stary, ok 2-3 tyg.
Printable View
stary, ok 2-3 tyg.
niezłe odrosty.. :)
ja usuwam żel do pierwszej warstwy, żeby nie uszkodzić naturalnej płytki, po odtłuszczeniu nakładam nowe warstwy żelu i tworze nowe wzory
Ja tez tak robie, piluje do pierwszej, wyrownuje gdzie tam powietrze mi sie wdarlo i nakladam nowa mase :)
Moim zdaniem im dluzszy odrost tym bezpieczniej dla pazura i skorek :)
a to mój odrost ok 3 tyg. ;)
Załącznik 40516
Załącznik 40517
Piękny odrościk idealny ! ale jaki kwiat :o szok
:love:
No, odrost jak odrost, ale jakie piękne paznokcie ! i frencz i kształt a kwiat to już w ogóle miodzio :D
chyba troszke jednak przesadzacie ;)
dziękuje kochane jestescie ;)
A idz Ty skromna jedna, nikt tu nie przesadza :D
Kaniusia ja chętnie bym z takim odrostem pochodziła :D
Kaniusia a ja tez twierdze, ze odrost jest :ok:
Nie moge sie napatrzec na ten ksztal i ta linie usmiechu ^_^
widze ze nie jestem sama.. tez sie zachwycam frenchem, kształtem i kwiatem :slina:
kurcze ja po tygodniu mam taki odrost jak na zdjęciu kaniusi :D na dokładkę takie same tylko bez kwiatka :)
ale moje są dojechane piłowaniem :D
ja mam juz miesiac pazury a moj odrost jest moze na 2mm a nawet i nie.
a mnie jak na złość ;) nie mam tipsów to nie chcą rosnąc w ogóle, jak tylko sobie zrobię pazury to rosną jak oszalałe, co dwa tygodnie muszę odnowę robić :D
Ja po 2 tygodniach mam takie odrosty, że głowa mała:wow:
moje odrosty:) ok .5 tyg.
chyba nigdy nie miałam paznokci 5 tygodni bez robienia :D mi po 2 tygodniach sie albo zapowietrzają albo sie jakiś złamie , albo najczęściej jestem znudzona i musze zmienić wzorek :D
gośka piękne odrosty szok jak można uchować taki odrost,piękne :)
goska197512 wow :wow: piękny odroscik :]
Goska niezly odroscik!:wow:Mi by sie nie udlao takiego odrosciku wychodowac...Zaraz musze miec nowe bo mi sie nudza :P
Piękne odrościki dziewczyny:} w moim przypadku nie do wykonania:> bo za szybko się nudzę tym co mam na pazurach:}
Wszystkie odrosty imponujące, ale Kaniusia 0 Twoje pazurki są idealne, sadze, że klientki są zadowolone, widać taką perfekcję. jak dla mnie najważniejsze jest jak stylistka robi frencza, a Twój wymiata:ok:
odrościk ok.3 tyg.
http://images40.fotosik.pl/837/82896248899f616fm.jpg