A ja mam pytanko czy macie dystrybutora w Warszawie od ktorego by mozna kupic? Bo ciagle mi czegos brakuje a nie jestem w stanie robic wiekszego zamowienia
Printable View
A ja mam pytanko czy macie dystrybutora w Warszawie od ktorego by mozna kupic? Bo ciagle mi czegos brakuje a nie jestem w stanie robic wiekszego zamowienia
Phoenix koszt wysyłki zostanie 20 zł, mozliwośc płatności paypal jest napiszę info po otrzymaniu zamówienia jesli zostawisz w uwagach taką informację.
Alutkapiatek jest w Sulejówku Smialo dzwon Agnieszka Szymańczuk 516181249
AnastazjaB Przykro mi, ale niestety w tym oblatane ie jesteśmy. Jeśli fachowiec w tej kwestii mówi nam, że spadniemy to tak to przyjmujemy.
Poza tym pamiętajcie proszę, że to nie jest nasze jedyne zajęcie. Ja też kupuję w róznych sklepach z róznym skutkiem (w niektorych czas realizacji to - 14 dni roboczych i jesli chcę to czekam a jesli czegoś nie mają to dzwonią piszą, staraja sie pomoc, zamienić.
Zakończmy już ten temat. nie jesteśmy w stanie zapewnić Wam 100% asortymentu i już. I doskonale wiem, ze nie tylko my mamy braki w magazynach. Sorry ale my tyle kasy na tak duże zamówienia nie mamy i często właśnie z tego powodu czegoś po prostu brak :(
Kurcze nie wiem w czym problem i czemu ma służyć ta nagonka na dziewczyny. Zamawiam rzęsy u dziewczyn od jakiegoś roku systematycznie i nie są to małe zamówienia. Nie zdarzyło się jeszcze ani razu żebym czegoś nie dostała. Wręcz przeciwnie zawsze coś nadto w paczce za co bardzo dziękuję. Więc albo ja mam szczęście albo Wy pecha. Trzymam za Was kciuki laski i serdecznie pozdrawiam :*
--------------------------
iza281.pinger.pl
dokładnie tak.
dziwne się też wydaje dowiadywanie się stąd że towar jednak jest i "zamawianie go na forum"...
w sklepie nie ma, na forum jest.
przepraszam ale moim zdaniem: albo ma się sklep albo handluje się na forum bez sklepu :(
póki nie rejestracja tutaj nawet bym nie wiedziała...
zniechęca to bardzo :( smutne to i przykre bo od prawie 2dwóch lat z zamówieniami byłam wierna tylko Wam bez musu posiadania "konta" na forum :(
Iza dziękujemy, że jesteś z nami tak długo :):)
Rzęsowa - wynika to z tego, ze nie ma komu wstawić towaru jednocześnie na sklep i jeszcze rozpakować takich ilości rzęs. Jest jakby informacja na forum żeby dziewczyny poinformować o sprwadzonym towarze. Bo gdzie indziej mamy informować o nowościach jak nie tutaj?
Wy to macie takie szczęście, że towar jak jest, to macie go za dwa dni u siebie. Ja musze czekać aż się szanowna poczta zlituje. Liczyłam, że będą w piątek i lipa :( W niedzielę jadę na rzęsy i nie będę nosić L ek :( czasem paczka jest po 4 dniach a czasem dwa tygodnie bite. I nie ma znaczenia czy priorytet rekomendowana wycałowała, nie ma. Od konkurencji paczki też tak idą.
Więc trzeba brać kiedy są na stanie. Ja wolę zadzwonić zapytać się co jest czego nie ma i wszystko jasne.
Gdyby nie to forum to nie miałabym pojęcia o Evo. Pewnie już bym rzęs nie robiła ;)
Tez Wam kibicuję dziewczyny. Kawał dobrej roboty, świetny towar oby tak dalej !!!!
|
powiem szczerze ze tu jestem od miesiąca moze nawet nie, a od dwóch lat nie miałam problemu z waszymi nowościami.. zawsze byłam na bieżąco i to forum do niedawna niebyło mi potrzebne by dowiedziec się czy coś na stanie ejstczy nie ma...
myślę ze nie ma co dalej rozwijać tematu, tylko przydałaby się wam chociaż 1 osoba ogarniająca po prostu sklep :huh:
wtrącać się nie chce, tym bardziej organizować wam działalności, ale ja tak to widze:(
Edytko, dziękuję za przesyłkę która doszła do mnie z prędkością światła! I to za pośrednictwem poczty polskiej :)
Jesteś kochana a Wasze produkty towarzyszą mi już tak długo że nie wyobrażam sobie pracy bez nich <3
Ja jestem mega zadowolona z jakosci rzes i zamowien zlozylam juz z 15, ale znow nie otrzymalam rachunku:/:
Prosilam o rachunki i nigdy zadnego nie dostalam :placz:
Jeśli to ja wysyalam to powinnas miec mailowo, bo ja chwilowo tylko tak wysyłam, odezwij sie na pw i daj dane, to az niemozliwe
A ja tam uwielbiam Evo-skie dziewczyny Zawsze pomogą, doradza itp. Zamawiam telefonicznie, Esemesowo a nawet Facebookowo ;-) wiec od razu wiem co jest a czego nie ma. Nawet jeśli czasami trzeba na coś poczekać to wart bo potem jak juz jest to jest najlepszej jakości - takie jak być powinno :ok:
Edytakon- wiadomosc prywatna napisalam tego samego dnia i zero odzewu.
Przykre troche, bo potrzebuje tych rachunkow do rozliczenia z podatku:/:
Jakosc waszych rzes jest super i nie chcialabym z nich rezygnowac, ale ta sprawa z rachunkami:(
a co się stało ze skrętem A(J)?
mam napaloną babkę na ten skręt
od 2 lat posiadam jedną jedyna paletkę (A) 0,15- taki popyt:?
i dziś jej zrobiłam wlasnie te
ale skończyły mi sie 11mm...
poza tym babka chciała "miększe"
wzięłabym A 0,10 w "krótkich, naturalnych"długościach po prostu go ale nie ma :(
A ja mam pytanie co do kleju 'S' :)
do tej pory pracowalam na roznych klejach, najbardziej bylam zadowolona z HS5 z NL, poki nie trafilam na Golda z LL, doskonale kleil 0,20, nie sklejal miedzy soba minkow itd , ale zauwazylam ze jego trwalosc sie popsula, zreszta na stronie producenta byla kiedys adnotacja ze trwalosc do 10tyg, teraz 4-8tyg,
myslicie ze wasz 'S' bedzie rownym zamiennikiem? najbardziej boje sie tego, ze nie utrzyma rzes o grubosci 0,20, bo podobno bardzdo rzadki no i ze szybko sie odkleja- mialam juz takie kleje, doradzcie prosze:(
Rzęsowa wycofujemy się z A, jednak zostało mi kilka rozmiarów jesli coś konkretnie sprawdzić czy mmam to daj znaka. Jak widzisz nie tylko u CIebie te rzeski cieszyly się własnie takim powodzeniem.
Mam troszkę minków i silków w 0,15 i 01 z A, ale nie wrzucam już na sklep, mam zamiar z czasem utworzyć kategorię "outlet" i tam wrzucać tzw "niedobitki" :)
Amygirl Uważam, ze jesli chcesz wypróbować któryś z naszych klei to warto wziąc B ultra plusa (używam go sama i dla mnie jest miłością numer 1, Następnie wypróbuj obowiązkowo Hs4, Hs 5 według mnie jest doskonała teraz na tą pogpdę, u mnie w gabineciku jest teraz ani za gorąco ani za zimno i doskonale mi się nim klei.
Dziekuje Ci kochana za rade, na pewno go wyprobuje :)))
a czy tez bedziecie mialy w ofercie nano-rozpylacze jak w NL? podobno rozchodza sie w mgnieniu oka :D
własnie tak mysłałam ... przeszperałam chyba wszytskie e-sklepy i znalazłam mini paletkę A 0,07 w magnitice... kupiłam 9,10 i 11mm bo takie długości zakładałam tej wymagającej Pani.
niegłupi pomysł z outletem, czasem ktoś cos potrzebuje i nigdzie nie ma :(
A mówiłam własnie kobicie że będzie ciezko skręt A dostac...
boje się że jak już nigdzie nie kupie (bo każdy niestety sie z tego wycofuje bo po prostu nie idą -i ja to rozumiem) to stracę klientkę...
myślę żeby jej zaproponiować od następneo razu po troszku (np co 5tą rzesę) dac skręt B żeby sie przyzwyczaiła...
zanim wykleje to co mam- wejdziemy na B...
sama nie wiem... a wszytsko przez to że kobieta ma swoje rzęsy długie ale proste i ich nie zalotkuje więc skręt B to dla niej kosmos...myszka miki wręcz ;/
nie stracisz klientki bo jak zewszad wycofaja to nie bedzie miala gdzie isc xd
Ok tym razem we wlasciwym temacie. Dzieki Agnieszka Praska
Potrzebuje twojej pomocy przy zamowieniu, daj tylko znac czy tu czy na priva?:D
pisz na priva ;) pomoge cos fajnego wybrac ;)
Rzesowa my mamy jeszcze trochę A wiec spoko w razie co ściągniemy dla Ciebie :)
---------- Dodano o godzinie 22:02 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:57 ----------
Mucha nic nie dostalam zero pw od Ciebie
Dostałaś Edytko, nawet na niego odpowiedziałaś, że teraz masz pełne ręce roboty i zobaczysz do mnie na facebook w czasie świąt. Chodzi o Instruktorskie.
