-
Odp: Bezpłatne próbki.
hej! jestem tu nowa, ale czytam wasze forum od jakiegos czasu i skorzystalam juz z niektorych linków. chcialam podzielic sie z wami tym co znalazłam:
probka perfum: bruno banani Upiecz sobie Pana Idealnego ? bezpłatne próbki
sciereczka do klawiatury (po wypelnieniu ankiety) Ergo-Test - CZYSTE BIURO
pozdrawiam
-
kurcze myślałam że od dziś zmieni się oferta na stronie Yves Rocher a teraz zauważyłam że dopiero od 7 grudnia się zmieni...;-/ kiszka:porazka::porazka::porazka::porazka:
-
Prezentodajnia.pl zapraszam do rejestracji można dostać prezent nawet o wartośći 200zl :)
-
Jeśli ubieracie się w RESERVED to zapiszcie się na ich stronie na newsletter a będziecie otrzymywać kupony i zniżki :)
---------- Dodano o godzinie 07:59 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 07:51 ----------
Cudowny Medalik - :)
---------- Dodano o godzinie 08:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 07:59 ----------
Portal nkt cables dla elektryka i nie tylko -koszulka(prezent za rejestracje)
-
dziewczyny mam pytanie :) czy któraś z was ma prenumeratę "Paznokci" ? chodzi mi o to czy jak zamówię prenumeratę teraz to czy dostanę gratis kalendarz czy muszę go kupić ? :P
-
yves: kod na krem do twarzy i ciała pur camlille 125ml: CALMIL
-
-
Diablica po ile ten medalik?? Powarznie zamawiacie i przychodza wam rozne rzeczy i nic nie placicie??
-
jak przychodzą to nie płacimy, zdarza sie że się rejestrujesz i nie przychodzą:)
fajna ta stronka superbon:)
-
Przychodzą.Ja jeszcze nigdy za nic nie płaciłam.A medalik dla osób uduchowionych.Wklejam wszystko co bezpłatne,a czy ktoś zamówi czy nie to już jego indywidualna sprawa
---------- Dodano o godzinie 14:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:43 ----------
A dziś dostałam katalog Ulla Popken(odzież);3tom od rldbooks;prezent od Loveli(łapki niedrapki,czapeczka wiązana,próbka proszku LOVELA) :)
-
ja dziś tez dostalam od Loveli liścick.. jakie słodziutkie te łapki i czapeczka...:skacze::skacze::skacze::skacze:tylko robić dzieciaczka:)
-
Ja już mam synusia,ale planujemy jeszcze córeczke kiedyś :) dlatego na pewno przyda się taki prezent :)
-
zalogowalam siena rossmanie i jak to jest z tymi prezentami ??
-
jak zapiszesz się na newslettery oraz uzupełnisz dane to na górze strony pojewi się zielony prezencik. ale nie wiem czy jeszcze będą:(
-
zapisalam sie ale wyskoczylo mi tylko zeby podac email;/ a czemu ma juz nie byc??
-
mogły się po prostu skończyć. teraz jak aktywujesz konto, to wejdż w swój profil i uzupełnij dane:)
-
moja kolezanka wczoraj sie zapisała na stronie rossnetu. mieszka w krakowie a najbliższy prezent dopiero był w zakopanem...w krakowie wszystko sie skonczyło:porazka:
-
oj to chyba sie nie zalapie bo ja z krakowa jestem buu:(
-
zobacz moze tobie sie uda moze dadzą jeszcze prezenty w krakowie:ok:
-
bede sprawdzac;) musze oblukac dokladnie bo nic tam nie widzialam o prezentach:(
-
-
raz się zabawiłam w te fora z gazety, jest tego bardzo dużo, ale nie polecam, większość do ten program maybelline, trzeba się udzielać u nich na forum itp itd, albo nie odpisywali albo jakieś beznadziejne spamy, zbieranie maili. takie moje wrażenia
-
tutaj macie jakąś stronke ale nie sprawdzałam :) Darmowe Gadżety
---------- Dodano o godzinie 00:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:26 ----------
Darmowe gadżety, darmowa przesyłka, zamów teraz
-
A właśnie-nie wiecie czy z tej stronki przychodzi? Bo ja już dawno zamawiałam,ale jeszcze nic nie dostałam :/:
-
no wlasnie, z tego co wysylamy to przychodzi mala czesc