lenanails bardzo ladne zdobienie :*
Printable View
lenanails bardzo ladne zdobienie :*
Lenanails nie jest tak źle :)
Aniu świetny kolorek taki ciepły :love:
Witam:)i ja też chciałabym pochwalić się dzisiejszym nabytkiem,pierwszy czarny french jaki udało mi się wykonać,czekam na Wasze uwagi i rady.Wybaczcie jeśli są niedociągnięcia,ale jestem dopiero na starcie:placz:pozdrawiam:kwiatek:
Sylwia
Sylwia jak dla mnie one są śliczne :love:
Tak dziewczyny jes to to kolor , który sie zmienia pod wpływem temperatury ..ale najczęściej jest takie właśnie przejście..chociaz nie wszytskie kolory - czyli wychodzi takie dosc ciekawe cieniowanie..
zakupilam je z impressio nails moje klientki je uwielbiaja....
emila
Taisia90
ducek07
ewciamikusia
lenanails
Dziękuję Wam!! :kwiatek: :*
sylwia36 Twoje pazurki też są bardzo ładne! :) ale niestety to nie mnie masz w znajomych, bo ja nie posiadam nk :P pozdrawiam :)
---------- Dodano o godzinie 16:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:04 ----------
lenanails super wzorek! :)
sylwio frencz jest bardzo ładny :love:
Sylwia36 bardzo ładny french ,a zdobienie widać że przemyślane i dopracowane w każdym calu :ok:
Sylwia bardzo ładne paznokcie :) super!
sylwia36 prześliczne pazurki
Ostatnio wielkie powodzenie ma grafit
http://images38.fotosik.pl/1064/83703e3fbd5204f9med.jpg
http://images45.fotosik.pl/1075/ce0dfe8970257a04med.jpg
Z kolorówką też widzę szalejecie - człowieka nie ma 2 tygodnie, a Wy dodajecie tyle tego, że potem kilka dni zajmuje, zanim się w tych cudach ogarnie :)
Sylwia czarne są bardzo ładne
Pumcie kolorek super, ale ja bym zcieniowała brokat bardziej, bo tak mam wrażenie nieestetycznej linii uśmiechu :/:
alez sie kolorowo zrobiło :) bardzo ładne zdobienia dziewczyny :)
Pumcia - no graficik fajny :)
też mam taki kolorek, ale jeszcze go nie użyłam :))
malutkapumcia ja tez bym inaczej wycieniowała a tak wygląda jakbyś chciała skrócić płytkę....
malutkapumcia bardzo ładny kolorek tylko jak mówią dziewczy trzeba było bardziej wycieniowac bo niestety wyglądają na bardzo skróconą płytke
sylwia piękne:ok:
u mnie ostatnie tchnienie lata
Evelyn przepiekne :)
Evelyn śliczne kolorki :love:
Evelyn, pastelki śliczne ;)
Ewelinka, super kolorowki :)
Zielen ma piekny kolor...