A ja nie dostałam płatków gratis :(
Printable View
A ja nie dostałam płatków gratis :(
Wisienko doslemy na pewno :)
Dziewuszki, a ja mam takie pytania(jako, że napisałam do evolashes, ale pewnie mają mnóstwo zleceń itp. i nie odpisują to zapytam tu może któraś odpowie mi prędzej :D niż oni):
-czy możliwość płatności za zakupy to jedynie przelew na konto?
-czy w paletce rzęs SILK Diamond mix 6-14 mm występują "wszystkie długości po drodze" tzn. 6,7,8,9,10,11,12,13,14?
-jakie ilości poszczególnych rzęs występują w tym opakowaniu mix?tzn. ile pasków?
-i jakie są koszty wysyłki kurierem w przypadku zakupu jednego opakowania/paletki?
będę wdzięczna za odpowiedź na jakiekolwiek pytanie :)
jauntyangel wszystkie odpowiedzi znajdziesz na stronce:)
-jest możliwość zapłaty przy odbiorze
-wejdź sobie w minki i na drugiej fotce będziesz miała ładnie rozpisane długości i ich ilości w kasetkach mix
- ceny za kuriera nie pamiętam bo takie info wychodzi chyba dopiero po zakończeniu zamówienia
(ja przy wpłacie na konto płacę 6,5zł ekon. 8zł priorytet - czy jakoś tak:) )
Paczuchy nawet pocztą idą b.szybko. Ja wczoraj zamawiałam, dziś wysłane, jutro wyglądam listonosza:D
A żeby się upewnić dzwoń do Edyty lub Bożeny są tam podane komórki.
dzięki Izi :)
właśnie nigdzie nie mogłam znaleźć info o płatności przy odbiorze - widać słabo szukałam :D
co do tych ilości pasków danej długości to szukałam nawet na zdjęciach, ale w silkach i nie wpadłam na to że w jedwabnych będzie podobnie:wstydek:
przekonałaś mnie co do wpłaty na konto :przytul:(bo w sumie pytałam o kuriera z obawy, że może iść kilka dni)
więc zabieram się za moje super małe zamówionko :D
przesylki dziewczyny realizuja expresowo:ok::D
ja czekam zawsze gora 2 dni:)
spokojnie możesz zamawiać pocztą :) max 2 dni i paczuszkę masz u siebie :)
Tak jak pisałam, tak listonosza wypatrzyłam. Paczucha na miejscu:D A nie powiem miałabym skuchę ale to przez własne przeoczenie, dziś mam klientkę upartą na inny rozmiar niż jest to u mnie w standardzie a "towaru" niewiele - nom a teraz cała paletka specjalnie dla niej;]
Ale płatków też nie dostałam:/:
Izi pisz PW sprawdzę co i jak.... na jaką kwotę mialas zamówienie? albo numer na pw ok?
---------- Dodano o godzinie 14:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:43 ----------
Jak mamy dobrze z naszymi Dziewczynami dobrymi duszkami. Rzeczywiscie zasypane obie robota jesteśmy i stad opóźnienia w odpisywaniu na zapytania.
Angel wyslalam już maila kilka godzin temu :):):)
---------- Dodano o godzinie 14:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:44 ----------
Izi już chyba wiem Kura pakowala a jak wiadomo Kura bywa rozkojarzona (pamiętacie termin narodzin Zbycha na 10.06) , doślemy oczywiście i gwarantuje, ze się w nich zakochasz :)
edytakon :lookam:ii albo znowu coś przeoczyłam(ostatnio jestem meeeeega zakręcona :D) albo coś tu się nie zgadza - wybrałam paletkę z długościami 6-14, a na zdjęciu przesłanym przez Ciebie są od 8-14:huh:
Tak wyslalam od 8, bo to nowe mixy a ja poprzedniej wersji już nie mam a był dzień moich przesyłek i chciałam Tobie wyslać jak najprędzej (swoja drogą uważam ze te mixy nowe sa naprawdę super i do wykorzystania dla mnie w calosci)
ok, a już myślałam, że znowu coś pokręciłam :D to będzie moja pierwsza styczność z Evo i jak tylko wypróbuję dam znać jakie są moje odczucia :)
tak tak, to ja głupia kura trzy tygodnie przed porodem nie powkładałam płatków niektórym. Która chce teraz, a która przy nastepnym zamówieniu?:D:D. Powysyłam, a napiszecie mi na PW nazwiska, to Was odnajdę po adresach, bo ja kurzą pamięć mam i nazwisk nie pamiętam. Ale za to jaka przeurocza jestem:D:D
Jeśli chodzi o miksy dwa, to rzeczywiście chyba są lepsiejsze, bo jest w nich 9 mm, a miksach jedynkach są te króciótkie 6 mm zamiast dziewiątek, a szósteczki używa się rządko
Hehe, Kurko ja się przypomnę nastepnym razem. Same płatki to mój listonosz zgubi;P zresztą szkoda zachodu.
w dniu ogłoszenia wyników cukierkowego konkursy można dokonać już zakupu ze zniżką czy może kolejnego dnia? bo ja niecierpliwa :D
też już niecierpliwię się na nowe zakupy:skacze:
Paczuszka rzeczywiście w mig dotarła - koło 12-stej dziś przywiozła mi listonoszka kopertkę :skacze::skacze::skacze: mam jednak jeszcze takie małe pytanie techniczne: czy jest jakiś sposób na chwytanie tych rzęsek z paletki by szło szybko i sprawnie czy może każdy na swój sposób sobie radzi?
Ja również dołączam się do pytania. Chętnie poznam Wasze sposoby na szybki chwyt.:ok:
ale tu jakiegos specjalnego sposobu nie ma ;) trzeba sie przyzwyczaic do rzes w paseczku i wprawy nabrac w lapaniu:)
trzeba chycic w 3/4 dlugosci i pociagnac do siebie ;)
popieram, zauwazylam ze lepiej odchodza jak sie bierze do siebie a nie do góry czy do boku :)
pewnie,że tak! trzeba szarpnąć do siebie i tyle
To już dużo dziewczęta - dziękuję :kwiatek:
Dziewczyny a mnie lepiej wychodzi w prawo :) ciągnięcie :)
Zrobiłam zamówienie :ok: teraz tylko czekam aż paczuszka dojdzie i będę ćwiczyć na rodzinie :cwaniak2: :skacze::skacze: dostałam wiadomość ze 23 .05 została wysłana wiec myślę ze najdalej jutro powinna już być:)
Nie mogę się doczekać :skacze:
Dziewczyny szykujecie sie z premiera jakichś produktów bądź klejów?
Bo nie wiem czy mam sie wstrzymywać z zamówionkiem, czy narazie pauza w nowościach?