-
Odp: Wyjatkowe dziewięć miesięcy czyli FORUMKOWY KLUB CIĄŻOWY ; )
Majka wiedziałam , że będzie dobrze :] Ach te nasze foszki jeszcze nienarodzonych dzieci :P hi hi hi To za trzy tygodnie powitamy nowego dzidziusia forumkowego ;) Moja kuzynka urodziła na dniach i mówi do mnie: " oj jak ja bym chciała jeszcze mieć ten wielgachny brzuszek, przynajmniej chwile spokoju miałabym ;P ha ha ha "
-
hah tak zle i tak niedobrze...
początkujace ciezarowy zazdroszcza tym ku koncowi bo przeciez maluszek bedzie zaraz... te co urodza zazdroszczą tyum w ciazy bo ciaza to najpiekniejszy okres! co tam zgaga co tam wymioty i kopanie po żolądku! teraz to dopieropieklo jest:D
hahahaha ale i tak jakby przyszlo co do czego to zadna by sie nie zamienila:P
-
Maja cieszę się że wszystko ok :) trzymaj się cieplutko w jednym kawałku jak najdłużej:) ja też mam momentami chwile strachu żeby jechać do szpitala bo szczególnie wieczorem mam mocne skurcze i bóle brzucha i tak jak by się zaczynało bo czuję że maleństwo naciska główką od środka aż mi momentami łzy płynął z bólu :) ale musze wytrzymać jak najdłużej w jednym kawałku. Mam pytanko czy macie skurcze nóg w nocy?? bo ja aż ostatniej nocy to obudziłąm męża żeby mi rozmasował bo sama juz sobie nie mogłam poradzić :( i całe szczęście przeszło:) a cały czas biorę kalipoz ( potas ) więc nie powinno być a tu taka niespodzianka :(
pozdrawiam wszystkie ciężąróweczki:)
-
Dziekuje Myszko. Ja tez mialam skurcze, ale bardzo krotko. Polozna kazala mi pic magnez i czesto cwiczyc samymi stopami:) I powiem szczerze, ze nie mam z tym juz zadnego problemu:) A wiec moze sprobuj i Tobie pomoze.
Wiecie co tak sie napatrzymam na te malenstwa w szpitalu, ze az mi sie plakac chcialo, ze nie mam swojej corc przy sobie. Pomimo tego, ze sie nasluchalam tych kobiet to wiem, ze dam rade. Oby tylko juz miec mala przy sobie:)
-
ja mam skurcze i bez ciąży i dobrze działa 0,5 litra wody przed snem:)
-
myszaaa rzodkiewke jedz :D hehe ja wlasnie pochlonełam peczek rzodkiewek :D hyhy a co do skurczow to ja poki co ich nie mam ... ale za to doskwiera mi zespół cieśni nadgarstka ... i w nocy jest masakra :/
-
mysza-ja mam straszne skurcze lydek, nawet stopy i sie tez zadzylo palcy u nog. mam nadzieje ze po porodzie przejdzie-bralam magnez i nic mi nie pomagalo.
basia-a co to zespol cisnienia nadgarstka?
-
Moja sesja jeszcze nie gotowa, ale udalo sie zdobyc chociaz jedno zdjecie:) jeszcze takie nie gotowe:)
-
ale super :skacze: czekamy na reszte Kochana :ok:
-
Cytat:
Napisał
rudi80
basia-a co to zespol cisnienia nadgarstka?
zespol cieśni nadgarstka ;) http://pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3...Bni_nadgarstka
-
z miłą chęcią zobaczę więcej tych fotek z sesji ;) ślicznie !
-
no mi kumpela zaproponowala ze za darmo mi zrobi fajna sesje z brzuszkiem :D
fotograf amator :D hah tak wiec jak urosniemy to pojdziemy w twoje slady Maju :D
piekne zdjecie :D
-
jak tam "beczułeczki" Kochane się czujecie ??
ja nawet nawet choć jak patrzę na suwaczek to nadal uwierzyć nie mogę, że tak mało czasu zostało :wow:
-
Kamilka Ty juz prawie jedną nogą jesteś na porodówce :D :skacze:
-
U mnie mala szaleje:) na szczescie. Ale cos mi sie nie wydaje, ze dam rade wytrzymac te trzy tygodnie. Cos za bardzo sie pcha i raczej nic nie jestem w stanie zrobic. Od rana jakies skorcze, ale mam nadzieje, ze przejda:) chociaz jeszcze z tydzien musze byc w dwupaczku:)
-
Majka super zdjęcie :) ja już sie dowiedziałam że w Zielonej Górze zrobia mi sesje, za każde zdjęcie 35zł-nie wiem czy to dużo...? Bo mamy kolegę dobrego fotografa, ale przed kolega się nie rozbiorę-O NIE!
Ja dzisiaj na 16.15 idę do lekarza :D kręcić film małemu w 4D ha ha ha :D już nie mogę się doczekać :)
-
Ja dzisiaj na 16.15 idę do lekarza :D kręcić film małemu w 4D ha ha ha :D już nie mogę się doczekać :)[/quote]
ale bajer z tym filmem :o a ile to kosztuje? :D
---------- Dodano o godzinie 10:25 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:23 ----------
Cytat:
Napisał
majkarodzik
U mnie mala szaleje:) na szczescie. Ale cos mi sie nie wydaje, ze dam rade wytrzymac te trzy tygodnie. Cos za bardzo sie pcha i raczej nic nie jestem w stanie zrobic. Od rana jakies skorcze, ale mam nadzieje, ze przejda:) chociaz jeszcze z tydzien musze byc w dwupaczku:)
też już jedną nogą na porodówce :D
ale macie fajnieeeeeeeeeeeeee
-
Natka nie mam pojęcia ile to kosztuję, dzisiaj się okaże :D
-
Majka dasz radę :good:
Chanti super - czekamy na fotki :D
Natka czy ja wiem czy tak fajnie :P fajne to jest bobo malutkie :P gorzej z pieluszyskami :D
-
Chanti to napisz pozniej jak bylo i jak to wyglada :)
Kamilka no wiem ze bobo malutkie fajowe ale te pieluszki hahah:P ale i tak macie fajnieeee :skacze:
-
heheh ino musze chyba zrobić konkurs na najlepszy pomysł pt "Jak przemycić pazurkowy kufer do szpitala??" :skacze::skacze:
-
hahah zrob promocje dla pielegrnairek i od razu Cie wpuszczą z kufrem ;p
-
jesli chodzi o sesje zdjęciowe to polecam dziewczyne z Czestochowy ... Olga Krakowska ... pozniej wstawie jej stronke ;) teraz obiad mezusiowi dokonczyc musze :D czuje sie dzisiaj nawet ok ;) jutro dentysta a po jutrze ginekolog :)
---------- Dodano o godzinie 16:26 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:48 ----------
www.olgakrakowska.pl
systarczy wybrac zakladke portfolio --> studio ... i tam znajdziecie piękne zdjęcia kobietek w ciąży :)
-
Piekne sa te sesje, tylko skad oni biora te ceny. My chcielismy zrobic sobie taka profesjonalna sesje, ludzie naprawde maja o tym pojecie. Ale jak poszlismy dowiedziec sie o cene to jakas masakra 1200zl za sesje. Za kazdy plik zdjecia 20 zl. i troche mi sie to malo oplacalo. Zebym ja swoje zdjecia jeszcze musiala wykupowac. Morawski Studio niestety ze wzgledu na cene zrezygnowalismy.
-
z tego co sie orientuje ta laseczka ktorej strone podałam bierze dużo mniej . ale zeby nie wprowadzać w blad wyslalam maila do niej i mam nadzieje ze jeszcze dzisiaj albo jutro wam podam .