z tym sie zgodze to trzecie lub czwarte wogole nadajace sie do pokazania , ale cieszy mnie kazdy pozytywny komentarz , ten tez uwazam za pozytywny bo to zawsze sie liczy jak ktos zwraca uwage na bledy bo mozna je wtedy poprawic :ok:
Printable View
z tym sie zgodze to trzecie lub czwarte wogole nadajace sie do pokazania , ale cieszy mnie kazdy pozytywny komentarz , ten tez uwazam za pozytywny bo to zawsze sie liczy jak ktos zwraca uwage na bledy bo mozna je wtedy poprawic :ok:
ja tak samo uwazam. trenuj trenuj trenuj a za kazdym razem bedzie lepiej :)
no takie mam wrazenie ze bedzie lepiej bo pierwsze polamaly sie na drugi dzien , a kazde nastepne byly lepsze , to fajne zajecie i mam radoszke z tego , milego dnia dzewczyny zycze
Nigeria będzie Ci trochę łatwiej jak będziesz przeglądać zdjęcia z pazurkami innych dziewczyn:) tylko skup się na kształcie:) będziesz później łatwiej wychwytywać swoje błędy podczas pracy:)
Mamusi pazurki bordowe.
dizzzy ale piekne takie naturalne;)
dizzzy sliczne :)
Dziękuję bardzo :)
Daria piękne kwiatki:)
dizzzy bardzo ładnie:) śliczny kolorek:)
Dzięki dziewczyny ;) cieszę się że się podobają.
śliczne
Fajne kwiatki :)
dizzy śliczny kolorek, kwiatuszki też bardzo ładne :) super^_^
Jeszcze raz ślicznie dziękuję :)
a to moje dzisiejsze wykonanie :) zel na naturalkach i lakier :)
Drapi bardzo ładnie się prezentują te pazurki :)
Chciałam jeszcze dopytać, co to za lakier?? Moja Mama uwielbia czerwienie i szukam dla Niej właśnie takiego bordowego i nigdzie nie mogę znaleźć...
Drapipiekny kolorek
yyyyy to jest inglot nr 924 :)
a ja dziś takie wykombinowałam...1-e pazurki naturalki prócz kciuka...
2-e naturalki
trzecie badziewiaczki to tips...ale mi kupy wyszły:/:
a tutaj moje fioletki
Załącznik 47082
Evelyn nie wymyslaj, ze te ostatie to kupy...Sa bardzo ladne, jak te dwa pierwsze :) Choc te pierwsze ciut za duze kwiatuszki maja do pazurka :)
Asiu, eleganckie..Piekne kolorki :love:
asiek ja tu tymi różowymi chciałam zaświecić i myślałam, że może kwiatki poznacie z konkursowej starej pracy..., a ty wzięłaś i mnie zakasowałaś... ja się tak nie bawię;(
śliczne fioleciaczki:kwiatek:
rudi. wiem, ale tak klientek sę za-życzyył:D
evelyn a mi sie podobaja :D