Miała rację, zresztą Ona zawsze mądre rzeczy mówi :P :piatka:
Printable View
dyplomiki są słodziutkie :)
sliczneeee :)
seqoya to moja lewa ręka a mała prawa :)
h<ahaha a emilka srodek (3 reka ahahahha)najwazniejsza hihihi
:wow: :minka:
:*:*:*Chcialam serdecznie podziekowac za dyplomik,jest bardzo ladny:)Troche mnie rozweselil bo mam dola a wczoraj mnie na necie nie bylo wiec dlatego dzisiaj pisze.:*:*
a dlugo by pisac a do pracy musze bie,w skrucie w pracy kazali mi sciagnac paznokcie!!!!!I niewiem co dalej zobacze jak wroce co mi powiedza:(Jak nie bede mogla miec to nie bede miala jak cwiczyc,a jak nie bede cwiczyc to nie bedzie wiecej pazurkow,buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nie martw sie :* napewno jakoś wszystko sie wyjaśni :* :* tylko uśmiechnij sie ładnie do szefa albo szefowej :) a gdzie pracujesz?
Do deb....sie nie bede usmiechac,pracuje w szpitalu sprzatam,dwa lata zawsze w rekawiczkach i wymislili nagle przepisy bo bakterie sie roznosci ja nie pielegniarka.Nie dotykam pacjetow!!!I caly czas mam rekawiczki!!!Ale gadaj debila!!!Niestety wiekszosc anglikow to gamonie.A po wizycie w toalecie nawet rak nie myja i ida do pacjeta,oczywiscie nie wszyscy!!!Oj wiecej nie pisze bo zaraz zaczne tu lacina rzucac a pozatym to nie temat o konkursie.
Jade współczuję :( Ja mam klientkę ze szpitala i też każe sobie robić krótkie i jak najbardziej naturalne kolory by nie było widać z pod rękawiczek
:glaszcze: będzie dobrze jade
Ale dla mnie to jest chore,no owszem jezeli bym miala stycznosc z pacjetem (staram sie o prace jako pomoc pielegniarki)ale juz chyba mi sie odechcialo tej pracy i tego szpitala!!Plus jest taki ze zamiast sobie robic wkoncu wezme sie za pazurki na kurs!!!Ale i tak niemam narazie checi:)
ano niestety sa pewne standardy ktorych sie niektore instytucje musza trzymac... nawet jesli chodzi tu o salowe... ja np.tez nie moge na sobie cwiczyc bo pracuje w mc donald'sie i u nas nawet dlugos pazurka nie moze przekraczac opuszka... nie mozamy miec pomalowanych lakierem a nawet o odzywce mozemy pomazyc ... ale jade nie doluj sie napewno znajdziesz jakies rozwiazanie ... glowka do gory bo napewno bedzie dobrze ;)
No to niewiem co to za szpital.Ja mam znajoma ktora wlasnie pracuje juz kupe lat jako salowa i ma zawsze ladnie pomalowane pazurki.
dziękuję za dyplomik ;)
Ja też ślicznie dziękuję :*za dyplomik :kwiatek:
dziękowac za dyplomik :D już sobie nawet wydrukowałam :D slicznie wygląda :)
wróciła nasza zguba :P
ciesze się że się podoba :)
:skacze:
Spoźnione ale szczere gratulacje dziewczyny, wszystkie pazurki są super