haha:D:d dobre jestesmy:D ja tez wole naturalne dlatego wracam do nich...glupia bylam, ze je pofarbowałam, o!
Printable View
haha:D:d dobre jestesmy:D ja tez wole naturalne dlatego wracam do nich...glupia bylam, ze je pofarbowałam, o!
Mi tam zazwyczaj wszyscy dają z 18 lat :D
Ja ostatnio miałam zajawkę na rude włosy ale narazie przystopować trochę muszę:)
dziewczyny rudy nigdy nie wyjdzie z mody ;) tak ze czy za rok czy za dwa sie zafarbujecie to bedzie super ;) :kwiatek:
Dziewczyny- wiele tych zdjęć, które powklejałyście z długimi włosami są to fotki osób z przedłużonymi włosami... Wiem coś o tym, bo siedziałam w tym długo i "intensywnie"...
A ja Wam pokażę moje fryurki:) a teraz mam naturalny kolor ciemny blond, jestem 20 kg grubsza;p no i mam wlosy troszke za ramiona;) ale właśnie wzięłam sie w garść;p
Załącznik 32908
Załącznik 32909
Załącznik 32910
a to mua:) na pierwszym rudzielec z przed trzech lat,na drugim naturalny kolor,a na trzecim obecny.:)
katherinne - super wloski, ale wedlug mnie w ciemnych Ci bylo suuuper;)
joystynka:o jak dla mnie rudy zwycuężył;)piekne wlosy;]
dziękuję rudzielcu...juz długo nic nie zmieniałam...kto wie...kto wie...:)
zgodze sie z rudzielcem co do waszych kolorkow ;)
katherinne brazowe ;)
joystynka rude ;)
ej...bo jeszzce mnie namówicie...mam w planach wrocic do naturalnego ciemnego brązu...ale po drodze mogę zahaczyc o rudy ;)
to zahacz bo naprawde Ci ladnie ;) :love::przytul:
basiu a jaki masz kolor wyjsciowy pod tą egzotyczna czerwien bo ja tez takie chce i mi nie wychodzia;(
No to dziewczyny przedstawiam wam DAWNA ASIE juz kiedys mialam blond i wkoncu do niego wrocilam tzn mam jeszcze odcienie zoltego ale to juz pikus wiecej mam popielu :)
nie poznałam cię!! zupełnie inna dziewczyna :)
to chyba dobrze co? ;) moze wkoncu ktos mnie bedzie chcial :haha: hahahahaha ale od razu sie lepiej czuje w blondzie ohhhhhh :)
no dobrze, zwłaszcza że sama lepiej się czujesz :) mi się podobasz i w blondzie i w brązie- ładnemu we wszystkim ładnie :P
dziekuje ;) ale juz nie przesadzaj z ta ladnoscia chyba ze zgodzisz sie IZ TY TEZ JESTES LADNA BARDZO :* :):)
hehe :P zgodzę się :P :kwiatek: jak to mówie trzeba kochać kogoś z kim się jest 24h/dobę przez całe życie :D
Asiu brazik tez fajny doroslej wygladalas:P....ale w blondzie tez Ci fajniutko...:D mnie pokusilo o rudy (wredny haha) i jak narazie przy nim zostane az mi sie znowu za blondem zateskni:P
Dziewczyny jak sie tak patrzy na wasze zmiany to nieraz nie widac ze to jedna i ta sama osoba tak kolor wlosow potrafio zmienic twarz czlowieka:)
Emilia no tak trzeba :)
Monika no ja w brazie wlasnie czulam sie staro a niechcialam heheh :P ale to tak zawsze jest jak ktos zmieni drastycznie kolor to masakra zeby poznac a pozniej sie przyzwyczaic :D:skacze:
AAAAAAAsia;] piekna kobita;] tak Ci lepiej;] suuper wygladasz:o
Asia pięknie wyglądasz!!:)
dużo lepiej niż w tym smutnym brązie...
:wstydek:dziekuje Wam bardzo :wstydek: wystarczy ze zima jest ponura :P
Asia-zgodze sie z dziewczynami... bardzo ladnie ci w tym bladzie-super
uuuu jaka blondi :) bardzo ładnie.