rudi i tak bywa, wszystkim nie dogodzisz , nie przejmuj się :*
Printable View
rudi i tak bywa, wszystkim nie dogodzisz , nie przejmuj się :*
babsztyl glupi
Rudi nie ma co sie przejmowac takimi :) najwazniejsze, ze podoba sie wiekoszosci innych Twoich klientek :)
wedlug mnie odwalilas kawal dobrej roboty z tymi paznokciami :) a tamta kobieta to jakis wybryk z bezgusciem :P
przepraszam za moja długa nieobecnośc ale jak wiecie miałam grubawą awarie komputera:(
juz dodaje zdjęcia oto moje zmasakrowane pazury...
http://images36.fotosik.pl/151/7a3e92f9c3d03e7amed.jpg
http://images46.fotosik.pl/263/fdb27a8e683f6c88med.jpg
woszczurku bardzo ładnie :) tylko te kwiatki takie jakoś mało widoczne, ale wykonanie rewelacyjne :)
bo zwróc uwagę że sa na prawie linii włosa i sa wtopione:D
Woszczurku bardzo ladne pazurki
różnica bardzo duża i dłoń od razu piękniejsza :)
Woszczurku, jak zwykle bardzo ladnie.
woszczurku piękne pastelowe kolory;)
super frenczyk :)
ślicznie Woszczurku;)
woszczurku piekna metamorfoza - śliczne pazurki:)
Woszczurku prześlicznie :)
dzięki za dobre słowo dobre kobiety:)
to chyba rzecz gustu,niektore laski maja takie wymagania ze az sie robic nie chce, takie paszczury wychodza.a im sie podobaja:(
no tak a o gustach się nie dyskutuje. Ja mam taką jedną której wystarczy mleczny tips zalany mlecznym żelem i nic poza tym nawet sunblockera nie chce...
to jeszcze nie jest tak zle,bo dalej mozesz robic po swojemu,ale jak ci powie ze ona nie chce krzywizn chce zeby byl palski to jest dopiero
a no takie to też sa ale co zrobic klient nasz pan, ja mam taka jedna która chce wrencha rowniutkiego od linijki, nie cierpi uśmiechów...
jak mi sie trafia taka to mowie ze nie wykonam uslugi,niech idzie gdzie indziej
no tak bo jak potem sie zapytaja gdzie zrobila to opinia juz sie sama wyrabia:) mi jedna powiedzial ze mam zalac jej skorki, bo skorki sie jej nie podobaja:)
hahaha dobre :D
To ja przedstawię moją dzisiejsza metamorfozę :)
pazurki problematyczne -bardzo krótka płytka i obgryzione aż do bólu, poszarpane skórki. Kciuki miały długość jak połowa wskazującego. Bardzo bolące i delikatne. Ale nie ma tego czego nie dałoby się naprawić :)
pazurki bardzo delikatne ale wykonane doskonale :)