aaa :D no właśnie ja też teraz bede remontowac kącik i jeszcze nie mam weny na "smaczki" ;/
Printable View
aaa :D no właśnie ja też teraz bede remontowac kącik i jeszcze nie mam weny na "smaczki" ;/
piekne miejscuweczki dziewczyny!!!! klientek dużo życzę!!!:kwiatek:
a mi się znudził róż i troszkę pozmienialam;)
rama lustra piękna choć mi osobiście podobało się bardziej u ciebie w różu:)
Salon jak marzenie :love: :love: :buja:
i nawet widzę dyplomik z warsztatów forumkowych :)))
Mi się bardzo podoba, bardziej niż róż.
Aga jaka spostrzegawczość - hehe zapewne dlatego, że mamy takie same :)
thx Dziewczyny!
Tak dokładnie, to dyplom z warsztatów, które prowadziłam :)
A lustro zrobił mi mój kochany mąż:)
slicznie..tak powialo w moje strony ..La Vie...Eiffla ...super romantycznie Kasiu:ok:
KasiaZbroińska - przepięknie to urządziłaś
Kasiu Twój salon wygląda bardzo bogato i ekskluzywnie, każda Twoja klientka może poczuć się jak królowa :)
mi to lustro tez wpadlo w oko.. :love:
i jest pieknie ! czysto i elegancko !
Kasiu, nie wiem jak było wcześniej ale salonik wygląda przepięknie! Aż chce się wejść i zostać na dłużej ;) Bardzo podoba mi się kolorystyka i chyba najbardziej wpadł mi w oko amorek :D Po prostu uwielbiam takie figurki ;)
Kasiu rewelacyjny!! aż by się chciało usiąść i oddać się w twoje ręce.....przez samo patrzenie sie zrelaksowałam haha :D
Kasiu...WOW! Cudne miejsce :)
dziewczyny oglądając wasze saloniki i stanowiska widzę często fotele z Ikei - czy one są wygodne ? ten plastik nie gniecie ?
Jak dla mnie te krzesła z ikei plastikowe na kółkach (bo chyba o takie ci chodzi) są bardzo wygodne:)
Kasiu świetne miejsce ! ;) A te lustro mmm :) Zdolny mąż :D
Dzięki! :*
Losek, na tym krześle wyzdrowiał mój kręgosłup:) a dokładniej zawsze mnie bolał w odcinku piersiowym. zmieniłam krzeslo (z dużego, obrotowego, skórzanego fotela z oparciami) na to gówienko z ikei i do dziś mnie nie boli;) chyba że po 12h pracy...;)
Kasiu mam takie samo krzesełka i powiem ci że tez uważam ze są bardzo wygodne a długo sie zastanawiałam czy je kupić ;)
no to mnie przekonałyście , zamawiam na allegro bo do Ikei mam daleko , jeszcze kolor jaki wybrać :)
losek do oglądania tv na pewno sie nie nadaje bo mój chop to stwierdził :haha: ale do robienia pazurkow uważam ze jak najbardziej :] Co do koloru to ja mam białe ;) one są w kilku kolorach to zobacz ktore najbardziej tobie odpowiada :)
Ja polecam biale:) Napalilam sie kiedys na różowe i teraz żałuje... najlepiej wybierać neutralne kolory, a resztę upiększać dodatkami:)
ja mam takie czerwone i jestem tez bardzo zadowolona:)
a siedzicie na tych krzesełkach na poduszce, czy bez też jest wygodnie??
ja bez poduszki i jest mi wygodnie :)