Chocolata bardzo prosze o relacje jak się pracuje!!! bo chyba tez oszaleje... :D
Printable View
Chocolata bardzo prosze o relacje jak się pracuje!!! bo chyba tez oszaleje... :D
A ja dzisiaj kupilam sobie torebke kolejna :)brazowo-zlota skora weza,dzinsy z rospierdakami po bokach ale juz je zszylam troszku i mysle zeby je ozdobic na nogawkach:)Kupilam tez ramke do zdjecia,4 kieliszki do wina i bialy kubek bo ktos mi podsunal pomysl i chce porobic na tym akrylem i zobaczymy czy da sie to sprzedac bo anglicy lubia takie duperele:)
Ja dziś w porywie szaleństwa kupilam farbki witrażowe do liquidu. Ciekawe czy bedą dobre:-/
ja jutro ide polować na farbki witrazowe:)
Wczoraj robiłam napad na Lidla w celu kupienia karmy dla psa.Wyszłam z karmą i...
Załącznik 9280Załącznik 9281Załącznik 9282
zestaw do zdobień : 16,99 , do czyszczenia pędzli ok 12 zł.
były też duuuże farbki akrylowe z pędzelkami etc za chyba 50 zł ale zostałam siłą odciągnięta :P
Ha ha ha, a co na to Twój pies?? Chyba nie był zachwycony:D
dzisiaj przyszła mi paczuszka z dobrej rady ( w 2 dni:wow:) z turkusowym brokacikiem, który zobaczyłam u Agusi i sie zakochałam :love: :P i jeszcze clear, złota farbka, pędzelek i liquid:)
A ja właśnie biorę się za akryl!! :skacze::love:
Dzsiaj zamówiłam już :
-akryl Clear 15g
-akryl Pink 15 g
-akryl white 15 g
-akryl pastel różowy 5g
-akryl róż neonowy
-akryl bezbarwny z brokatem opalizującym na tęczowo
-akryl czarny
-akryl czerwony z brokatem
-akryl limonkowy z brokatem
-pędzelek do akrylu nr 8
-pędzelek do akrylu nr 4
-szablony 200 szt.
-tipsy mleczne z krótką kieszonką
-waciki bezpyłowe
i teraz poluję tylko na kieliszek do liquidu i liquid ale ten co tak mniej śmierdzi :D hehe
zostały mi akryle - niebieski, żółty, różowy z brokatem, błękitny z brokatem i fioletowy, a także resztka 30 gramowego przezroczystego akrylu, około 25 g różowego i około 15 g białego ;P
:wow:
ustąp mi troche ;P
Fajne kieliszki do akrylu z pokryweczką ma Perfect Beauty a liquid mniej śmierdzący Nailselection.
a mi przyszły szablony. zamawiałam z allegro z 4nails i co prawda długo czekałam na przesyłkę,, ale powiem że folię mają super (pocięta na wyjątkowo drobno) oraz mają piękne bloki. jutro albo dziś wieczorem wrzucę foty
do tego przyszła teściowa podarowała mi kilka bardzo fajnych ciuszków:)
Dzisiaj mam już w swoim domku 100 sztuk szablonów ( na zdjęciu nie wszystkie), 500 szt. wacików bezpyłowych, bulion srebrno-złoty, tipsy mleczne 200 szt. i pędzelek nr 8 do akrylu :skacze:
Od mamy jeszcze dostałam słuchawki do mojej MP4 i 2 tubeczki z maseczkami nawilżającymi i regenerującymi do młodziutkiej cery i jeszcze jedną w saszeetce do tego taką mini kosmetyczkę w której postanowiłam trzymać moje wszystkie ozdoby, oprócz brokatów i tych w słoiczkach ;P Od firmy NUXE
Szpila te różoweszablony Ci sie kleja? bo ja takie kupilam to musze zszywaczem spinac:P
Boskie!!! Ale cena:wow: Ja juz wszystko na akryle i żele przeliczam qrna .. ile by tego było:rolleyes:
woszczur,proszę mi użyczyć mopa,bo jeszcze rodzinka mi wyginie przy poślizgu :P
boooskie,poprostu boskie kozaki!a cena też odpowiednia :D
nio rewelacyjne te kozaoczki, tylko, ja bym tak się nie sugerowała tym, ze cena to na bank dobry materiał, nie chcę nikogo urazić, najlepiej iśc pomacać, założyć i zobaczyć jak się noga będzie zachowywać. pamiętjmy że teraz większośc jest zrobiona przez małe chińskie rączki.
kochane moje nie wiem gdzie to przykleic ale mysle ze moze byc i tu,szukal am w opcji szukaj nails designe,nic nie znalazlo wiec pytam,u nas w jednej drogerii jest wypzredaz pazurkowych rzeczy z tej firmy sposzczaja cene 40% wiec moze maja jakies produkty dobre bo mozna tanio kupic,jesli ktos wiec to prosze o podpowiedz:D
nail designe jest do ,bani, pisz4my o tym w tych tematach co polecamy a czego nie. chyba że już coś się zmieniło. na pewno nie warto brać podstawowych, chyba że do mieszania z masą perłową itp