Renatka pazurki super :)
Printable View
Renatka pazurki super :)
emilka piękne:wow:
belunia boska wstawka:woot:
renatka śliczne!!
Belunia wspaniałe frenchyki :love: te fioletowo-żółte kwiatuszki są rewelacyjne!
Renatka tak drapieżnie :)
żelowy frenchyk....przełamałam sie i zawziełam i zaczynam znowu przygodę z żelem :) ale mojego koffanego akrylu nigdy nie zastąpi-on zawsze będzie na 1 miejscu hehe :D
Załącznik 38322
Renatka Cuuudo ! :szczena:
Emilka Jak zwykle słodkie :love:
Renatka bardzo ładne :ok:
Emilko żel czy akryl i tak pięknie :ok:
Renatka - skromnie, ale jednak z pazurem :P Fajnie :D
Emilia - kolejny perfekcyjny french, czy akryl, czy żel, nieważne, Tobie wychodzi idealnie i jedno i drugie :ok: SUPER!!!!!
renatka1717 fajny frenczyk:)
Emilia B. super skromniak:)
Renatko - śliczne pazurki :)
Emilka - piękny ten żelowy frenchyk :D
Renatko, Emilio piekne frenczyki :love:
a to mój dzisiejszy króciutki
paula99996 bardzo ładny french.:ok:
paula śliczny drobiazg:kwiatek:
paula99996 podziwiam bo ja zawsze ma problem z cieniusienkim frenczykiem by kazdy pazurek zrobic tak samo :) a co to za biel?
Nareszcie mam pazurki, moje pierwsze po 2 miesięcznej przerwie, płytka zregenerowana, znaczy się odrosła :Pwięc tworzę dalej :D Tylko jak tu te moje wypociny pokazać przy Waszych ideałach :placz:
No dobra, najwyżej się pośmiejecie :skacze:
A i jeszcze naturalki zażelowane easy off'em z alle;)
Kasiulka nie przesadzaj ,bardzo ładne są :ok:
Ksiulka bardzo fajne:ok:
kasiulka81 ale masz piękne pazuraski :)
naturalki tez fajne :)
Tak dużo tych waszych frenczy ze nie sposób wymieniac każdej z osobna więć piszę że wszystkie są przepiękne:ok:
Ja ostatnio dawno nic nie dodawałam więc dzisiaj wstawię kilka frenczy.Może się komuś spodobaj,a;)
edit - wszystkie cudne :D ale migdałki najbardziej mi się podobają :)
zołzella ja zbudowałam cały pazurek akrylem cover a na koniec przed warstwą nabłyszczającą namalowałam paseczek białym żelem - dlatego taka biel bije po oczach :D
---------- Dodano o godzinie 23:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:03 ----------
edit7715 piękny frenchyk a szczególnie migdałki mistrzostwo świata!!!! Ja też bym chciała takie robić bo migdałek to w moim wykonaniu masakra :(
Edyta przesliczne frenczyki :) ten ostatni bardzo ciekawy :)
kasiulka81 bardzo ładne pazureczki:ok:
edit7715 przepiękne, super secik:D.
edit7715 migdałki piękne :kwiatek:
no ja wąłsnie pytam co to za żelik do frencza masz :D
---------- Dodano o godzinie 08:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:48 ----------
edit7715 sliczne wszystkie :)
ja mam żel z nail design