-
Odp: Evolashes - rzesy, kleje, removery, norki, rzesy z norek
Daj nam jeszcze dwa dni bobas, jutro najdalej pojutrze ogarniemy stany magazynowe:D:D.
A nowości ogłosimy tu. Edzia, czy my mamy jakieś nowe nowości?:ok:Edzia jest znakomitą pamięcią zewnętrzną, a ja? Mam prawo głupieć, bo jestem w ciąży(Boszzz, jaka to świetna wymówka, co ja zrobię jak jej zabraknie?:))))
-
Bobasku oczywiście, ze coś tam będzie. :)
Wlasnie przyleciała do nas paka z nowymi grubościami - bo kto nie lubi wynalazków jak my same :)
Więc tym razem mamy dla Was poza 0,07, 0,12 i 0,18 skręt B w mixach od 8-14
Która chętna towar jak zwykle sprzedawany spod lady :):):) chwilowo :)
Kura... ja to nic nie mówie, ale trzeba by zajść w kolejna jak pragniesz mieć wymówkę. :):):)
-
widzę że, za bardzo w temacie nie jestem :D
0,12 i 0,18 to nowe grubości ? :D a mozna je już kupic ?:)
-
Dziewczyny chyba mam problem w ile dni mniej wiecej dochodzi paczuszka ?
Moze jestem zbyt niecierpliwa ale wydaje mi sie ze powinna juz dosc (wysylka byla 23.05)
Przesylka dotarła dzisiaj :) wieczorem mama mi ją przyniesie i zaczynam swoją przygode z rzęsami :D
-
Złożyłam zamówionko :)
Czekam na kontakt dziewczyny, bo z niecierpliwością chcialabym spróbowac nowych mixów.
-
jakie rzeski polecicie
cz najbardziej miekie wybrac norki czy o,o7 sa rownie dobre?
szukam jeszcze kleju ktory szybciej schnie mam hs 4 ...
-
To zupełnie inny materiał 007 to syntetyki a naturalna norka to naturalna norka, obie mięciuteńkie, ja uwielbiam oba rodzaje, zależy od upodobań klientek. Klej szybciej schnący polecamy HS5 :0 nasza sztandarowa półsekundowka
-
dziewczyny, ja mam pytanie w sprawie drugiego konkursu "rzęsy kolorowe kontra ombre". na tamtym drugim forum, gdzie był ten konkurs prace nie zostały umieszczone z ankietą 18 maja, zostały natomiast opublikowane 14 maja przez was na facebooku. nie 4 zdjęcia przedstawiające efekt końcowy, tylko po 2. czy wyniki będą dziś, zgodnie z punktem regulaminu, czy znów będzie jakaś niespodzianka? bo dałam zgodę modelce, że może opublikować zdjęcia z wykonaną stylizacją 1 czerwca i nie chcę mieć przez to kłopotów ;)
-
Edytko jaka cena tych nowości i czy nadal są w obiegu spod lady?
-
Ja się przyłączam do pytania marchewkowej, a tak w ogole to czy macie B i C 0,2? bo na stronie jest tylko 0,15 i 0,18. Chciało by się też mix 0,12 8-14
-
Dziewczyny jesteśmy na TYM forum, więc trzymajmy się TEGO forum i tych konkursów. O INNYM forum, rozmawiajcie gdzie indziej, albo już nawet na pw, ale nie tak publicznie. ;)
-
Dziewczyny wszystko jest na stanie, musicie sprawdzić teraz tylko czy bierzecie mix 6-14 lub 8-14, bo mamy w chwili obecnej dwa mixy do wyboru.
Jeśli czegoś Wam brakuje a chcecie kupic to napiszcie nam w uwagach żeby dorzucić jeszcze cos i dorzucimy. Mamy mały chaos związany ze sklepem, ale mam nadzieję, ze to tylko chwilowe.
Przepraszamy za problemy.
PS ceny wszystkich paletek się nie zmieniają a w ciągu najbliższych tygodni będziemy dla Was miały super niespodziankę :) ja już zacieram ręce :) będziecie na pewno zachwycone nowym pomyslem
-
Edytakon a czy jest mozliwość złożenia zamówienia i otrzymania go z paczką niespodzianką z racji 2 miejsca w konkursie i wykorzystać przy okazji tą zniżeczkę. ja to technicznie rozwiązać? bo jeszcze chciałabym pare paletek, których "nie ma na stanie" sklepowym
-
dzięki, natalia, będę pisała pw :)
-
o ja chce 0.12 i 0.18 zamawiam je na dniach!!:)
-
a ja się zastanawiam, co by takiego kupić, by rabacik konkursowy wykorzystać? może polecicie coś dla mnie? rzęski 0,12 i 0,18mm już mam, chciałabym coś, co mnie może zaskoczy. aczkolwiek każde rzęsowe zakupy sprawiają mi przyjemność :D
-
ja też właśnie siedzę na stronie kilka dni i ciągle coś nie po mojej myśli. będą może gęsto tkane mixy? albo norki piórkowe mixy? chciałabym wydać kasę...:D
-
mejkapyrenaty klej AD ma w swojej ofercie firma evolashes - EVOLASHES
jest to klej dla alergikow oraz do pracu na otwartym oku przy stylizacjach "szybkich":)
nie ma wyczowalnych oparow i wiarze na 2-3 tygodni
-
super, dziękuję :) skorzystam z ich oferty:)
-
Mysiaczqu paczka gotowa jutro wyjdzie :)
Kiwaczku- wypróbuj nory piórkowe (nawet do metody 1:1 fajnie wychodzą :) Ombre są zachęcające, gęsto tkane podwójnie cienkie... nasz klej b ultra plus jest fantastyczny o płatkach nie wspomnę :)
Marchewkowa, podwójnie cienkie Tobie polecam a resztę produktów pewnie już znasz :D
-
no ja bym bardzo chciała, ale nie widzę mixów tylko jeden rozmiar w paletkach (lub 2) - chyba ze macie w ukryciu....
-
Kiwaczku mixów nie ma tam sa wymieszane dwa rozmiary na paseczkach jeśli kleisz krótkie aplikacje to najbardziej ucieszysz się z 9/11 :)
-
Edytko dziękuję za ekspresową przesyłkę. Wczoraj wysłana paczka a dziś już mam:)
poczta się postarała:skacze:
-
Kurko masz taki nawał wiadomości, że aż skrzynka Ci sie zablokowała z obciążenia :) TO może świadczyć tylko o popularności firmy :D hehe
Proszę o kontakt Bożenko.
-
a może kura nie odbiera wiadomości bo na porodówce? :wstydek:bo to już chyba na dniach miało być ?:wstydek: