Nadia, ale śliczne. Takie wachlarzyki gęściutkie :ok:
Moje w ogóle były 2 razy robione bo pierwsze wyszły bardzo klasycznie. Za grzecznie. Za to mnie poniosło za 2razem :wstydek:
Printable View
Nadia, ale śliczne. Takie wachlarzyki gęściutkie :ok:
Moje w ogóle były 2 razy robione bo pierwsze wyszły bardzo klasycznie. Za grzecznie. Za to mnie poniosło za 2razem :wstydek:
te drugie są cudowne gorzka :yess:
widzę że nie tylko ja wysłałam do konkursu nieodpowiednie zdjęcia ;)
najlepsze to że moja modelka dalej z tymi wachlarzami chodzi bez uzupełnienia (po 5 tygodniach i wygląda oszałamiająco!) i każda klientka co do niej wchodzi mówi dosłownie :"O Boże! Jakie oczy!" A Gosia skromnie: "Zapraszamy ;) " Taka super reklama. Już mi parę napędziła klientek tymi rzęskami :skacze:
malutkapumcia dzięki, chociaż jedna głosowała. szkoda że w sondzie nie ujawniają wyników. jestem ich strasznie ciekawa, chyba jak każda z nas :P
O Dziewczyny widze,że niektóre zdjęcia są piękniejsze tu na forum niż te w sondzie-eh szkoda,bo w niektórych się zakochałam :love:
ode mnie noreczki już nie konkursowe :) ja robiłam chabrowe,które słońcu były mega niebieskie :),moja modelka też biegała z nimi na codzień :D
Dziewczyny jesteście przezdolne !! co stylizacja to piękniejsza!!
Ode mnie kolejne Ombre od Evoszek tym razem brązowe.
Metoda 3d pióreczko
nadiuszka mnie również urzekła Twoja aplikacja. Bardzo podobało mi się połączenie kolorów, ten róż na oczach - strzał w 10-tkę! Świetnie też wyglądają te "kropeczki" , szczególnie na otwartym oku. Na prawdę cudowna kompozycja:)
sliczne stylizacje:ok::D
ja sie w piatek umowilam na rzeski lalalal :tany:
a tu odemnie
no to moje skromniutkie ^_^
agulusia :ok:
chyba wpadnę do tej częstochowy ;)
pinoczetkaaa - Piękne te brązowe - zakochałam się i w rzesach i w wykonaniu :love: ja na razie zamówiłam niebieskie ale przy następnych zakupach na pewno je wezme bo są boskie
kamzu polecam polecam dla mnie jak narazie niebieskie i brązowe wygrywaja!! jeszcze zielone mam do obadania ;p
Rzęsy 3D 11 B O,1 EVO
http://pliki.wzorki.info/images/ip7q.jpg
dziewczyny, ten wątek się przeobraża. Nie ma już czego komentować, można jedynie powiedzieć, że świetna grupa stylistek rzęs się tu zebrała :)
:wow:Mój posze za głowe się łapię jakie tu prześliczne rzęsy widzę :love:
aż mi wstyd swoje pokazywać.
Biję głową w mur że taka głupia jestem, dlaczego ja tu przed wakacjami nie zaglądnęłam :placz: a widzę jest Ekstra szkoleniowiec z Koszalina, oj głupia ja głupia :placz: jak ja bym chciała umieć metodą 2:1 lub 3:1. Przepięknie takie gęściaczki wyglądają przecudownie.
ach. Proszę oceńcie jak możecie. Klientka strasznie niecierpliwa, po godzinie zaczęła już stękać po półtorej prosiła aby kończyć a zostało z 1/4 pustych. Zdjęcia z wielką łaską. Oj z lampą nie bo ją boli .... Niecierpliwe te Irlandki moje niecierpliwe. I pstrykam chciałam uczesać i znów zrobić to wstała i podziękowała.... :/:
Pierwszy raz tak długo kleiłam rzęsy a i tak nie dokleiłam kącików:wow:. Co o tym sądzicie?;)
1:1 C 0,15 dł 13,11,9
Agula Hol dla mnie bomba !!! Zdecydowanie ładniej te 0,15 wyglądają niż grubasy.
Ja to widzę że muszę poczynić całkowitą wymianę rzęs, dwa lata temu zapasów narobiłam jakbym na wojne miała iść. No ale to nie tu.
no właśnie Agula stylizacja ładniutka.
zacznij od kącików i nie będziesz miała problemu niedoklejania ;)
poza tym nie wiem komu jak ale mi osobiście nawet najkrótsze rzęski w wewnętrznym kąciku łaskoczą i je odruchowo wyrywam.
Agula.. bardzo ładne :)
Minki 2;1, 0.10-tki 9.10.11 - wyglądają na troszkę posklejane,ale mi się koleżanka popłakała tylko ;)
A to moje wczorajsze wypociny,w związku z dość późną porą klientka spieszyła się a ma tyle swoich naturalnych,że mogłabym je kleić do rana;) poza tym zarąbiste kolczyki ma :D
Agula przepiekne! Takie gescioszki az milo:)
Iraa jakie rowniusienkie, bardzo ladne :)
Natalilka super, a kolczyki faktycznie sliczne!
Ira popłakała to mało powiedziane bo ryczałam jak bóbr!!!!
BTW zachowuje się jak dziewczynka która pierwszy raz robiła sobie rzęsy, ciągle sie przeglądam w lusterku :D Ale tak m isię podobają że :love::love::love::love::love::love::love::love:
Zen zazdraszczam rzesek:love: sliczne:D
ja sie juz piatku doczekac nie moge:P bede miala pierwszy raz w zyciu rzeski zalozone:cwaniak2:
co prawde 1:1 ale zawsze cos :tany:
gęściochy.. aparatu zapomniałam..:huh: i dlatego takie zdjęcie..
Zen :wow::D
Bombelkowa, ale przeslicznie! Co ta za rzeski? evolashes?
Evo, oczywiście :D 0,15 , 2:1 :) tylko następnym razem chyba bardziej podkręcę.. :]
nie widać, ale w kąciku jest ciut fioletu :)
Zen następnym razem zrobię Ci 3:1 to sprzed lustra nie wyjedziesz ;) Jezu ile Ty masz rzes kobieto :D Bombelkowa świetne ;)
mucha wszystko przed Toba;) ja serdecznie zapraszam w imieniu swoim i całego Evo na szkolonka;)
a tu porównanie ombre z jakaś stara stylizacja 1:1 na Olci . fajnie widać różnice między brązikiem a czarnymi standardami.
Pinoczetka oszalałam na punkcie tych ombre brąz. Piękne !!!! :wow: ojej cudo !!!!
skoro zapraszasz to chyba nie jest ze mną tak źle :D z miłą chęcią, ale kiedy ja będę w PL ;(
Rodziców mam w Niemczech a do teściowej aż tak mi nie tęskno :]
Szkoda że nie ma żadnego Korespondencyjnego Kursu Obrazkowego ehhhh....
póki co szukam tego czego szukam może tu znajdę :D
Jejciu,te brazowe ombre sa przesliczne!
Rzadko komentuje Wasze zdjecia,bo mi sie wszystkie podobaja:D oczy zupelnie inaczej wygladaja w takiej oprawie,no bosko:)
Tez bym sprzed lustra nie wyszla,jakbym takie miala:D
no ja tez się zakochałam;p
mucha odwiedź tesciowa jej bd miło a my się spotkamy;p wymienimy doświadczeniami itd;]
Pinoczetka gdyby to było takie proste....
szkoła córci przedszkole syna, moja szkoła będzie od kwietnia.... mąż 6 dni w tyg pracuje...
A teściowej nie założę, miała 3 razy. Powiedziała że jej zniszczyłam rzęsy. Że miała takie długie piękne swoje jak pomalowała tuszem to oh jej.... a doopsko truła 2 tygodnie załóż załóż. Piękne to ona miała po założeniu, zdjęcia przed też mam. Szkoda gadać.
Zrobiłam zdjęcie rzęskom jakie posiadam w kuferku... :skacze: uśmiałam się. I weź tu komuś poradź jaki skręt i długość :)
Rozumiem rozbieżność ale żeby aż taka?
Wstawiłam też rzęsy Dobrej Rady, ktoś pytał. Nie kleiłam, bo grubaski i długaśne bardzo, chyba pociacham je skalpelkem :cool: Wyjątkowo one skręt D
Podarowałam sobie układanie rzęs o skręcie J bo mam z SL i 4youlashes, ale je to pewnie znacie :)
Chłopa zaraz położe żeby ten klej wypróbować :skacze:
Pinoczetka- cuuudowne te brązowe! kurde i ta metoda 3d co prawda Edytka pokazywała mi na szkoleniu z norek jak to się robi, ale jeszcze nigdy nie próbowalam - chyba czas zacząć ćwiczyć
:skacze:
Ps.wczoraj w pracy od 8 do 20 dzisiaj do9 do20 mam dość, i nie zrobiłam ani 1 zdjęcia :placz:
Mucha różnica w rzęskach kolosalna :) Niby takie same a inne:wow:
Mi też się marzy szkolenie 2:1 ale do PL w najbliższym czasie się nie wybieram niestety, a tutaj już na kurs nie pójdę po tym jak uczyli mnie 1:1;(
U mnie to samo ze szkoleniem w Irlandii :C
jak długie kazały ciąć naturalki nożyczkami, klej nie chwytał wcale, nie było mowy o primerze i co najważniejsze... 40 szt na oko max ....:/:
Gdyby nie fora i życzliwość dziewczyn poległabym, a tak to kocham robić.
edit. A jednak będę w marcu w PL :D Namówiłam męża ...alę sie cieszę !!!!!! Napiszę Ci w poniedziałek Pinoczekta dokładnie to podasz mi szczegóły i czy w ogóle będziesz miała dla mnie czas. I od razu na ombre się zapisuję !!!
Ode mnie 2:1, 1wsze z granatowymi ombre, a z ostatnich jestem szczególnie zadowolona ;) I chyba polubię się ze skrętem C :P
wisienka - śliczności :ok:tylko ten znak wodny trochę zasłania :P