-
Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
Dziewczyny ale robicie postępy z tym klejeniem rzęsek ja troche kleje ale za kazdym razem zapominam zrobic zdjęcia albo się wstydze zapytać czy moge jakoś mi głupio, dziewczyna na zdjeciu troche sie splakala na koniec i rzesy wygladaja na posklejane, zawsze staram sie dokladnie sprawdzac po skonczonej aplikacji
rzesy mink: b 0.20, 14,12,10
A tak offtop moj
może byscie mi pomogly wygrac w konkursie walentynkowym kolacje klikając pod komentarzem napisanym przez "Gosia Ko" lajki?
link:
https://www.facebook.com/37321338275...0¬if_t=like
-
-
Cytat:
Napisał
gonia1203
A jaka fajna historia :) Rozczuliło mnie ostatnie zdanie
offtop przepraszam. Śliczne rzęsy. Mąż mi przez ramię zagląda i :wow:takie oczy robi. Mówi, ale to ktoś fajną "rzecz" wymyślił :skacze:
-
Zen rewelacja, przepiękne te rzęsy też takie mi się marzą, ale w moich okolicach nikt nie robi innych metod niż 1:1.
Gonia rzęski wyszły super, nie widać że spłakana , ekstra:ok:
-
Gonia :yess:
laska wygląda jak Kim :D z urody w sensie :)
-
Cytat:
Napisał
bombelkowa
Gonia :yess:
laska wygląda jak Kim :D z urody w sensie :)
No wlasnie nie wiedzialam kogo mi przypomina :)
-
mucha damy rade !!:) a wyklejona jestes bardzo fajnie!!! jak to początkująca osóbka to ma potencjał ;p
Gonia sliczna aplikacja i przesliczna dziewczyna!!
-
dziś chyba namówię klientkę na ombre :cwaniak2:
-
No meraszka do najlepszych te rzęsy nie należą,wyglądają jak gotowe przyklejone:(
---------- Dodano o godzinie 14:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:21 ----------
śliczne :)
-
kurcze moje prace mi sie podobają dopuki waszych nie zobacze
:wow: ladys, zen, gonia, bombelkowa - wszystkie piękne:ok:
a to mój kogel-mogel 2:1 użyte rzęsy: norki 15,14, silki C: 0,10 -14,12,10 podwójnie cienkie: 12,10
prosze o ocene :D
a zdjęć przed nie mam
-
Proszę o opinię. Rzęski evo 13, 12, 10 0,1, B w 3D
http://pliki.wzorki.info/images/RyP8i.jpg
-
ladnie rowniutko tylko tyle widze ;) o tej porze juz slepawa jestem;)
3D B 14,13,12,10mm
-
Pierwsza aplikacja, rzęsy J 0.20 8,9,10,11, prosze o opinie ;)) początki podobno zawsze są trudne ;))):skacze:
http://pliki.wzorki.info/images/thumbs/KpCde.jpg
---------- Dodano o godzinie 00:32 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:03 ----------
http://pliki.wzorki.info/images/thumbs/5KRx7.jpgkolejne próby, druga aplikacjaaaaaa ;) B 0.25 8,9,10,11 (doslownie kilka 11) całkiem :ok: ?????
---------- Dodano o godzinie 00:51 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:32 ----------
http://pliki.wzorki.info/images/thumbs/xQWYm.jpg
-
nie jest źle :)
chociaż musisz pracować nad profilowaniem rzęs.. bo wichrują we wszystkie strony ^_^
-
no wlasnie ;) jak mam to robic ???
-
rowno wklejac i prostowac naturalne zeby sie niewichrowaly i krzyzowaly :)
-
wlasnie to jest moj najwiekszy problem ze sie wichruja ;) i czasami nie doklejaja przy nasadzie
-
Stylizacje z których jestem jak do tej pory najbardziej zadowolona co sadzicie ???
-
madzia, czy one nie są posklejane trochę u nasady?
moje, króciaki gęściaki :)
Troszkę zwichrowany kącik jeden, ale poprawka została zrobiona już po zdjęciach :)
-
Bombelkowa piękna defilada :D
darunia dziwne zdjęcie ... iso zachwiane czy zmniejszone a później powiększone zdjęcie ?
-
Madzia troszkę mało w wewnętrznych kącikach :)
Bombelkowa prześliczne !! :D
-
bombelkowa cudownie:wow:
a moich to nikt nie skomentował:placz:
dużo miłości dla wszystkich z okazji Walentego:love:
-
posklejane nie są bo zawsze uważam żeby wszystkie rozdzielić może zdjęcie tak wyszło :/
-
kamzu moich też nie komentują. Nawet jeżeli nie są ładne, chciałabym usłyszeć, tu za długie tu źle dobrany profil :(
Twoje natomiast mam wrażenie że za ciężkie, chyba, że taki był zamiar ;] Rzęsy skierowane w dół i ciężko je wyciągnąć. Ja jestem zwolenniczką lekkości. Może ich być pełno ale Twoje wyglądają jakby ciążyły. Może za gęsto tych rzęsek. Nie znam się tak dokładnie Kochana. Niech sie specjalistki wypowiedzą.
Miałam raz taką klientkę, która podobnie wyglądała, a że oczy głęboko osadzone do tego rzęski w dół, zrezygnowałyśmy, bo nie o to chodziło :( Przytłaczały ją te rzęski:placz:
-
mucha, w takim wypadku dałabym norki o skręcie C.. lekko i trochę by oczy "wyszły"
kamzu, rób zdjęcia z góry.. wtedy najłatwiej ocenić.. jak klientka leży :)
a to moje.. dzisiaj 4 panie ale tylko przy dwóch pamiętałam o fotach... nie wzięłam aparatu więc dupiaste telefoniaste..
Pierwsze 1:1 :) udowadnia, że nawet tą metodą da się zrobić gęsto..
Drugie to extreme.. pani chciała tylko na imprezę -_-
-
Oj wyszlo gesto:D a jak taki efekt osiagnelas? Fajnie wyglada
-
hehehe.. Pani miała dużo rzęs po prostu :D
(SL) C 0,2 12, 10, 9 mm:)
-
1:1 które niestety nie przypadły klientce do gustu "bo jest ich za dużo" :(
-
bardzo ładne..
nie Twoja wina że ma tyle rzęs :D przecież to 1:1.. a nie 1:2 ;) heh
a jaka grubość? 0,2? może na 0,15 pracuj następnym razem?
-
Jasne że mogłam zrobić 0,15 jednak z przeprowadzonego wywiadu wywnioskowałam że oczekuje innego efektu. A później mówiła że ona nawet oczu mocno nie tuszuje i jest w szoku że widać rzęsy bo nie wiedziała że tak będzie :(
-
Cytat:
Napisał
Ladyss
1:1 które niestety nie przypadły klientce do gustu "bo jest ich za dużo" :(
Jakie cudenka, chetnie bym sie z nia zamieniła :P
-
śmieszą mnie takie panie.. to po co na rzęsy przyszła?
nie martw się, przyzwyczai się i zacznie wracać :D tak to z nimi bywa.. na początku krótkie i naturalnie a potem co raz więcej :)
-
No wiem że tak to jest.... Niby wiem a jednak, kurcze, no dziwnieee mi i głupio i nie wiadomo jak się w takiej sytuacji zachować... Mają być dłuższe, grubsze, podkręcone a później jest szok że te rzęsy widać.
na drugi dzień przyszła dziewczyna i powiedziała jasno: mają być trochę dłuższe, grubsze ale z zachowaniem umiaru. I udało się, na otwartym oku wyglądały bardzo naturalnie bo nie były za bardzo podkręcone.
-
u mnie jak chcą trochę dłuższe to przedłużam o 1mm, czasem 2mm :) i są zadowolone ;)
-
hej dziewczyny mam pytanie techniczne - jak Wy to robicie, że łączycie kilka zdjęć tak jakby w jedno ???
-
ladyss przepiękne rzęsy. Ile ja bym dała, żeby ich tyle mieć :/:
bombelkowa piękne stylizacje.:love: Potrafisz dogodzić klientkom. Ta imprezowa stylizacja pewnie zachwyciła :ok: Mocno i agresywnie :)
Dziękuję Ci za rady co do tej klientki. Noreczek niestety nie posiadam nie potrafie kleić to raz, a dwa ona miała tak głębokie te oczy, że po naklejeniu 11,13 SL o profilu J ledwo jej koniuszki tych rzęs wystawały :( Musiałaby chodzić z nosem do góry, żeby było widać, już nie wspomnę o trudności z jaką je założyłam.;[; Gdzieś na płytach powinnam mieć zdjęcie jak poszukam to wkleję
Norek nie robię, teraz pierwszy raz zamówiłam minki ale te sztuczne i zobaczymy. dziecię niedługo do przedszkola startuje trzeba zacząć działać pełną parą.
-
mucha,czytalam akurat stary watek ogolny i wlasnie tam bylo o gleboko osadzonych oczkach:) To chyba kurka pisala,ze najlepiej dluzsze niz 11-tki na takie,ale 13 maksymalnie,profil b lub j by bylo cokolwiek widac:)
Czyli rozmiar w sumie dobrze byl dobrany,ale moze profil b bylby lepszy?
ladyss,sliczne rzeski,a klientka musi przywyknac:) czego ona w koncu oczekiwala? Sama nazwa mowi: przedluzanie i zageszczanie rzes:D
-
Ladyss, cudownie kleisz, bardzo ładnie :kwiatek: ja zaliczyłam 3 wpadki z 11mm, jeden raz klientka powiedziała, że zbyt krótkie, a dwie - kiedy klientki powiedziały, że za długie, okropne, takie sztuczne, nie-nie-nie i że tak wstydzą się wyjść na ulicę. na żadnym kursie nie uczyli mnie dobierać rzęs do kształtu oka, więc uczyłam się na własnych błędach. uważam, że każda stylistka powinna przez to przejść, bo po takich niezadowolonych klientkach kładziemy większy nacisk na analizowanie możliwości rzęs klientki, kształtu oczu i oczekiwań co do efektu.
dziewczyny, nie nadążam z czytam nie bieżąco, tym bardziej z komentowaniem. przy okazji witam wszystkie nowe koleżanki :)
do oczu głęboko osadzonych polecam rzęski brązowe, prześlicznie się prezentują. ładnie wyglądają rzęsy dłuższe, ale pamiętajmy o możliwościach naturalnych, by nie obciążyć rzęs klientki. można dać co 3 rzęsę dłuższą, dla efektu, np większość 11mm i dla efektu 13mm. ja lubię rzęsy bardziej podkręcone, ale tu też trzeba rozważyć możliwości, czy powieka na to pozwala. zazwyczaj oczy głęboko osadzone idą w parze z innymi kształtami, na przykład: z oczami małymi - wtedy absolutnie nie możemy dać długich rzęs.
niezależnie od kombinacji kształtów, do każdych oczu głęboko osadzonych polecam brązowe rzęski :D
-
Cytat:
Napisał
kamzu
hej dziewczyny mam pytanie techniczne - jak Wy to robicie, że łączycie kilka zdjęć tak jakby w jedno ???
w programach graficznych.. PhotoShop, PaintNet itp.. nawet w paintcie kopiuj w klej i da się złożyć :)
-
Cytat:
Napisał
kamzu
Ja prostuję, przycinam i dodaję napisy w Picasa 3 , a łączę w PhotoScape.