I jeszcze jedno pytanie mam. Jakie macie kolorki Ombre tych dokładnie co dostałam? Interesują mnie zielone soczyste i czerwone takie prawdziwe czerwone. Żeby był tak wyraźny efekt jak tych niebieskich poniżej ( to jest drugie uzupełnienie 3D, dosłownie kilka sztuk czarnych zostało) na lato mam sporo pytających się ;)
rzesowa ja mam całą paletkę Minków 0,15 A w mixie 6-14, tylko jeden paseczek 6 jest wzięty, mogę się wymienić z Tobą na jakieś inne rzęski. Napisz pw jak jesteś zainteresowana, fotki zrobię wieczorkiem Ci mogę przesłać.
Dziewczyny awaria naszej strony. Nie wiemy o co chodzi. Domeny.pl nie odpowiadają, nasz admin na długim weekendzie. Prepraszamy postaramy się jak najprędzej wszystko doprowdzić do normlnego stanu.
---------- Dodano o godzinie 13:50 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 09:50 ----------
Już wszystko działa! Awaria serwera :( Niestety
Zapraszamy na zakupy!
Dziewczynki a L-ki uzupełnienia macie tylko w mini paletkach? Bo się rozszalałam i mi się kończą ;)
Wisienko mam w 007 uzupelnien kilka chyba 9-14 jeśli chcesz dzwon 515234466
Dziękuję Edytakon za szybką przesyłkę :-)
Jolunia polecamy się jak zawsze :)
PS
składam zamówienie na towar, czy ktoś ma jakies specjalne życzenia :) :):) w ramach naszych podstawowych serii oczywiście?
Czy bedziecie mialy rzesy 0.05?
Ufam wam jesli chodzi o jakosc i boje sie zamawiac gdzies na ebay.
Gosia na ta chwilę nie planujemy, chociaż 0,05 to kuszaca rzęsa, przyznaję - nasz producent w zamian za to zaproponował nam softy - które mają subtelniej wyprofilowaną końcówkę i pięknie rozkładają się w wachlarzyk, warto je wypróbować w 0,07- sa w mojej ocenie bardziej 0,06 niż 0,07
Też będę mrauczeć o 0,05. Mam teraz na oczkach te cudeńka. Bardzo mocno cudnie zakręcone. Wasze C. Efekt bardzo naturalny a mam klika klientek , starszych klientek które je pokochają na pewno.
A ja się cieszę, że podsunęłam dziewczyny pewnej Bozenie :D tralala może niebawem się pochwalą :D
Ja bym bardzo chciała uzupełnienia 12,13,14 0,18 C
uzupełnienia Galbi sa w dużych paletkach :)
Edytko, Kurko, spodziewacie się jakiś nowości? Bo zastanawiam się czy wstrzymywać się z zakupami :skacze:
Zen dzizas coś mi podsunęła? Tfu wróć, komu mnie podsunęłas?:D Będę swinką z jabłkiem w pysku? W sumie tusza na to by wskazywała. :P:P
I tak, tak, tak, mamy nowości. Swieze, pachnące sliczniutkie nowe mixy do kącików wewnętrznych i oczywiście nie tylko. Przedstawiamy Wam nowy mix w mini paletce,
B 6,7,8 mm
Tadam!:)
Mamy przecież 0,05 tki (zakładka :rzęsy do metod objętościowych, mix 8,10,12) to fajna ultra cieniutka rzęska o skręcie C+ , bardzo czarne, fajne, też je lubię. W poprzedniej partii był taki problem, że paseczki się nie odrywały z kasetki, ale teraz już nie ma tego problemu- przegryzłyśmy za ten feler producentowi tętnicę.. krwawił...:)
Dziewczyny te malutkie mini B 0,1 6/7/8 to na specjalne prośby :):)
http://evolashes.pl/119-mini-paleta-dlugosci-6-7-8.html
Mamy tez znów w ofercie 3 kolory - mini
http://evolashes.pl/98-rzesy-kolorowe-3-kolory.html
I dostawę uzupełnień 0,1 i 0,07 w serii SOFT!!!
Zapraszamy na zakupy :)
aaaa i zapomniałabym po przetestowaniu mamy dla Was również ciekawą pęsetkę SA :) a co :)
http://evolashes.pl/118-peseta-vetus-6a-sa.html
Za kilka dni przyjdą piękne wiosenne kolorowe rzęski :) już zacieram łapki :) bo będą prześliczne i o jedynej w swoim rodzaju grubości - wedle Waszych życzeń!!
L curve w duzych uzupelnieniach tez juz sa? :)
mam pojedyncze sztuki 9-14 mm w 0,07, niestety producent miał braki :(, jeśli Chcesz Iwonko wstawię je dla Ciebie