moje nowe poznokietki
Printable View
moje nowe poznokietki
Zaraziłyście mnie tymi jajami ale ja skromnie na razie jedno :p
jutro mają przyjśc wydmuszki :P
No i mój notesik :)
piekne samotne jajo(zrob mu choc pare):) i notesik no no no
Hyy kolejna nocka zarwana tym razem malując tipsa :P
tło farbki akrylowe perłowe DR, reszta polycolor :love:
świetne :D
a ja chyba pasuję z tymi malowankami, nic mi nie wychodzi tak jakbym chciała, a na pazurkach to już totalnie. Odsprzedam farbki i tyle:)
kilka ostatnich moich malowanek..
lusill, jajca ci wyszły mega wspaniałe.
świetne jaja :wow:
Z ruskiego forum:)
http://www.nailclub.ru/forum/foto/file.php?n=28805&w=l
:wow: chcę takie buty!!
jeszcze kilka innych:)
wprost z tematu Kwiatki malowane metoda one stroke wybiore sie do apteki po deprim, no bo normalnie juz nie mogę tego oglądać w spokoju:huh:
te ostatnie Leili :wow::szczena: :brawa::slina::respekt::master:
Bosheeee biore sie za łon strołki :hahaha:
...eeeeeeeeeee po prostu wow:szczena::szczena: nie mogę tego oglądać bo się zdołuje :D dziewczyny jesteście boskie- te wasze jajeczka i inne ... no po prostu brak mi slow :love: a o Rosjankach to już nie wspomnę....
dziewczyny sliczne malowanki:D
ja sie dzisiaj za jaja biore
to moja stara lampa
lussil-jajo drugie jest bezbledne szacun-no w ogole wszystkie cudowne
farbstift, nie desperuj zadnego odsprzedawania farbek
agulusia-wesola fajna one strokowa lampka
te gadzety buty torbeki.. paznokcie sa normalnie boskie:love:
jajeczka wszystkie bombastyczne...:)
buty:wow::wow:chce takie....!!:D
Lampa tez urocza...moze i ja swoja tak "odnowie" jak opanuje te kwiatuchy:D:D
moje probowanki dzisiejsze 'jeszcze ciepłe' zakupiłam nowe farbki w sklepie dla plastyków, to jeszcze nie to co bym chciała ale już lepiej kryją niż moje ostatnie :D
Załącznik 19413
to raczej nie jesteone stroke no ale tez Wam pokaże :)
Załącznik 19414
ja cieee ale czaaad! :D Ja też chcę takie buty :wow: :D
ale sie rozszalałyscie!! a ja czasu nie mam ;(
julka, narcyze sa swietne, bukiecik tez pikny, ale te narcyze.. jak to nie jest one stroke... jednym pociagnieciem robilas?;] robilas!
Ja oczywiscie od razu pognalam do szafy i przepatrzylam moje buty...(dzialanie w afekcie hhehhe) no wiec nie wiem czy adidasy i zamszowe cichobiegi sie nadaja, a tylko takie mam, mam jeszcze szpilki 20 letnie czarne... z szesc razy ubrane, jak chce aby mi posluzyly kolejne 20 lat to musze je zostawic bez one strolkow... japonki sie nie nadaja, bo jakby nie ma powierzchni, a moje jedyne reprezentacyjne na koturnach maja koturne ze.. sznurka... no sie nie da, ale checi mialam;]
ja już kiedyś pytałam czym pokryć buty/torebkę żeby farbki przetwały, ale chyba nikt nie odpowiedział. Próbowałyście czegoś? bo lakier popęka chyba. Czy się mylę?
Ale się namalowałam jajek, w sumie tylko kilka, myślałam ze szybciutko pójdzie, a to tyyyyyyyyle czasu mi zeszło ze masakra... jutro fotki bo nie mam mocy nawet patrzeć na te jajka... Farbki nie kryją poza kilkoma z innej firmy. Nigdy więcej phoenixa czy jak to się tam pisze...
Lewa ręka uzupełniona dopełniona czy coś tam + zmienione malowanki
sliczne kwiatuchy
swietne plushak :D te kolory sa boskie:skacze:
Milenka te buty mnie powalily na kolana!!!!
plushak- bo do Bielska wpadnę na malowanki:D
coś mi nie idą te malowanki farbkami :huh: ciekawe czy ksiądz mi poświęci takie jaja:D
elaxx76, co Ci nie idzie? Mi to dopiero nie idzie dlatego nawet nie wstawiam :P Piękne jajko.! Ksiądz to tam padnie na zawał :D
moje wypociny, na pierwszych trzech fotach zdobienie pozazdroszczone kurze, ale mi wyszło koszmarnie, reszta to jakieś paciajki. Niebieskie jajo się stłukło jak chciałam zrobić zdjęcie, z ręki mi wypadło :P
ładniutkie:)
lusill ,hersa ,plush ,julcia !!ale się rozmalowałyście :wow: :kwiatek:
Elax piekne jajo, co chcesz.. fajne kolory
Hersa, noooo, ale prace odwalilas, no no no. Swietne jajka
P.S. Czasem jest tak, ze chcemy te nasze esy floresy na platku wyprowadzic, aby bylo widac wyrazne laczenie kolorów(jak w przypadku jajka elaxowego) ale czesciej chcemy aby nasze kolory przechodzily jeden w drugi, wszystko zalezy od ulozenia pedzla i odpowiedniego nacisku. Jak zrobie ciacho kajmakowe to wstawie foty ulozenia pedzla i prowadzenia farby , moze Wam to w czyms pomoze
ja też dzis wymalkowałam.. a zaraz sie bire za drapanki, zobaczyny czy co wyjdzie :P
dzięki dziewczyny :)
kurka, napewno nam to pomoże :)
bardzo ładne jajeczka woszczurku
kura prosze to zrobic jak najszybciej :D
podziekowania mi sie skonczyly, woszczuru piekne jaja normalnie i jakos bardzo duzo czasu Ci to nie zajelo chyba, co?:good:
julcia.. sie robi!:skacze: