super metamorfoza Kurko:)
Printable View
super metamorfoza Kurko:)
dzikakura brawo :) Bardzo ładny wzór
dzisiejsza praca, przed znow made in china:
śliczna metamorfoza :D różnica super i bardzo estetyczny frenchyk :D
rudi hohoho się postarałaś slicznie ci to wyszło :)
Rudi ,super , swietnie wygladaja , czy Tobie tez jest tak ciezko sciagac lub pilowac te chinskie , bo ja to mam goraczke jak widze chinskie pazury^_^
chinskie sa najgorsze eh ale coz robic, klient nasz pan
a ja się zastanawiałam o jakie chińskie paznokcie chodzi :glupek: myślałam że to jakaś metoda chińska:hahaha:
rudi superzasto wyszlo:good:
w sumie racja to jest taka ich chinska metoda, czasem jak przechodze kolo jakiegos azjatyckiego studia paznokci to sie napatrzec nie moge jak oni pracuja :) w jednym widzialam jak kobitka obslugiwala 2 klientki na raz-siedziala pomiedzy nimi jak jedna trzymala rece w lampie to drugiej nakladala zel i odwortnie. w innym studiu zas klientka skacze od stolika do stolika-u jednej nakladane sa tipsy, druga naklada zel, trzecia piluje a jeszcze nastepna nablyszcza-to sie nazywa zgrana praca :)
ja też zawsze byłam ciekawa co za żeli oni używają:P sama nie musiałam jak narazie nic takiego robic.. ufff. ale słyszałam, że bardzo ciężko schodzi :P
u mnie nie robia zeli tylko akryle ale sa tak twarde ze moja frezarka sie zatrzymuje jak piluje , masakra:[, plakac mi sie chce jak mi laska mowi ze miala robione u chinoli ale jej sie nie podobaja i chce zmienic, szok, przeciez wszyscy wiedza jak oni robia , wszystko frezarka , pilnika wogole w rece nie maja:blink:i wez to cholerstwo sciagnij ;(
a aceton? nie rozpuści tego??
bo po co się męczyć pilnikiem przecież.. widzę jakie paznokcie wykonują i powiem szczerze,że nigdy bym się na takie nie skusiła:P
no faktycznie piękne te pazury made in china :D:D :skacze:
aż żal tyłek ściska ...
Aceton rozpuszcza ale ja nie wiem z czego jest ten akryl , bo rozpuszczaja sie baaaardzo powoli , godzine sciagam pazury od chinoli:(
No ale ja już bym wolała czekac tę godzinę niż potem mieć bóle w dłoniach od piłowania, w sumie pewnie wyszło by ci na to samo...
a ja sie zalamalam dzis-ta laska co byla u chinoli to znajoma mojej kolezanki i dowiedzialam sie ze jest w 100% nie zadowolona z paznokci jakie jej zrobilam-te chinskie sie jej bardziej podobaly :(
to ja nie wiem gdzie ten babsztyl ma oczy.. przeciez te od chinoli są.. ehh.. niep owiem jakie.... Robisz śliczne pazurki i nie co sie przejmować taka klientką.. zawsze sie takie znajdą co się im wszystko nie bedzie podobać :/:
Dlatego głowa do góry Rudi i nie ma co się przejmować, po prostu nie ma sensu, :*:*:*:* rób dalej pazurki, a jak tamtej babce sie nie podobaja to niech znowu se do tych chinoli pójdzie i niech jej odpadają ta pazury jak chce...
:przytul:dzieki szpila
rudi mialam tak samo , ale to sa laski bez gustu najlepiej przyklejony bialy tips od srodka paznokci i wtedy sa zadowolone, kij jej w oko niec sobie chodzi do chinoli i ma te pazury jak by na wykopkach byla;)
kazda z nas chce miec jak najlepsze paznokietki dlatego te babki sie kusily na tą chińszczyznę... Ja pewnie też bym się skusila ;]