No pięknie wyglądasz w tych ciemniejszych:) w ogóle cudny kolorek:) co to jest??
Printable View
No pięknie wyglądasz w tych ciemniejszych:) w ogóle cudny kolorek:) co to jest??
też myślę, że w ciemniejszych ładniej ;)
Milenka ;) to jest farba ;)
Mi się wydaje, że w ciemnych wyglądasz dojrzalej i zupełnie do Ciebie pasują :D
a w jasnych też ładnie, ale w ciemnych lepiej :P
hehe domyśliłam się:) ale jaka:):)
Diamond, nie bede orginalana, potwierdzam ze w ciemniejszych zdecydowanie lepiej:D pasuje Ci ten kolorek:]
Milenka napisze Ci w czwartek oki? sprawdze na pracowni jaka to farba. bo mielismy w szkole szkolenie z jakiejs firmy .. i ona nam farby zostawila na pracowni i mnie kolezanki nią farbowały ale jaka nazwa farby to wyleciało mi z głowy. a w czwartek mam pracownie takze sprawdze;)
ok bo piękny kolorek:)
dziekuje ;) wiem tyle , ze mialam tez robioną repigmentacje ;)
DiamondShine zajeb.... Ci w tych ciemniejszych niz blond o wiele lepiej sorki ze tak bezposrednio nie gniewaj sie:D
Ja mam ciemne w sumie to juz sie splukaly do mojego naturalnego koloru, zawsze tak mam nawet z najciemniejszego brazu mi sie spluka ehh;/ Chcialabym je rozjasnic na rudy, lub nawet jasniej ale mam dlugie wlosy i troszke mi szkoda bo wiem ze strasznie je zniszcze ale z drugiej strony juz mam dosc tego koloru, i przydalaby sie nawet dla samopoczucia jakas extra zmiana eh:( dziewczyny jak myslicie??
teraz wygladam tak staralam sie dac takie zeby bylo widac wloski malo mam swoich zdjec heh
dłuuugaśne i ładniutki :love:
myślę że jeśli dobrze rozjaśnisz to nie zniszczysz... tym bardziej jak masz spłukany ze swoich kolor...
dodatkowo do rudego nie trzeba mocno rozjaśniać. wystarczy trochę a potem dać ładną farbę :)
+ jakieś fajne maski i będą ładniutkie... ważne żeby nie spalić przy rozjaśnianiu...
więc jeśli potrzebujesz zmiany nie widzę przeciwwskazań ^_^
Dzieki Germana:) a bedzie mi pasowal jasniejszy kolor?? bo ja juz nie wiem sama :(
wercia a o jakim kolorze myslisz?
Moj chce rudy lub blond a ja chce cokolwiek byle by cos zmienic;/
wercia powiem ci ze ja mam ten sam ból pół zycia mam ciemne kłaki i juz mnie obrzydzenie bierze wiec juz postanowiłam maluje sie w przyszłym tyg na rudo
mam takie
mam kolezanke fryzjerke wiec jestem pewna ze bedzie taki kolor jak chce a co do ściągania koloru to profesjonalne dobranie rozjaśniacza to podstawa
wiec reasumujac mysle ze powinnas zmienic kolorek na jasniejszy ale po urosdzie to mysle ze cos w rude :skacze:
kocham rudy!
trendy ten rudy co pakazalas jest nieziemski :) tylko tez sie bedzie szybko plukal pokaz zdjecia jak juz bedziesz po !! :):)
Wercia - jeśli obawiasz się o kondycję włosów najpierw spróbowałabym rudy... bo wtedy mniej się utlenia. ;) Przynajmniej ja bym tak zrobiła...
Jak zaczynałam bok utleniać w sensie pierwsze podejście z utleniaczem to kawałek wyszedł rudy sam w sobie...
przypominam foto : Załącznik 47680
a żeby mieć blond... ja akurat pożądałam platyny to trochę mi czasu zajęło żeby się wyzbyć swojego pigmentu ( włosy miałam nie farbowane)
więc logicznie myśląc rudy jest opcją zdrowszą
( oczywiście zrobiony "lekko", a nie wypalając do platyny i nakładać kolor ;) serio wystarczy trochę rozjaśnić i powinno fajnie pokryć. i uwaga z doświadczenia wiem że włosy przy głowie szybciej się utleniają widać po załączonym wyżej zdjęciu. miałam prawie białe ;p a resztę rudą ^_^ )
wercia na pewno sie pokaże^_^
a co do koloru to germana ma racje lepszy rudy:love:oczywiscie na poczatek mniejsza to męka dla włosków
ja bede miała sciagany kolor do rudego a pozniej kolezanka fryzjerka kazała mi sobie kupic rudy jaki mi pasuje wiec zakupiłam juz ciemny tycjan o taki:Chantal farba Super Cena # 6/4 CIEMNY TYCJAN (1886918530) - Aukcje internetowe Allegro i do tego kazała mi kupic blond ze wzgledu na to ze rudosci sie bardzo szybo wypłukuja to dodaje sie kolor podstawy :D
dzis mialam mala sesyjke;)
oto ten moj nowy kolorek ;)
rewelacyjny ten kolorek:love: najbardziej jednak to ci zazdroszcz tego maluszka :]
a co to za pazurki zamalowane;]
Bardzo ladny kolorek :) Wogule masz fajna fryzurke ;) Przyznaj sie dlaczego pazury chowasz ;):*
bo to konkursowe ;)
Ja coraz częściej rozmyślam o jakimś rudym odcieniu i jeszcze Mój mnie nakręca ale nie wiem czy taki wyrazisty kolor będzie mi pasował, bo raczej blada jestem... ale w sumie pieguskiem też :D
Wydaje mi sie ze bedzie Ci pasowal Agus :* Tylko ja sie boje ze sie bedzie bardzo plukal i czesto bedzie trzeba farbowac:huh::huh::huh:
trendy ,ale tobie tak pieknie w tych ciemnych i te oczy masz takie ,ze sie mozna w nich utopic :)
Diamond normalnie napisze ci jeszcze raz ,ale tak ci fajnie w tym kolorku ze szok
Aga mi sie wydaje ze bedzie ok... mam w salonie taka fryzjerke ,co jest taka "blada " i ma sliczne piegi , wyglada swietnie w rudych wlosach ,choc jej naturalny to taki nijaki blad.... rob,raz sie zyje
zawstydziłam sie strasznie :wstydek:
kolor ściągnięty-Tycjan nie wyszedł wcale taki jasny ale osobiście bardzo sie dobrze w nim czyje i nie wiem czy chciałabym jaśniejszy....
dla porównania co prawda w swietle dziennym inaczej wygląda ale coś tu widać jednak^_^
było tak
myslicie ze jest ok;)?
aguś dawaj na rudo:)
Trendy77 SUPER zmiana!! Extra wygladasz :wow::wow::wow::wow::wow::wow:
no faktycznie ladnie:ok: ,ale ja i tak pozostaje przy wersji pierwszej :)
asiu 30-stke kończę w poniedziałek musiałam sie troszkę odmłodzic:haha:
Faktycznie kolorek nie wyszedł taki jasny ale bardzo ładnie:) ocieplił cię:)
trendy... przeciez zycie zaczyna sie po trzydziestce... zobaczysz jak bedzie fajnie,mowi ci to 30stka z malym doswiadczeniem ,ale masz racje czasami trzeba cos zmienic ;)
Trendy, wyglądasz SUPER! Bardzo fajny ten nowy kolorek :ok:
trendy bosko :love:
Trendy, śliczna jesteś, masz piękną cerę i włoski też super! ;)
trendy no rewelacyjnie ci w tym kolorku!! młodziej, bardziej energicznie i świeżo - suuuuper :ok: ale mamy laski na forum o mrrrr :P
Trendy!! Wyglądasz bosko w tym kolorku :D
Jak ja bym chciała zrobić sobie coś z włosami ale nie mam ochoty na fryzjera po ostatnich przebojach jakie miałam:/::/:
a nie mam nikogo takiego kto potrafi nakładać farbę ;(;(
Trendy ślicznie Ci w tym kolorku :)
dziękowania mi sie skończyły^_^ dziękuje wam bardzo:przytul: cegłę spaliłam że ho ho:wstydek:
Trendy! rewelacyjny kolorek :love: na prawdę super :love:
A ja dziś byłam u fryzjera i ciachnęłam moje włoski na zimę. Miałam do pół-pleców, a zostały.. do ramion :P trochę mi ich brakuje, ale przyda im się odrobina odpoczynku :P