Co sie stalo z wasza strona?
Pojawia sie komunikat, ze konto zostalo zablokowane (przy probie zaladowania strony).
Printable View
Co sie stalo z wasza strona?
Pojawia sie komunikat, ze konto zostalo zablokowane (przy probie zaladowania strony).
Dziewczyny napisały na fb, że mają znowu jakiś problem z serwerem i jest możliwość zamówień telefonicznych.
Witam
Mam pytanie do Pań z Evo.Potrzebuję paletkę rzęs.Czy jeśli zamówię ją dzisiaj ,dojdzie ona do mnie do środy?Płatność przy odbiorze.
Bardzo proszę o odpowiedź
Pozdrawiam ;)
Natasza, jeśli zamowisz za pobraniem, dojdzie, bo zrealizujemy zamówienie w poniedziałek . Jeśli przelewem i prześlesz nam potwierdzenie przelewu też powinno dojść, ale tu ręki sobie nie dam uciąć poczta polska ma czas 3 dni na realizację przesyłek priorytetowych, zazwyczaj dochodzą, ale wiesz jak jest:)
A teraz z innej beczki:
Nie umiem robić ładnych plakatów, ale spieszę do Was z wiadomością:
Po pierwsze:
Zespół Evo Eyelash Evolution ma zaszczyt zaprosić Was na szkolenia z zagęszczania i rekonstrukcji brwi wszystkimi metodami, w tym również naszą Evoską whip-lash:ok:
W Programie szkolenia znajdziecie Panie metodę japońską, rekonstrukcję brwi 6d, whiplash oczywiście i zagęszczanie brwi włoskami
Evo Eyelash Evolution wzbogaciło się również o paletę produktów do makijazu semipermanetnego . Oczywiście dostępne sa u nas również pakiety startowe, czyli wszystko czego potrzebujecie, aby zacząć przygodę z brwiami:D, barwniki w żelu z utrwalaczem, peny, piórka różnych rozmiarów, kubeczki do barwników, etc, etc
jeżeli chodzi o szkolenia z brwi szkoli:
Poznań
Gdynia
Kraków
Warszawa
Częstochowa
Koszalin
Słupsk
Biała Podlaska również, choć jest na ostatnich nogach:D:D, brzusio się powiększa
System szkoleń jest ujednolicony, to czego nauczycie się w Poznaniu, nauczycie się również w Gdyni , czy w Częstochowie, na dowód: fota z naszych warsztatów instruktorskich, gdzie specjalnie dla Was zbierałyśmy naszą wiedzę w kupę i opracowywałyśmy jednolity system .
Ja pod koniec miesiaca bede sie szkolic u Agnieszki Szymanczuk z permanentnego brwi :cwaniak2::cwaniak2:
Juz sie doczekac nie moge :D
W Programie szkolenia znajdziecie Panie metodę japońską, rekonstrukcję brwi 6d, whiplash oczywiście i zagęszczanie brwi włoskami
to jeden kurs,tzn wszystko to co wyżej to jedno szkolenie,,ile kosztuje?, a całość z pakietem ?
gosia- bedziesz na pewno zadowolona
ania- całość-wszystkie metody - 2500 z zestawem startowym
Witajcie dziewczyny. Jestem świeżo po kursach stylizacji rzęs 1:1.Położyłam ich do tej pory 5 par i niestety mam problem.Mieszkam w Irlandii i stąd przede wszystkim kieruję moją prośbę o pomoc do Muchy. Moje rzęsy wytrzymują 2 tyg.i to koniec.Na zamieszczonych zdjęciach mają 8 dni. Pracuję na takich produktach:odtłuszczacz-Quick Lashes,ale przy ostatnich dwóch stylizacjach pracowałam na spirytusie kosmetycznym,chcąc wyeliminować problem,nie używam primera (być może to błąd )na szkoleniu też nie używałam,klej-Blink Lash Stylist & Care ultra plus,rzęski Secret Lashes (po przeczytaniu kilkudziesięciu postów już wiem,że mam za grube i czekam na 0,15 B. Błagam Was o pomoc,bo nie wiem co mam dalej z tym zrobić :(
---------- Dodano o godzinie 20:14 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:13 ----------
przepraszam,zdjęć nie potrafię wkleić :(
Dziewczyny kusicie tym szkoleniem, trzeba chyba znowu zainwestować w siebie ;)
Alwear. Słyszałam, że w Irlandii problem z tymi klejami jest, ale mamy np instruktorkę w naszym Junior Teamie ( Patrycja Orlikowska , szkoli z 1:1) , dziewczę jest w Irlandii klei na Hs4, nie narzeka, może to kwestia regionu? :/:, no nie wiem...
Wisienka- warto, a zestawy startowe kuszą, kuszą:) Bo fajne są i to pełnowartościowe produkty w normalnych pojemnościach (mówię o barwnikach, to nie startery)
Dziękuję bardzo dzikakura.Zamówiłam klej hs7 i b ultra plus,tak mi doradziła Pani z Evo.Mam nadzieję,że pomoże:)Ponadto mocno zastanawiam się czy nie jest to też wina tego,że nie kładę primera (tak zostałam nauczona ),może przy tej wilgotności jest to niezbędnik? Niestety muszę uczyć się na błędach,ale bardzo dziękuję za radę :)Pozdrawiam.
Alwea a co kładziesz zamiast primera? sam cleaner?
generalnie do każdej aplikacji (jesli zalezy nam na trwalosci ;) ) najlepiej użyć obu preparatów. Rzęsy muszą być porządnie odtłuszczone.
Jesli bedziesz miala dobre warunki to kleje spiszą się znakomicie :) ja je na pewno polecam.
acha, no z primerem na pewno powinno być lepiej. :)
co do warunkow. kazdy klej potrzebuje jakiejs temperatury, odpowiedniej wilgotności.
Wioesz, jest watek o produktach (kleje tez) tam dziewczyny duzo juz pisaly, musialabys sobei porzadnie przesledzic. O porady w takich sprawach warto pisac w zakladce produkty, "nie zasmiecajmy" watku Evo ;) hihi.
w kazdym badz razie, z klejami trzeba troche pokombinowac, bynajmniej ja musze bo mam cieple pomieszczenie :(
pisz smialo, najlepiej na watku o produktach :)
Kiedy będą dostępne w sklepie internetowym inne profile rzęs, oprócz B i C?
Zamierzam kupić klej hs-5 tylko napiszcie mi czy można na nim pracować czy metodach objętościowych?bo doszly mnie słuchy że nie:/:
oczywiscie ze tak :D
Możecie się wypowiedzieć na temat kleju HS11 ?
Skoro szybko wiąże to pewnie ma furę oparów?
Używałam Ultra Hs 5 i U+ . Obydwa mnie (jako stylistkę ) uczulają :(
Szczerze powiem to unikam stylizacji rzęs jak ognia. Szkoda bo nawet mi to spasował . Ale ze względów zdrowotnych ...
Teraz muszę kupić jakiś klej bo klientkę będę miała w przyszłym tygodniu. Doradźcie coś. Kleje dla alergików odpadają bo efekt ma się długo utrzymywać ..
Moim zdaniem hs11 ma mniejsze opary niż hs5 i hs4, przy nich byłam zakatarzona a z hs 11 nie mam tego problemu. Szybko schnie, z wytrzymałością zobaczymy bo jeszcze kilka pań nie wróciło na uzupełnianie. Ale z tego co inne dziewczyny mówiły to trzyma świetnie.:skacze:
Mam pytanie odnośnie składów. Wszystkie produkty typu cleanser , primer itd mam z Evo .
Czy któryś z tych produktów ma w składzie Wit. A ( retinol ) ?
Klientka jest uczulona i muszę mieć 100 % pewność :)
Dziewczyny, chciałam zapytać który Wasz klej odpowiadałby temu Kleje - Star Lash Academy ?? I o rzęski też mam pytanie, macie może rozeznanie czy
wasz skręt B i C odpowiada mniej więcej temu ze Starlash ? Rzesy MINK B 0,15 / MIX - Star Lash Academy :wstydek:
beznadziejna kryptoreklama ~Hispaniola
Co do HS11- jest świetny, szybko wiąże, nie ma silnych oparów, nawet jeśli czasem zdejmę maskę, nie podrażnia mnie, aż byłam zdziwiona.
żadna kryptoreklama :( jestem świeżo po szkoleniu u SLA, więc jestem całkowicie początkująca. Niestety sklep nie ma na stanie brązowych rzęs, które są mi potrzebne do pierwszej aplikacji na siostrze jasno(biało)włosej a widzę, że dziewczyny z Evo mają. Stąd moje pytanie... lepiej napiszę do dziewczyn na priv, bo widzę, że jak ktoś nowy pyta o porównanie to od razu kryptoreklama i ogólne złoooo :[
Rzęsy ze Starlash sa o skręt słabsze tak na oko, B będzie takie jak C/D :)
C evoskie jest bardziej podkręcone niż D z tych od Star ;)
Polecam wziąć sobie przy okazji brązowych jeszcze paletkę mix zwykłych minków lub silków żeby móc w razie czego swobodnie mieszać :)
Anastazja bardzo dziękuję za odpowiedź ! :)
a ja mam pytanie odnośnie szkolenia z brwi o której mowa była wcześniej....
czy przypadkiem nie będzie któraś z Evonek w pobliżu Kielc?? żeby mnie przeszkolić??
ile dni zajmuje takie szkolenie i czy potrzebne są modelki?? mam na myśli całe szkolenie i pakiet
Evo kiedy będzie na sklepie hs11? :)
Miałam dziś u Was problem z płatnością formą przelewy24
Próbowałam kilkakrotnie z różnych banków, niestety nie wyszło tylko duplikowały się zamówienia :huh:
Ostatecznie złożyłam kolejne i opłaciłam tradycyjnym przelewem :wstydek:
Paczka doszła dziękuję bardzo za gratis ... jednak jest jedno ale ... nawet bardzo duże ALE :(
Mianowicie poszukiwałam rzęs ombre w mocniejszym skręcie. Znalazłam u was w ofercie duże paletki ombre C 0.1 rozmiary w mixie, myślę sobie idealnie ponieważ potrzebowałam wykonać nimi pełną aplikacje :yess:
Rozmiary 7 , 9 , 11, 13, 14, 15 szkoda, że co 2 rozmiar ale niech będzie :)
Zaczynam aplikacje i okazuje się że rzęsy są za długie!!:o
Na stronie nie znalazłam żadnej informacji, że rzesy są mierzone tak jak wszystkie "Chińskie" czyli prostopadle ( od jednego końca do drugiego ). A przez fakt że w palecie występują w co drugiej długości przepaść miedzy rozmiarami jest ogromna :porazka:
Rzesy niestety mogę zakwalifikować do tych zwykłych chińszczyzn :( Firma Star Colors od razu skojarzyła mi się z tanimi hurtowniami i wcale się nie myliłam. Myśle że szkoda psuc renome firmy wrzucając na sklep produkty z dolnych półek.
Postanowiłam porównać długości tych rzęs z paletą soft z Evo ( również w skręcie C). Podejrzewam że 11 ombre odpowiada klasycznej 15 ale niestety nawet nie posiadam takiej długości, by móc ją zestawić :wstydek:
MoniLash jest szybszy :) I jeszcze mi nie kaprysił z ręką na sercu polecam !
No to czekamy na dostawę :cwaniak2:
Kiedy będzie dostępny HS11? ;)
Bardzo go potrzebuję, jeśli ma być zbawieniem dla mojego nosa :D
Hs 11 jest dostępny :):yess:
ledith te rzęsy ze star color wcale nie są takie złe. Bardzo dobrze się trzymają... fakt są bardzo długie. Możesz spróbować je przyciąć skalpelem te 5mm od nasady, przykej napierw paseczek taśmy papierowej od spodu, żeby się do niej przykleiły , później paseczek taśmy dwustronnie klejącej ... warto...
Dziewczyny a ten hs11 to bardziej taki dotykowy jest czy można nim delikatnie miznąć <-- śmieszne słówko ;D , tak jak hs4 ?
Bo ja ostatnio się złapałam że za mało kleju nakładałam czasem i póżniej przy czesaniu troche spadało teraz daje ciut więcej mi miziam delikatnie rzęske i jest ok ( pracuje na hs4 czasem mieszam go z green )
Cieżko sie z Wami skontaktować...pisałam czy wysłaliście maja paczkę? W niedziele zrobiłam przelew wiec rano w poniedziałek powinien być u Was.
Wiktoria Brzozowska
Prosze dzwonic lub pisać sms. Tu na forum oststnio rzadko bywamy.
Rety pisałam miesiąc temu apropo swojego zamówienia ok 4 meile nie dostałam żadnej odpowiedzi na sam koniec dostałam zamiast hs11 butyl U+ ... ok trudno już wzięłam. ok 20 zamówiłam nowy hs11 do dnia dzisiejszego wysłałam 3 meile i odezwu zero. Macie jakiś szacunek do klienta?!
Kiedyś zamawiałam byłam zadowolona bardzo ale to co teraz sie dzieje to jakaś paranoja!!!:/:
Tez złożyłam dzisiaj zamowienie, myslalam ze mozna zapłacić karta albo przez PayU czy podobne, niestety wyskoczyły mi tylko polskie banki, nie mieszkam w Polsce wiec nie mam konta polskiego, pisałam mail, niestety nikt nieodpowiada [emoji20]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk