Witamy:kwiatek:
Printable View
Witamy:kwiatek:
violcias, witamy serdecznie :)
Witam wszystkich bardzo ciepło. :] Mam na imię Dorota, a paznokciami interesuję się od wielu lat. Swoje pazurkowe praktyki stosuję głównie na rodzinie. ;] Cieszę się, że do Was dołączyłam. :skacze:
No to witamy w naszym gronie :skacze:
Witamy:kwiatek::kwiatek:
Oraz zapraszamy do wypowiedzi na forum naszym :ok:
Witam serdecznie wszystkie forumowiczki.
:)
witamy Cię i mamy nadzieje że będziesz zadowolona z naszego forum:)
A wiec...Witam wszystkich!!:D
Przez przypadek tak naprawde tutaj trafilam.Poczytalam i sie zaczytalam:skacze: wiec postanowilam zostac na dluzej.Mam na imie Sara i stylizacja paznokci interesuje sie od mniej wiecej roku.Po kursie na zel chce teraz sama nauczyc sie robienia akryli i widze ze bede mogla duzo sie od Was dziewczynki nauczyc:kwiatek: ojj nawet nie wiecie jak sie ciesze ze sa takie fora jak to:)
Pozdrawiam wszystkich bardzo goraco:)
To i ja się przywitam :)
Mam na imię Emilia, mam 22 lata i pazurkami zajmuje sie od ponad roku. Mam nadzieje,że szybko odnajde się na forum he he :)
Pozdrawiam
Witamy witamy:) jak byś czegoś nie wiedziała to pytaj my pomożemy:)
Witam wszystkich dzisiaj dopiero odkryłam to forum jest super ,a wasze prace rewelacja można sie wiele nauczyć :) będe tu często zaglądała :good:
Witamy:kooffa:
Witam, paznokciami zajmuje się dopiero od oko.ło 2 miesięcy i ciągle się uczę :) Oprócz tego studiuję dziennie politologię (i to jest ta ciemna strona mojego życia) a w weekendy pracuję ...hehe ale to już inna bajka :)
A więc witam waszystkich baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo cieplutko :)
Aha i mam na imię Karolina :)
witamy nową kolezankę :)
Witamy gorąco :)
http://www.sp12.edu.pl/k//003/91//SMALL_dzien-dobry.jpg
Wszystkim nowym przybyłym osobom !
:przytul: :*
Witam Was.
Jestem bardzo początkującą stylistką, o ile można mnie tak nazwać. Dopiero od 2-ch miesięcy "bawię się" paznokciami i mam nadzieję, że uda mi się choć w 50% dorównać Wam.
Zestaw startujący kupiłam raczej dla siebie i jak narazie zrobiłam sobie pazurki już dwa razy.
Ogólna ocena osób które je oglądało to stwierdzenie, że nie różnią się od salonu i są fajne.
Liczę, że na forum znajdę pomoc i odpowiedź na nurtujące pytania.
Miłego wieczoru i weekendu :kwiatek:
GaJa
witamy GaJa :):hi:
Witam Wszystkich serdecznie!
Od kilku miesięcy bawię się w pazurki, coraz bardziej mnie to wciąga;) nie skończyłam jeszcze żadnego kursu. Pazurki narazie robię tylko najbliższym;)
Pozdrawiam
Witamy :kooffa:
axa, tu napewno nie będziesz sama :)
Witam :)
mam na imię Kinga, mam 19 lat
paznokcie to moje zainteresowanie "od małego", odkąd pamiętam wyciągałam lakiery, ozdóbki i wyżywałam się na rękach mamy, cioć i babci :P
bardziej poważnie zaczęłam zajmować się tym ostatnio, od 3 miesięcy jestem po kursie.
paznokcie - to coś co mnie niesamowicie cieszy, to moje hobby, pasja, ale też coś z czym wiąże swoją przyszłość :)
ps. muszę Wam pogratulować tego forum, pierwsze tak uporządkowane, tak kulturalne i miłe jakie spotkałam.
pozdrawiam :*
Witamy :) :kooffa: Na pewno wiele ciekawych i pożytecznych rzeczy dowiesz się z tego forum. Tu są rewelacyjne kobietki no i nasz szefuńcio :)
Witamy wszystkich serdecznie!:) Jesteście na właściwym forum dzieczyny!:)
Witam :) bardzo mi miło tu gościć i oglądać tyle cudnych prac :) :skacze:
wielkibu, Ciebie też witamy :)
ja również witam :) ciesze się że nasze grono stale się powiększa
Cześć
Mam na imie Weronika, ale tak jakoś się przyjęło,że mówią na mnie "weronka" :porazka:
Pazurkami -dopiero co się zajęłam więc każdą informację chłonę jak gąbka :)
mam nadzieje,że dużo się od was dowiem.:skacze:
Pozdrawiam
witam:) i gratuluje wyboru:D
witam nowe forumowiczki :kooffa:
Lepiej trafic nie mogłyście bo to najlepsze forum w Polsce :win:oł jeeeeeeeee :skacze:
witam wszystkie forumowiczki ;)
mam na imię Weronika i jestem 21-letnią studentką germanistyki, a paznokciami zajmuję się od 2, 5 roku.
pozdrawiam ;)
Witam wszystkich :] zaczynam swoją przygodę z pazurkami :skacze: Jak będę miała pierwsze fotki to się podzielę z Wami:macham:
Bardzo mi miło należeć do tego forum. Paznokciami zajmuję się od niedawna, mam jeszcze sporo braków ale myślę że ćwiczenie robi mistrza:D Na co dzień jestem fizjoterapeutą a pazurki to moje hobby.
witamy :macham::macham:
Witam wszystkich! mam na imię Dagmara i mam 23 lata. Mam 3,5 miesięczną córeczkę ma na imię Julia. dopiero co zaczęła się zajmować pazurkami (narazie tylko swoimi) więc mam nadzieję, że dowiem się jak najwięcej na waszym forum! za wszelkie rady z góry serdeczne dzięki. :skacze::):kwiatek:
Witamy witamy, lepiej trafic nie można :D :skacze:
Witojcie!!!!!!!!!!!!!!!!
ano witojcie :D
HEj. Chcialam sie z wszystkimi serdecznie przywitac. Dostalam podpowiedz ze wasza stronka to rewelacja dla "dlubiacych w pazurkach".... Mam dzieje ze mi sie spodoba.:D:good: