allexa, witamy :) Oj napewno Ci się u nas spodoba :)
Printable View
allexa, witamy :) Oj napewno Ci się u nas spodoba :)
Oj zakochasz sie:) to forum jest jedyne w swoim rodzaju:):love::love::kwiatek::kwiatek:
Cześć. Właśnie rozpoczynam swoją przygode z tipsami i żelami, do tej pory zdobiłam paznokcie tylko lakierami i ozdóbkami. Fajnie, że jest forum gdzie można zadać każde pytanie i wiele się dowiedzieć, szczególnie jak nie jest się profesjonalistką. Mam nadzieje, ze jakoś się zorientuje jak to wszystko działa. Pozdrawiam wszystkich
anikka, witamy :) napewno, ja niedawno też dołączyłam i już wiem gdzie co i jak ;P
Witajcie drogie Pazurkowiczki. Mam na imię Iwona i z miłą chęcią czytam o Waszych doświadczeniach w robieniu pazurków. Robię pazurki od 2 latek jestem samoukiem - ale sobie i swoim córkom (a mam dwie dorosłe panny hihi) Wiele można się od Was dowiedzieć i mam nadzieję bywać tu częściej. Pozdrawiam Was Wszystkie jesteście :good:
a witaj witaj :D i rozgość się :*
Witamy bardzo gorąco:przytul:
witam!!
Mam na imie Magda :) od kilku lat interesuje sie pazurkami, mam nadzieje że dowiem sie z tego forum duzo ciekawych rzeczy :):]
dowiesz się na pewno:) witamy:D
Witam dziewczynki :)
Przygodę z pazurkami zachęłam kilka miesięcy temu i narazie się pilnie uczę ;)
witamy :kooffa:
:przytul:Witaj
Witam ;)
Moja przygoda z pazurkami dopiero się zacznie, jak narazie mozna powiedziec ze jestem zupełnie zielona:(
agaciorka93, witamy :) Każda na początku była zielona :)
Witam wszystkich :P:P:P:piatka::piatka::piatka::kooffa::kooffa::koo ffa::kooffa::kooffa:
Witamy :przytul:
Ale fajnie jest nas coraz wiecej:) Witajcie:*:skacze::skacze:
Witamy,witamy ;) :kooffa:
Witam, trafiłam tu przypadkiem, mam nadzieje zagościć na dłużej:)
Witamy serdecznie, bardzo się cieszymy ze tu trafiłaś, i mamy nadzieje ze zagościsz na dłużej
Witamy serdecznie no i jest nam bardzo miło ze to nasze grono ciągle się powiększa a dla początkujących jest tu na pewno dużo materiałów pomocniczych.. także miłego czytania :)
witam dziewczynki:) :*:kwiatek:
witamy serdecznie ;) :*
Witam wszystkich:kooffa::kooffa::kooffa::kooffa:
cześć dziewczyny:uklon:
Witamy witamy:kooffa::kooffa:
widze że coraz więcej nas tu jest i tak trzymac. witamy
Witam was kochane:D
Hejka :) Witam wszystkich :):)
witamy :* :kwiatek:
Witam Piękne Kobiety!
Pazurkami interesuję się prawie całe moje życie, ale pazurki robie od roku!
Helooooooooooł:D
Witamy :):)
Witam,
Mam nadzieje że mnie przyjmiecie do swojego grona....:]
Na początku stylizacja paznokci to było tylko moje hobby teraz stało sie i pracą... w sumie to już 5 lat razem
Witam serdecznie wszystkich uzytkowników forum:)
witajcie:kwiatek::D
Witamy, witamy :kooffa::kooffa::kooffa:
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Witam nazywam sie Kamila Wasilewska i jestem z Białegostoku.Paznokciami zajmuje sie już od 6 lat.Mam nadzieje ze czegoś od siebie napewno sie nauczymy:) Pozdrawiam:*:good:
Witam bardzo serdecznie.Czym nas więcej tym lepiej.pozdrawiam:good: