Ewcia nie musisz tez wstawiac pazurkow do oceny tu jak masz jedna fotke :
mozesz wstawic w odpowiedni temat i poprosic o ocenke :)
kazda z nas zawsze cos napisze :)
Printable View
Ewcia nie musisz tez wstawiac pazurkow do oceny tu jak masz jedna fotke :
mozesz wstawic w odpowiedni temat i poprosic o ocenke :)
kazda z nas zawsze cos napisze :)
Oki sorki następnym razem już będzie lepiej!!!!!!!!!^_^:]
Proszę o ocenę
za dużo białego. Zamiast tipsa proponuję nauczyć się operować akrylem czy żelem. no i boczki bym spiłowała jeszcze ale spoko Nauka czyni mistrza :) ale wzorek ten czarny ładny. :)
mnie się tunelik podoba!!!
a french tipsów też nie lubię za bardzo!!!:huh:^_^
ładny wzorek ale jak dla mnie tips przyklejomy za wysoko,zwłaszcza na ostatnim
Tak jak dziewczyny napisały, lepiej zrobić białym żelem czy akrylem końcówkę i zainwestować w kamuflaż a pazurek bedzie calkiem inaczej wyglądał, pozatym troszke boczki ale ćwiczenie czyni mistrza ;):ok:
dzieki za oceny niedługo bede miala juz kamuflarz wiec nastepnym razem bedzie lepiej
Gosiu pomyśl moze o zakupie bialego zelu akrylu i covera napewno bedziesz bardziej zadowolona z efektów. niestety gotowe tipsy french moim zdanie nie wyglądają estetycznie., chyba ze ktos ma długie łożysko paznokcia. :)
frenchowe tipsy nie są za fajne ;) lepiej używać żeliku białego i covera :)
Zgadzam się z Dziewczynami. Pędzelek z dłoń, biały żel/akryl i cover i będzie ok. :D ja wgle nie posiadam tipsów french i nie planuję ich kupować.. :P
juz za jakiś niedługi czas będe posiadać wszystkie rzeczy o których piszecie bo juz je kupiłam czekam tylko aż je dostane i wtedy mam nadzieje ze bedzie lepiej dziekuje za opinie :-)
No to Gosiu wszystko przed toba, wzoruj sie na fotkach z tematu to na pewno bedzie ci lepiej wychodzic
ps. wzorek fajny :D
to jest moj pierwszy akrylkowy paznokieć..a wiedzę jak go zrobić zaczerpnęłam z tego forum;) dlatego każda opinia od Was co poprawić jest na wagę złota;]
ana k krzywa c ladna, jedyne co bym poprawila to troszke boczki podpilowala i bardziej zacisnela wolny brzeg wtedy wyjdzie piekny tunel, cwicz, cwicz :)
Ana k bardzo ładnie jak na początek,pozdrawiam
ana_k jeżeli chodzi o te pazurki to bardzo ładnie jak na poczatek, czekamy na dłuższe prace bo na nich o wiele lepiej można wychwycić błędy:)
ana_k jedyne co to go zacisnąć, wtedy nawet boczków już nie trzeba piłować ;) jak na pierwszy pazur to chylę czoła :ok:
dziękuje Wam za tak miłe opinie;] dostosuje sie do rad i postaram sie bardziej zaciskać, teraz było mi ciężko bo robiłam na swoim:), ale jak zmajstruje jakies na siostrze to wtedy wrzuce zdj całej dłoni..;)
---------- Dodano o godzinie 18:59 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:33 ----------
a na grubość są ok?
mysle, ze sa akurat :)
patrzac na tego jednego pazurka z widokiem na tunel :)
z tego co widac to tak
to moja prawa rączka w całości wykonana akrylem oceńcie moją racę:)
Jak dla mnie - bomba!
Korcia :szczena: fenomenalnie Ci wyszły brawo :brawa:
to mówicie że mam zadatki na akrylowe pazurki