fajniuchny ma :) chociaż tekst dobry ale na młode lata xD
ja byłam przeciw paluchom i bałam się strasznie bo to ciężkie miejsce ale teraz jestem ogólnie podjarana paluszkami :love:
Printable View
fajniuchny ma :) chociaż tekst dobry ale na młode lata xD
ja byłam przeciw paluchom i bałam się strasznie bo to ciężkie miejsce ale teraz jestem ogólnie podjarana paluszkami :love:
teraz bede chciala tatoo na paluchu :D
super na palcu.zawsze mi się podobało.
Normalnie spać nie będę teraz mogła:P
taki napis sobie zrobiłem jakies 1,5 roku temu dla mojej żony .:)
przyznam że lubie bardzo jak dziewczyna ma fajny tatoo na podbrzuszem i na karku ale nniestety moja żonka już prawie dała sie namowic ale jakos znowy zostaloto odsuniete na dalszy plan :] uwielbiam ta stronke moze kturas z was znajdzie cos dla siebie.https://www.facebook.com/home.php#!/pages/Jaram-si%C4%99-wydziaranymi-laskami/150757368319059
super czcionka :love:
ja teraz może w końcu zrobię sobie jakiś nowy tatuaż w okolicy świąt... najbardziej chciałabym na brzuchu /boku..
a dzisiaj dziaram dziewuszce literę za uchem :P
germana, robisz tatoo ??? ja szukam jakiegos fajnego wzrozka w stylu oko opacznosci . mam nad nadgarstkiem po wewnetrznej stronie reki blizne podluzną na jakies 3 4 cm ,i tam chce zrobic tatuaz własnie , jak zrobie fotke blizny to wstawie moze cos wymyślisz :D
robię to może za dużo powiedziane ale kilka str wcześniej są moje "prace" :D
Ja się wkurzyłam bo głupia dziewucha nie przyszła... wiedziałam że jest mało konkretna i nieogarnięta (znam ją troszkę) ale czy tak ciężko napisać smsa że się nie pojawi ??
wrrr. cały dzień na nią czekałam i zmarnowałam.
:sciana:
dawaj fotosa na email. (borutazone@op.pl) albo tu.
zrobimy burze mózgów.
szczerze mówiąc blizny są bardzo niewdzięczne :huh:
ale może coś wymyślimy :)
ja teraz szykuje 3 ambitne projekty...
biomechanike...
skorpiona...
i kokardkę ale klientką jest "murzynka" ( nie wiem jak inaczej ująć osobę o ciemnej skórze) więc to będzie moje największe wyzwanie.bo kokarda ma być w kolorach...
czarnoskora :D dasz rade germana,... juz my wiemy co potrafisz wyczarowac
Oj zarumieniłam się...
no właśnie niestety czarna skóra to wyzwanie żeby było coś widać.
ale... podjęłam się :) jakoś w okolicy świąt zdam relacje bo kobitka przyjeżdża na święta do PL i do mnie na dziabanie ^_^
(btw. z Francji :P )
o widzisz... przynajmniej wie gdzie sie tatuowac :)czekam na relacje!
dzisiejszy :P
Załącznik 49644
fajnie ze po polsku napisane, podoba mi się:)
germana rewelacja a jak sie ta czcionka nazywa bo bardzo ładna:love:
Też zwróciłam uwagę na czcionkę. Jest rewelacyjna:love:.
czcionka Scriptina Pro by CheapProFonts po małym tuningu ^_^można pobrać z Scriptina Pro Font | dafont.com
germana ale sliczne ;) czcionka tez super . kurcze az mnie nachodzi na dziarke drugą:D
bardzo fajnie wyszło i zgadzam się że super pomysł z tym żeby była po polsku :)
Znów ta sama czcionka na dzisiejszej stópce ;)
Załącznik 49743
podobają mi się takie napisy na stopie :)
blizna ma dokładnie 2,5 cm i chce tu cos fajnego i nie dużego myslalem wlasnie o oku opacznosci :) moze cos germana wymyslisz ^_^^_^ zdiecie troszke nie wyrazne ale lepsze takie niz zadne
Germana zdolna dziewczyna z Ciebie! Chyba się wybiorę na tatoo do Ciebie po Nowym Roku:)
to fakt:kwiatek:
fajny napis na stopie:) widac czcionka sie cieszy duzym powodzeniem:)
marshall a w tle chyba widac nasze forum:) hiih
też chce taki tatooŚ ! buuu ;(
Kasia889 - to trzeb zrobić
Ja zrobiłam tatu na "czarnej " skórze. Jestem z siebie dumna bo mimo że tusz wchodził ciężko jak cholera to wygląda całkiem spoko.:P
a naczytałam się że gówno wyjdzie bla bla a tu całkiem przyjemny tatuażyk.
Słabe światło... :( jak zwykle
Załącznik 49981
marshall nad Twoim postaram się pomyśleć w przerwie świątecznej. ^_^
a jutro kolorowy skorpion ;)