ładne kwiatuchy ..... widze ze same maniaczki ćwiczen ....i tak trzymac . Ja tez sie biore za akrylowe kwiatuchy to cos wam wkleje moze jutro.
Printable View
ładne kwiatuchy ..... widze ze same maniaczki ćwiczen ....i tak trzymac . Ja tez sie biore za akrylowe kwiatuchy to cos wam wkleje moze jutro.
tak...inaczej smaczna zapalniczka
mmmm az mam ochote na truskawki
Ilonia bardzo ładne ćwiczenia :)
ilonia jak na pierwsze kwiatki to super ! :D
pierwsze?! szacun
agusia te kalie są zaje****e
super kwiatuchy dziewczyny , a te truskawy )))mmmmm pysznie wygladają )))swietne)))ja na warsztatach zrobiłam i wim że duzo zalezy od pedzelka jakim sie pracuje i od samego akrylu, ja w domciu mam pedzel do dup... i żadne kwiatki mi nie wychodziły a na warsztatach pożyczyłam sobie pedzelek od dobrej dziewczynki)))i kwiatek jakoś wyglada)))czyli warto zainwestować w dobry pedzel do akrylu i ćwiczyć))) powodzenia
ładny pazurek i płateczki też :)
Witam!!!!! Ja wczoraj próbowałam zrobić kwiatki akrylowe i nie bardzo mi to wyszło ;(bo masa akrylowa mi się rozłaziła po nałożeniu na tipsa i w ogóle całość się paprała :( Poza tym biały akryl krystalizował się. Pomóżcie proszę bo też bym takie arcydzieła chciała tworzyć :D
Kasiulka kochana poczytaj wczesniejsze posty znajdziesz mnostwo wskazowek na temat kwiatkow akrylowych,wiecej nawet jak sie spodziewasz..
a akryl sie rozlewal poniewaz pracowalas mokrym akrylem..jak nabierasz kulke akrylu odsacz ja najpierw z nadmiaru liquidu i potem naloz na pazurek i formuj go najpierw przygniatajac a potem rozciagajac na boki..
kochana weź kulkę akrylu na pędzel poczekaj chwilę i możesz też pochuchać na niego ciepłym oddechem (akryl szybciej twardnieje pod wpływem ciepła), jak położysz kulkę na pazura to wytrzyj pędzel (z nadmiaru liquidu) i próbuj kleić płateczki :good:
Dziewczynki kochane, dziękuje za rady w sprawie tych kwiatuszków akrylowych :) Zastosuję się do Waszych wskazówek jak i poczytam :D O efektach będę informowała na bieżąco :]
z nudów dokończyłam ozdabiać oliwkę
piękna:)
super kwiatuszki wyszły :):good:
woszczur świetnie
woszczurku buteleczka n 6+ :)
prześliczne kwiaatuchy na buteleczce :good::good:-ja się ziechęciłaam do nauki kwiatków bo same platfusy mi wychozą -nie potrafie się za ie zaabrac ;(
Moje zdobienie na konkurs z SF
pięknotki :)
Dziękuję Emilko
zgadzam się bardzo ładne te kwiatuszki :):)
woszczurku apeluje o pokazanie kwiatkow z oliwki kpk :D
woszczurku oliwka piekna sliczne kwiatuchy!!
ok czekam :D
Woszczur, super buteleczka. :)
pogodka, piękne są te bratki. :)
Woszczurku ta buteleczka jest wypasiona w kosmos :] a ja dalej nic z tymi kwiatkami nie zwalczyłam :/ no ale będę próbowała :)
Dziękuję Agusiu te tutaj to drugie podejście, bo pierwsze to były strasznie badziewne:P
eeeeeeeeee Woszczurku no klasa! cudowne są :)
pogodka również śliczniutkie kwiatuchy :)
ja ostatnio mało lepię akrylowych kwiatów.. lenistwo chyba mnie dopada...:P
lusill, może mało lepisz, ale i tak są świetne :) a kolor brokatu... kocham :love:
lusill sliczne :) ale teraz one stroki sa popularniejsze i szybciej sie je robi :D:P
lusil skończyły mi się podziękowania ,więc muszę napisać .Prześliczne te Twoje kwiatuchy :ok:
A to moje ostanio wymęczone :haha:
lusill - ślicznoty
total -śliczne i kwiatuchy i pazurrrry :)
super te wasze kwiatuchy :D
totallik, ładne kwiatki. :)
może wstawię jeszcze dzisiaj fotkę z moimi akrylowymi zmaganiami. :)
ale śliczne te wasze kwiatuchy. też bym tak chciała umieć, bo nie umiem jeszcze, a czasu na ćwiczenia brak :(