mam nadzieje:P :) jestem z Zielonej Góry :):skacze:
Printable View
mam nadzieje:P :) jestem z Zielonej Góry :):skacze:
no to masz tu troche osob z twojego miasta ;)
ooo a kto jest jeszcze z zg??:P przyznawac sie :)
Drapi ja jestem z Zielonej G.
dobra kończymy ten piękny offtop, który zreszta sama zaczelam, kobitki z zielonej góry łączcie sie na pw :D:D:D:D
Drapi bardzo ładnie wyszły ;)
moje pierwsze edzie w końcu sie odważyłam nie jestem jeszcze trochę niedociągnięć jest ale mi się już podobają za 2 razem wyjdą lepiej a jak wam sie podobają :D
Juz skomentowałam.. jestem pod ogromnym wrazeniem.. mam nadzieje ze jestes z siebie dumna :) !!
pieknie!!!:brawa:
Korcia pochwale raz jeszcze - śliczne!! :ok::ok:
korcia :ok:sliczne :)
korcia naprawde udane! Moge sie rzyczepic najbardziej do niedociagniec na liniach usmiechu. tak poza tym bardzo porządne:)
jejku dziewczyny bardzo dziękuje za miłe słowa nie spodziewałam sie :D no linia uśmiechu też mnie męczy bo tak sie starałam i kicha wyszła ale następne powinny być juz dobrze zrobione teraz klepie prawa rękę to jest masakryczne wypiłowanie tego kancika och ale dam rade hehe:D
Korcia, jak na pierwszy raz super. :)
korcia ,mi się podobaja bardzo,ja tez muszę sie wreszcie odważyc na edzia :)
korcia wyszły ładniutko;]
korcia daszek rewelacyjny jedynie bym jeszcze podpilowala aby byly bardziej szpicowate nie takie okrągle na koncu :)
korcia wyszły świetnie :)
korcia bardzo ładne :D zdolna bestyjka z Ciebie:*
ja celowo nie robiłam takich bardzo do szpica bo moje dziecko potem mi mówi ze pazurki ja kują ale bardzo dziękuje za porady i miłe słowa wiecie jak zachecic do dalszych prób hehe
korcia fajniutkie pazurki, super kwiatuszek, i daszek jest też
Korcia, mi tez sie bardzo podobaja, pierwszy raz??? Az strach pomyslec co bedziesz wyprawiac za kolejnymi razami. Gratuluje
dzisiejsze edge....jak ja ich dawno nie robiłam :D widzę trochę (nawet więcej jak trochę) niedociągnięć :wstydek: muszę sobie poprzypominać i już wiem co na dniach zrobię na swoich pazurach hehe :tuptup:
Załącznik 33573Załącznik 33574
Korcia super jak to Twoje pierwsze
Emilia bardzo suptelne, śliczne skromniaczki
Korcia jak na pierwszy raz to wyszły bardzo ladne
Emilka tez super:-)
---------- Dodano o godzinie 15:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:40 ----------
ja musze sie zabrac za zrobienie sobie edzi bo mnie juz skreca ze ich nie mam jak tak patrze na wasze:-) ale musze czekac na dostawe towaru:-)hihi