no ombre super wygląda naprawde !!
Peewnie muszka pisz i sie umawiamy;)
Printable View
no ombre super wygląda naprawde !!
Peewnie muszka pisz i sie umawiamy;)
jak na razie zamówiłam ombre fioletowe i niebieskie, ale widzę że brązowe są pierwsze w kolejce przy nastepnym zamówieniu :D wyglądają rewelacyjnie. nawet sobie tego tak nie wyobrażałam :P
Zastanawiam się jak te rzęsy (ombre brąz) będą wyglądały do błękitnych oczu :) ?? Może obre niebieskie.
Pokażcie kochane jak macie takie wyraźne zdjęcie jak Pinoczetki, bądź poradźcie. Wam zaufam na słowo!!
agulusia pochwal się rzęskami. Zadowolona?
Ja jadę jutro na usługę zamienną i też będę miała po raz pierwszy z tym, że ja u początkującej. I też 1:1. Kilka aplikacji dziewczyna ma za sobą, nic nas gonić nie będzie, więc jestem pełna nadziei. Już się nie mogę doczekać :)
Uzupełnienie norek po 5 tyg. Wytrzymały dwutygodniowe pluskanie się w ciepłych krajach :P
http://i.pinger.pl/pgr16/e5639d48002155a85113db49
http://i2.pinger.pl/pgr106/2811253a001d742f5113db4c
http://i.pinger.pl/pgr233/3e20a2fc000e58695113db4f
Zuuzaneczka - robiłaś te norki 1:1 czy 2:1? Wyglądają delikatnie bardzo :)
Ladyss - robiłaś agulusi rzęski? Wyglądają przepięknie :D
Och, też bym chciała, najbliżej mam do Pinoczetki, ale jednak trzeba troszkę jechać.
Dziewczyny, czy któraś z Was wybiera się na targi do Poznania w kwietniu? Może jakieś spotkanko na żywo?
aaaa widac moj obtargany nos :leze:
rzeski super jestem bardzo zadowolona:) jeszcze sie nie przyzwyczailam do rzes i podgladania przez ludzi:P w poniedzialek mam ambitny plan zrobic sobie dol:D
przy uzypelnieniu bedzie trzeba w kacik walnac C :skacze: bo mi swiat troszke przeslaniaja kaciki i skupic wzroku nie moge :) ale tak to super
dzisiaj odemnie 3D
Dzień dobry :)
Jestem tu nowa :)
To są moje pierwsze rzęski, które zrobiłam na wczorajszym szkoleniu u edytakon :)
Załącznik 65648
Było SUPER :skacze:
Proszę nie bić za mocno ;)
Niestety nie zrobiłyśmy zdjęcia przed i od razu po zabiegu. Zdjęcie tel.
Pozdrawiam:)
agulusia.. szereg jak w wojsku :D
monia witaj :)
bombelku wyjscia nie ma, stac na bacznosc musi:skacze:
juz tyle roznych kombinacji przewalkowalysmy z klientka ze glowa mala, strasznie obwisaly w dol i smetne oczy robily i dzisiaj wreszcie uslyszalam wow :D
0,1 od zewnatrz C 9,12,13,12, B 12,11,10,9mm
0,15 B i C przemieszane kilka sztuk
Moje dzisiejsz ombre :)
oczko lewe chyba źle rozczesane ale dopiero teras to widze :)
Agulusia piękne rzęsiska-ja uwielbiam wojskową defiladę :P
agulusia - brawo! bardzo ładne, równe, gęste mniam :D klientka powinna byś super zadowolona
Kamzu- fajnie te kolorki widać :)
Monia - witamy:) ćwicz, klej, a będzie okej (nie czuję, że rymuję) :D
Agulusia piękne rzęski !! Defilada jak się patrzy. Teeeeż takie chcęęęę !!!
Twoje też są śliczne. Ladyss dobra robota !
Monia kolejna dobra rzęsiska sie rodzi :D Jak na pierwszy raz jestem pełna podziwu. Ślicznie!
Kamzu fajnie te ombre Twoje :) Widze jak niebieskie do błękitu wyglądają.
Zuzaneczka Prześliczne delikatne.. :)
Ja po wczorajszej wymiennej aplikacji. Mąż mi robił zdjęcia przed i mam straszne liche te moje ale jestem zadowolona. Później mi cyknie fotki :) Pani uczyła się żeby nie robić kącików :/ następnym razem na uzupełnieniu mi doklei :) i wybierzemy bardziej skręcone.
A poniżej moja praca. Ostatni raz kleiłam 0,25. Jak tego kleju się dużo nabiera ehh nawykałaczkowałam się jak nigdy:porazka:, ale chciała żebym założyła jej te, które ona sama zakłada swoim klientkom. Oczywiście każdy lubi co innego, mi osobiście bardziej podobają się cieńsze i gęstsze. Po szkoleniu u Pinoczetki będę ją namawiać :D
i oto efekt, przez ten ciężar nawet wyczesać nie można. Nigdy więcej 0,25. (pudełeczko i naklejka jak Evo) ale ten skręt :love:
Chętnie wysłucham porad jeżeli coś nie tak, to piszcie Kochane, cenię sobie bardzo Wasze rady.
Dawno mnie tu nie było.. ale powróciłam... Witam wszystkich:)
Moje ostatnie-wilgotne od płaczu. Oceńcie
agulusia,ale rowniusienkie:]tez bym sie za takie nie pogniewala:D
monia,hej:) niezle wyszlo jak na pierwszy raz:) cwicz ile wlezie
mucha,mnie tez na kursie babka radzila w kacikach wklejac tylko kilka rzesek bo przeszkadza ponoc...ale tak szczerze to bez kacikow nie ma tego pieknego zalotnego efektu..
Po pierwszych dwoch aplikacjach sciagalam dziewczyny nastepnego dnia na poprawke,bo mi samej cos nie pasowalo..
Zdjec swoich rzesek nie wkleje,dopoki nie wykleje kogos nowymi rzeskami i nowym klejem:)
Bo moje poprzednie prace mi samej sie nie podobaja...wychodza miernie w porownaniu z Waszymi...
Moje drugie rzęski :)
Rzęsy naturalne dość długie, ale niektóre bardzo cieniutkie.
Na dłuższe i mocniejsze wkleiłam 0,20 B 10 mm Silk Diamond, a na krótsze i cieńsze 0,15 B 10 mm Mink.
Z prawym okiem dużo się namęczyłam :( może na zdjęciu tak tego nie widać, ale sporo było rzęsek tj. wygiętych do zewnątrz :( i nie wszystkie udało mi się naprostować...
No i mogłam je trochę bardziej wyczesać... ale człowiek uczy się na błędach ;)
Załącznik 65735
Załącznik 65736
Miało być naturalnie :)
Nauczysz sie:) wszystko przed Toba i przede mna zreszta tez;)
Mucha cudne robisz te rzęski :ok:
Aparatka też bałam się wstawiać zdjęcie, bo tutaj są same PRZEŚLICZNE rzęsy i nie chciałam psuć galerii ;) ;) ;) ale stwierdziłam, że kto lepiej doradzi co poprawić itp. jak nie forumowiczki :*
Nie ma co się bać ;)
Silki Evo 0,15 :)
Monia bardzo dziękuję :* Twoje drugie ładne delikatne i czyste :)
Nie mam "Dziękuję" ciekawe dlaczego ? nie doczytałam jeszcze :(
aparatka chwal się chwal
Ladyss - WOW :wow: :wow: :wow:
Piękne rzęsy :) A jakich długości użyłaś?
ladyss,slicznie wyglada...tez podlaczam sie z pytaniem o rodzaj i dlugosc rzes
ladyss.. śliczne ;)
A niech tam...skoro sie odwazylyscie,to tez pokaze...
Moja czwarta aplikacja,jeszcze przed dolaczeniem na forum,dlatego takie zdjecia...
Metoda 1:1
Rzesy Ongles sypane 0,20 rozm 8,9,10 i 9,skret C
Gdybym mala teraz je robic,to wymieszalabym z cienszymi i skretem b...
Nastepnym razem na pewno sprobuje:)
Prosze nie bic zbyt mocno;)
Aparatka - jak dla mnie bardzo ładne :) :ok: :)
aparatka, mi się podoba właśnie ten skręt C do tych oczu.
O i jeszcze ostatnia aplikacje moge wstawic,niestety robiona telefonem,bo baterii w aparacie mi zabraklo...przez jakosc moze sie wydawac,ze sklejone czy cos,ale nie byly;)
Dziewczyna miala duze i lekko wylupiaste oczy:huh: i nie mialam pojecia jakie rzesy jej dobrac...
Mialam wtedy tylko grubosc 0,20,wykleilam skretem C ( tez tylko taki mialam),ale dalam dlugosc 8 i 9
A ja ostatnio w ogóle zdjęć nie robię ale dzis udało mi się uchwycić takie dzisiejsze 3:1 :)
Ale gescioszki:) ladne
Zen ! super:)
aparatka.. pierwsze ok ;) na drugich zdjęciach nic nie widać :(
a to moje.. 2:1
9,11,12,11,9 ;)
skręt b..
muszę kupić sobie skręt c do 2:1 bo nie mam :wstydek:
Nastepne gescioszki:)
Kiedy no kiedy tez bedzie mi tak ladnie wychodzic:blink:
a kleisz 2:1 ? :)
Nie potrafie,mam tylko kurs z 1:1...
Szczeka mi opada jak widze tu fotki z rzeskami w idealnym szeregu i rowniutenkim marginesiku przy powiece^_^
Wiele godzin pracy,praktyki i wprawiona reka...
Musze sie brac ostro do roboty
Dziewczyny świetne prace, nie mogę się napatrzeć. Ja dopiero zaczynam raczkować w tym temacie, ale mam nadzieje ze w niedalekiej przyszłości też mi sie uda zrobić rzęski tak by być w 100% zadowolona z wykonanej pracy :)
Obiecałam wkleić to wklejam, to rzęsy które mam na sobie. Koleżanka początkująca, ;) ale z tych moich mizerotek to ledwo się da coś wycisnąć. :)
Pinoczetka będziesz miała pogląd na moje smutne oczy, liczę na firankę :cwaniak2::skacze:
bombelkowa jakieeeee śliczne, jak ja bym chciała takie gęścioszki:ok::brawa:
Zen takie rzęski to na prawdę siódme niebo mmmm:love:
Ladyss bossssskie !!!!!!
jak kolezanka poczatkujaca to bardzo ladnie zrobila:ok: rowniutko nic nie sterczy i straszy, jest ok:D
fruta witaj :D