Zosia ogryzki wyszły super:) bardzo mi się podoba ta delikatna stylizacja
Printable View
Zosia ogryzki wyszły super:) bardzo mi się podoba ta delikatna stylizacja
Dziewczyny to moje pierwsze na sobie pazurki kolorowe bardziej do szpica nie chciałam bardzo do spzica, bo bałam się, że małego podrapie. jak to mi wyszlo? jak wyszły kwiatki akrylowe? prosze o rady ;)
kasiu, moze troche tego za duzo, ale ogolnie to mi sie podobaja sa przeurocze, z budowa chyab ok, nie znam sie az na tyle ale mi sie bardzo podobaja;) kwiatki tez niczego sobie lae ogolnie ja osobiscie bym z czegos zrezygnowala, no ale przeciez to Twoje pazurki i najwazniejsze zeby Tobie sie podobaly:) takie cukiereczki, mniam;)
Kasiu ładne kwiatki i kolorek pazurków, co do kształtu yo wydaje mi się że niektóre paluszki to migdały a niektóre owale ci wyszły ale moge się mylic...
dawno nic nie dodawałam :) wiec prosze , troche za duzo słoneczka- kiepskie zdjęcie :(
http://republika.pl/blog_at_4521823/...r/tygrysek.jpg
Stefcia bardzo ładne :kwiatek:
Stefcia śliczne :P
A co do Kasi to hoho jak na 1 raz to rewelacja dla mnie :D
dziekuje dziekuje ;* bede cwiczyc nad kształtem ;)
stefcia92 - bardzo fajne pazurki jak i ich zdobienie:]
o takie o
Evelyn -"takie o":aty::aty: :P:P super!
evelyn fajne te krociaki:)
Bałdzo fajne :P
patrzcie co znalazlam dzisiaj w moich zbiorach... zapomnialam zupelnie ... okropne mi wyszly te rysunki :haha: Załącznik 46912
i takie normalne zeloweczki Załącznik 46913
asiek pie:love:kne
piękne pazurki :)
asiek paryż bomba :)
zosia_29 cudne te twoje :) jaki masz nabłyszczacz?
Asia wieżyczki superanckie są
a ja takie robiłam
Załącznik 46916Załącznik 46917Załącznik 46918Załącznik 46919Załącznik 46920Załącznik 46921
meg twoje prace przyprawiaja mnie o zeza, conajmniej albo jakiegos oczoplonsu, masakra przecudowne!!
meg extra,extra,extra,extra,extra,extra,extra,extra,ex tra!!!:slina::slina::slina::slina::slina::slina::s lina:no koniec swiata! ja chce takie z ta zaaabaaaa :D
Meg, cudne pazurki:love::love::love:
Meg, do licha :o:szczena:
Szacuneczek w Twoja strone za wykonanie takich cudeniek :) :love:
meg powaliłaś mnie swoimi pacami,nie przeładowanie i takie gustowne cudoooooooo
MEG bomba!!
madzia cudenka nam tu pokazalas!:love:
Meg ta żabka jest świetna!! Brawo!!