Edusia, lubię zieleń :) a ta soczysta ktorą masz na oczkach to już wgl :love:
Printable View
Edusia, lubię zieleń :) a ta soczysta ktorą masz na oczkach to już wgl :love:
Natalka to czekam na ciebie:)
Edusia ale soczyście się zrobiło i wiosennie:)
edusia777 piękne oczęta ;) Ten zielony świetnie pasuje do ciemnych oczu :)
Wiosenne delikatne
Wiecej zdjec na blogu :)
pięknie też coś dodam już niedługo :)
Bożenko jestem wielką fanką Twoich prac :)
Bożenko przepiękne!! ja to nawet nie umiem dobrego zdjęcia oka zrobić... powiedz jak ty to robisz??
Milenka zdjęcia robię różnie- raz w świetle dziennym, czasami z lampą, zawsze z trybem makro (aparat przeważnie ustawiony na funkcję "auto" lub "smart". Powyższe zdj są robione w świetle dziennym (zwykłą cyfrówką). Przeważnie robię zdjęcie ujmujące: całe oko, brwi, troszkę policzka, nosa i niekiedy też włosów. Później wycinam z nich same oczy (czasem z brwiami) :)
Bożenka, jesteś niesamowita!! Pięknie łączysz i dobierasz kolory! :)
Bozena widac u Ciebie, ze masz reke do makijazu :)
Normalnie za kazdym razem co nowego, pieknego i perfekcyjnego :)
naszlo mnie na landrynke:)
edusia - bardzo ladne;) dzis mialam niemal identyczny makijaz tylko ze zamiast różu mialam jasny fiolecik, ale efekt podobny;) no i piekne brązowe oczyska;)
Edusia masz przepiękne oczy:love: makijaż też oczywiście piękny:)
Edusia śliczny makijaż :) a rzęski... cuuudo :D
;)
Edusia, jaki piękny kolor, taka laguna. :love:
Edusia swietne polaczenie kolorkow :)
Bożenko Twoje makijaze są przecudne!!
Edusia Twoje też.
Ja niedługo idę na kurs wizażu.
Może ktoś słyszał o szkole Artlook w Warszawie?
:D
agaciorka śliczne kolorki!!
natalja przepiękne !!
bożena cudowne:kwiatek:
edusia wszystkie piękne:love:
edusia- bardzo estetyczne:ok:
agaciorka- Ty wiesz, że cudne :*
bozenka- już brak mi słów, rób szkoleniowca
moje jakieś ostatnie:
http://images49.fotosik.pl/725/3318e12be312eefcm.jpg
http://images43.fotosik.pl/727/62c5d2e65490c748med.jpg
farbi pierwsza fotka i oko fajnie zrobione ale na mój gust chyba za ciemny podkład sobie połozyłas....
ja tam nie widze za ciemnego podkładu a wydaje mi się że na 3 zdjęciu jest ciemniejszy niż na 1
P1070323.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl przy włosach wyraźnie sie odróznia ale nie wazne:P
oczko fajne, ale podkład faktycznie się odróżnia i robi się tzw "tapeta", postaraj się mocniej rozcierać i może rozjaśnij go sobie delikatnie z kremem zwykłym :)
farbi pięknie wymalowałaś oczko:wow:
Na każdym z tych zdjęciach jest ten sam podkład :D ogólnie wiele zależy od światła przy jakim robię zdjęcia.
sunny- pomysł fajny, ale niestety zmniejsza on trwałość podkładu, więc nie dla mnie, bo u mnie makijaż musi się trzymać co najmniej 10h
tusia- niestety tylko na zdjęciach takie rzeczy widać, a w lusterku nie :( więc dobrze, że można porównywać na zdjeciach i dopracowywać :)
milenka- kolorek podkadu jest bardzo jaśniutki (kość słoniowa AA), czyli też sądzę, że dobrze dobrany:) ale jak widać na każdej fotce wygląda inaczej :D
evelin- dziękuję :*
Dziękuję za komentarze dziewczyny:*
farbi sliczny makijaz:wow: a ta pierwsza fotka miodunio:love::love::love::love::love:
odrobine slonca --> mój mały wizaż
Wydłubię Ci te oczy :skacze: Bez kitu no niesamowity kolor, makijaż oczywiście też fajny, ale ten kolor oczu... :love:
hehe bede bronila moich oczu :P
naatajla Ty jestes dla mnie mistrzynią makijażu :) Robisz go perfekcyjnie :) nie moge sie napatrzec :)
wiecej zdjec makijazu na mój mały wizaż
Natalia świetny ten makijaż! :D
ja poprostu wymiękam jak oglądam te Twoje makijaże :)
kochane jestescie :*:*
ciesze sie ze Wam sie podoba :*
wow, Natalja zaczepisty...Zupelnie inaczej niz zawsze...
Drapiezny taki :)