popieram Asię w każdym słowie:) do-ba-ni!! odradzam!! nawet do mieszania z masą i brokatem sie nie nadają, bo są bardzo "miękkie" i poprosty odchodzą od paznokcia ja zimna plastelina...
Printable View
popieram Asię w każdym słowie:) do-ba-ni!! odradzam!! nawet do mieszania z masą i brokatem sie nie nadają, bo są bardzo "miękkie" i poprosty odchodzą od paznokcia ja zimna plastelina...
a ja kupiłam taką sukienke na wesele (granatowa) :D do tego czarne butki z kokardką i czarna torebka kopertówka, czarne duuuuże kolczyki... jak myślicie jakie paznokcie do tego?
Załącznik 9567
to znaczyz tym brokatem to chodzilo mi o brokat przezroczysty mieniący sie na złoto lub srebrno... wiesz chyba o co mi chodzi, o taki opalizujący, czy jak mu tam:)
a co myslicie o klasycznym frenchu i granatowe cyrkonie?
może być... żeby wiesz, żeby za bardzo przepychu nie było bo to juz tandetnie wygląda, jak wszystko cienmne, suknia z kwaitkami, buty z kokardą i jeszcze pazury w kosmos...
moim zdaniem z p;azurami jest jak z makijażem: jak nawalisz tapete wszędzie to nieładnie to wygląda:
albo mocno oczy, a usta potraktowac delikatnym błyszczykiem
albo oczy delikatnie, ale usta podkreślić mocniejszym kolorem
:)
dziekuje :* (czemu tu nie ma tych przycisków? :[)
zobacze jeszcze czy bede miala czas jakies wymodzic, ale paznokcie tez myslalam takie dalikatne, 3 cyrkonie na serdeczny i duży palec..
---------- Dodano o godzinie 14:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:05 ----------
szpila tylko nie czerwony! nienawidze tego koloru :P:P:P
Teraz kupiłam sobie liquid i kieliszek :P
L&L NACZYNKO POJEMNIK KRYSZTAŁ DO LIQUID (738840456) - Aukcje internetowe Allegro
Tenne * LIQUID do akrylu OPTIMUM SCULPTING * 100ml (755747637) - Aukcje internetowe Allegro
mam nowy taki sam tylko od kogoś innego, bałam się że jednak będzie parować, ale nie, stoi jak stał nic nie pachnie :)
ooooooo, to chyba dobrze wybrałam :D:skacze:
ja nie musze wogole brac pomyslalm ze jest okazja i moze jakas rzecz maja dobra
własnie wrócilam z targow , które byly w Gdańsku ,a to tam kupilam;)
na allegro Szpilko;):P
nowa pościel, dopiero zamówiona. dla gości, bo na naszą kołdrę za mała, ale okropnie mi się spodobała:)
Załącznik 9619
właśnie przyszły mi akrylki ;P Badziew zdjęcie bo komórką i jeszcze okna zasłonięte moimi zielonymi żaluzjami stad ten kolor :D
Ja właśnie skończyłam robić zamówionko u dobrej rady. Duży gesty builder, pilniczki, summerki, pyłek złoty :love:, stempelek ze zdrapką ( gdzieś mi się zawieruszył stary podczas przeprowadzki :() i płytkę do kompletu;)
I oczywiście już chciałabym miec te paczuszke:):):)
Butki bardzo ładne Miminko, ja bardzo takie lubie i też ostatnio kupiłam szaro-czarne.:)
botki siuper, rewelacje waśnie czegoś takiego ostatnio szukałam
zestaw akrylowy tez niczego sobie, teraz tylko z niecierpliwością czekamy na cuda jakie przy jego użytku stworzysz,
a ja kupiłam wczoraj tusz z isadory i jestem zła bo wzięłam i kupiłam nie ten co trzeba, wrrrr
a ja nabrałam ochoty ostatnio na trampki na obcasie:)