ja wczoraj odebrałam dwa prezenty z rossmana:skacze: mała rzecz a cieszy:D
Printable View
ja wczoraj odebrałam dwa prezenty z rossmana:skacze: mała rzecz a cieszy:D
Bulionetka - Onet.pl -próbka Bulionetki Knorr
musze przyznac ze Rossman sie postarał na swieta ze takie duze próbki itd. ;P
Już wysłałam po bulionetkę:)
Wyslę jeszcze na rodzinke, ciekawe czy przychodzi kilka na jeden adres.
i ja również bulionetke zmówiłam
mi w tej bulionetce cały czas się wyświetla że błędny kod obrazka :huh:
Bo to nie trzeba tej ankiety-wystarczy samo zgłoszenie na próbke :)
---------- Dodano o godzinie 20:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:16 ----------
Za wypełnienie ankiety dla kobiet do lat 20 napisali mi,że przyślą próbki Dax :skacze: tylko ciekawe kiedy i czy na prawde :) jakby ktoś też chciał to to jest link gw.dax.com.pl/perfecta Dla pierwszych 200 osób, które prawidłowo wypełnią ankietę mamy
zestawy próbek z antytrądzikowej serii Perfecta No Problem.
---------- Dodano o godzinie 09:35 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 20:48 ----------
Jeśli któraś z Was ubiera się w HOUSE to niech wejdzie na ich stronę i zapisze się na newsletter.Są ciągle zniżki i kupony.Teraz np jest kupon -30% na wszystko :) :good:
wypełniłam ankietę z dax i na końcu strona się zacięła...
no już mam :)
super, ja lubie house, chociaż w factory u mnie jest najtaniej (ok 70%zniżki) to to super daleko, a jak jestem w normalnym sklepie to czasem coś wpadnie w oko:D już się zapisałam i przyszły mi 2 maile z tym kuponem:)
a mi z hausa mail nie przyszedł jeszcze a zapisałam się gdzieś o 10
i ja się zapisałam na stronce House:D
ja tez sie zapisałam:)
Free Boss Orange Fragrance Sample - Free Samples - Boss Fragrances -próbka boss-fragrances Orange
jeszcze nie sprawdzałam ale podobno działa ;)
Darmowe próbki kosmetyków i perfum - zamów
juz ta stronka była wrzucana w ten temat:D ja nawet kilkanaście próbek zamówiłam:];)
Na moje to ta strona jest lipna... :/:
Właśnie zarejestrowałam się na darmowe próbki.pl :) zobaczymy co tam fajnego mają :P
wydaje mi sie, że skoro zarezerwowałas sobie prezent w konkretnej drogerii, to powinien tam na Ciebie czekać:D (sprawdź na kuponie z kodem do kiedy musisz odebrac prezent:))
mozesz go odebrać do 12 grudnia bodajże... o ile dobrze zapamiętałam