przed rejestracj± nie trzeba, po prostu nie podawajcie numerów:)
Nie rozumiem w czym masz problem dziewczyno ostrzegam ze wydzwaniaja a jak ci nie pasuje nie czytaj
Kultura w tej chwili mówi sama za siebie:)
Darmowe gadżety, darmowe słodycze, darmowe próbki[/quote] nie rozumiem ludzkiej głupoty jedna z dziewczyn napisała ,ze rozdaja tam gadzety i inne probki a ja po 1dniu od rejestracji dostaje telefony wlasnie z tej strony z ofertami sprzedazy a nie bezplatnymi probkami wiec ostrzegam inne przed naiwnoscia bo to raczej nie jest nic za darmo
jak gdzie¶ w rejestracji trzeba podac numer tel to daje sam skrót, np 500 i w 99% da się tak zarejestrowac:D a w razie wypadku gdy znów wyskakuje, że trzeba podac numer to wpisuje swój stary który już mam nieaktualny:P gdyby mi na drugi dzień napisali na maila dlaczego mój numer jest nieaktywny (chociaż jeszcze ani razu nikt mi tak nie napisał) to bym odpisała, że zgubiłam dzi¶ telefon:D a gdyby spytali się czy mogę podac nowy nr. to bym odpisała, że narazie nie mam telefonu:D
mnie najbardziej wkurzaj± ci z orange co dzwoni± niby z super ofertami:/: co kilka dni mam taki telefon:/:
Na moj domowy wydzwania babka z jakies ksiazki oferuje i raz ojciec zamowil atlas u niej a teraz po tym zakupie telefon regularnie przynajmniej raz w tygodniu z nowa oferta.....
nie kłocić mi sie tu! :D
co do streetcomu to normalna firma, bo mnie raz dzwonili przy blend -a-medzie czy mam czas podyskutować o pa¶cie. i smsy czasami przysyłali, w karmi na przykład.
ja na przykład na większo¶ć próbek przestałam się rejestrować, widać jakie to zbieractwo baz danych po tym ile spamu na maila przychodzi. rejestruję się tam, gdzie naprawde mnie co¶ interesuje
Nowe adresiki mam dla was :D- http://ks3.iswift.eu/mailing.html - po wypełnieniu akiety dermokosmetyki , http://www.facebook.com/pages/KLIKASZ/114486218570490?v=app_112216788809664
fajny gadżet kórym jest klikacz :P ,http://idoveyou.pl/ankieta/
20 osób przetesuje kosmetyki dove ,biuro@blau-farma.com.pl -napisać maila z pro¶b± -ja dostałam 20 próbeczek -sa to kosmetyki dziecięce lub dla orosłych do wrażliwej skóry :D:*
a ja napisałam stosy maili z pro¶b± i wszyscy pisz± że nie wysyłaj± próbek.. ahh szkoda.. chciałam próbki z Zeptera bo jestem zakochana w ich balsamie do r±k i chciałam kupić co¶ .. no trudno :(
a przynosi to kurier czy listonosz do skrzynki wrzuca?:D często jak nikogo u mnie nie ma to listonosz zostawia przesyłki do mnie mojej babci a w regulaminie pisze, że je¶li kto¶ tego za pierwszym razem nie odbierze to przepada:P także jakby co¶ to chciałabym wiedziec czy czekac na kuriera czy mogę spokojnie wychodzic z domu:D
ja dostałam mnóstwo z Yves Rocher, bo znajma zapisała mnie na kartę stalego klienta....i tak± torbę na zakupy, zniżki, katalogi;) no i z Clareny dostałam dużo jak byłam a evencie w weekend
nie rozumiem ludzkiej głupoty jedna z dziewczyn napisała ,ze rozdaja tam gadzety i inne probki a ja po 1dniu od rejestracji dostaje telefony wlasnie z tej strony z ofertami sprzedazy a nie bezplatnymi probkami wiec ostrzegam inne przed naiwnoscia bo to raczej nie jest nic za darmo[/QUOTE]
Ja podawałam tam namiar - jak byk pisze, że nr telefonu, nie jest obowi±zkowy;)
też nie oczekuj, że na drugi dzień po zarejestrowaniu obsypi± Cię gratisami - czytaj regulamin
---------- Dodano o godzinie 13:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:42 ----------
Jak już raz co¶ kupisz, to wiadomo, że będ± dzwonić...
prosze skończyć t± dyskusję
Ja podawałam tam namiar - jak byk pisze, że nr telefonu, nie jest obowi±zkowy;)
też nie oczekuj, że na drugi dzień po zarejestrowaniu obsypi± Cię gratisami - czytaj regulamin
---------- Dodano o godzinie 13:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:42 ----------
Sorka nie sprecyzowałam o kogo z ta ludzka glupota chodziło....Nie pisałam do Ciebie tylko do tych popaprancow z tej firmy!!!!!